Merhaba sizinde burnunuz çok doğal ve güzel görünüyor.Siz nezaman ameliyat oldunuz?Ve fiyat olarak ne ödediğinizi öğrenebilir miyim?Bende yardimci olabilirim her konuda eski ve yeni resimlerimide paylasabilirim . Tek doktor bekir sivri diyorum:) gozun kapali guven:)
Yurtdışı ya da içi farketmiyor fiyatlar aynı.Yurt disindan gelenlerede ayni fiyat veriyorlarmi yoksa yuksek mi. Bazi yerleri arastirdim yurt disi deyince Eurolara cikiyorlar
Hay maşallah harika olmuş bir bayılıp geliyorum :)Memnunum, mutluyum. Paylaşmalıyım
Haha :) teşekkür ederim sen oldun my?Yurtdışı ya da içi farketmiyor fiyatlar aynı.
Hay maşallah harika olmuş bir bayılıp geliyorum :)
Yok maalesef bekliyoruz ama olacak :)Haha :) teşekkür ederim sen oldun my?
Geçmiş olsun şimdidenYok maalesef bekliyoruz ama olacak :)
geçmiş olsun harika görünüyor ve çok doğalBende fotoğrafımı şöyle bırakayım düşünenlere fikir olsun. İnsan deli gibi fotoğraflar görmek istiyor çünkü bilirim. Sonrası olanlar 15.gün çekildi
geçmiş olsun harika görünüyor ve çok doğalhenüz şişlik olduğu da belli. şuan kaçıncı günündesin? ben de aynı senin düşündüğün gibi düşündüğümden foto koydum. ameliyat öncesi çok çok merak ediyordum olanları. şimdi bi faydamız dokunsun bari :)
merhaba banada ozel mesajla resminizi ve fiyati ogrenebilirmiyim kafam cok karisik hangi doktora gidecem bilemiyorum. Bide his revision olmak istemiyorumsize özel mesaj attım bakarsanız sevinirim, rica ederim =)
Bide burun amaliyet estetigi yaptiginda burun sinuzut yada deviasyon yapiyormu?
Çok güzel olmuş geçmiş olsun . Eski halinin resmini görebilir miyim?Eki Görüntüle 1666365 Eki Görüntüle 1666366 Eki Görüntüle 1666367 temmuz 15 te ameliyat oldum bekir si,vriye genel madana mutluyum burundan çok yüzüm şişti aslında:)
yandan resminiz yok mu acabaeski halimdeki resimleri sildimteşekkür ederim:)maalesef ama şöyle söyliyim uzun ve eğri bir burnum vardı diyebrim
Eki Görüntüle 1666663 :) Eki Görüntüle 1666672 gelmişken bunlarıda ekliyim:)