Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Bende yardimci olabilirim her konuda eski ve yeni resimlerimide paylasabilirim . Tek doktor bekir sivri diyorum:) gozun kapali guven:)
Merhaba sizinde burnunuz çok doğal ve güzel görünüyor.Siz nezaman ameliyat oldunuz?Ve fiyat olarak ne ödediğinizi öğrenebilir miyim?

Bende fotoğrafımı şöyle bırakayım düşünenlere fikir olsun. İnsan deli gibi fotoğraflar görmek istiyor çünkü bilirim. Sonrası olanlar 15.gün çekildi

Eklentiler

• image.jpeg
    549,6 KB · Görüntüleme: 839
Bende fotoğrafımı şöyle bırakayım düşünenlere fikir olsun. İnsan deli gibi fotoğraflar görmek istiyor çünkü bilirim. Sonrası olanlar 15.gün çekildi
geçmiş olsun harika görünüyor ve çok doğal henüz şişlik olduğu da belli. şuan kaçıncı günündesin? ben de aynı senin düşündüğün gibi düşündüğümden foto koydum. ameliyat öncesi çok çok merak ediyordum olanları. şimdi bi faydamız dokunsun bari :)

sizinki de öyle çok doğal görünüyor . benim 21. günüm şuan. ucu ve kesi yeri çok sert ama geçen haftaki kadar değil. ucu top gibi. Bazen büyük görünüyor,bazen küçük... şişlikle alakalı sanırm. umarım son hali küçük olur Herkesin yüz hattı farklı başkasında beğendiğin sende olmayabiliyor tabi ama ameliyat olmadan önce herkes fotoğraf paylaşsın bakayım istiyordum

Cok tessekur ederim doctor olarak kafam cok karisik okadar doctor varki ama ben istedigim bir buruna kavusmak istiyorum ona gorede doctor bulmak istiyorum nekadar zormus

eski halimdeki resimleri sildim maalesef ama şöyle söyliyim uzun ve eğri bir burnum vardı diyebrim​
teşekkür ederim:)
:) gelmişken bunlarıda ekliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…