Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Kızlar merhaba ben de carsamba günü ameliyat oldum sali alciö cıkınca foto atıcam her seyi anlatıcam lütfen bana da dua edin iyileşmem için inşallah burunlarımız istediğimiZ gibi olur
Selam, alcilarin ciktimi Acaba? Merak ettim nasil göründügünü?

Selam arkadaslar 19 eylul cmt gunu Bekir beye ameliyat oldum genus 3.gunum hersey yolunda, Ben morarmadim bile Ama sislikler var tabii.. Cuma gunu alcim ve silikonlar cikacak. Simdiden erken olsa da begeniyor herkes.

kleo85_ kleo85_ canim gecmis olsun ins cok cok memnun kalirsin. Alci ciktiktan sonraki durumlarini da yaz lutfem foto koyabiliyorsan fotonu da bekleriz :) canin yandi mi peki ameliyat sonrasi nefes alma kanama vs nasil oldu

kleo85_ kleo85_ canim gecmis olsun ins cok cok memnun kalirsin. Alci ciktiktan sonraki durumlarini da yaz lutfem foto koyabiliyorsan fotonu da bekleriz :) canin yandi mi peki ameliyat sonrasi nefes alma kanama vs nasil oldu
Ameliyathaneyi bile hatırlamıyorum ben sedyede bayılmışım. Ayıldığımda çok üşüyordum o kadar. Nefes tabı ki hala alamıyorum burun tıkalı, tamponlar var. Ağrı bıraz var ama çoğunda olmuyormuş, ben sanırım nezle oldum şanssızlık o yüzden hapşırınca sızlama var. Ama ameliyat sonrası hastane ve hemsıre ilgisi çok çok iyiydi ilk gece saat bası buz uygulandı ve bu sayede belki hiç morarmadim ben. Eve geçtik buz ve kreme devam ettik. Bugün pek uygulamadim. Şimdi 4 gözle cuma yı bekliyorum ...

Fotolar ikinci günümden, yani dün... Ben morarmadan atlattım sayılır. Ama şişlik var haliyle.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    114,6 KB · Görüntüleme: 859
  • image.jpeg
    image.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 826
Fotolar ikinci günümden, yani dün... Ben morarmadan atlattım sayılır. Ama şişlik var haliyle.

Öncelikle fotolar icin cok tskler:). Ameliyati morarmadan atlattigina sevindim gereckten. Tabi cok sislik ama nu gayet normal. Önceki burnun nasildi? Bize Burdan Stone gelismeleri paylasirsan cok sevinirim:))

Öncelikle fotolar icin cok tskler:). Ameliyati morarmadan atlattigina sevindim gereckten. Tabi cok sislik ama nu gayet normal. Önceki burnun nasildi? Bize Burdan Stone gelismeleri paylasirsan cok sevinirim:))
Tesekkurler, onceki burnum kemerli ucu tombuldu. Gelismeleri paylasirim. Suan silikonlar in bi an once cikmasindan basks bisi dusunmuyorum. Sanirim Tek sikinti simdilik bu benim icin

Tesekkurler, onceki burnum kemerli ucu tombuldu. Gelismeleri paylasirim. Suan silikonlar in bi an once cikmasindan basks bisi dusunmuyorum. Sanirim Tek sikinti simdilik bu benim icin

Cok gecmis olsun ve yeni burnun hayirli olsun. Sis olmasina ragmen hos bir buruna Benziyor. Gelismeleri merakla bekliyorum

Cok gecmis olsun ve yeni burnun hayirli olsun. Sis olmasina ragmen hos bir buruna Benziyor. Gelismeleri merakla bekliyorum
Teşekkürler, ben de şimdilik beğendim hafif kavisli hafif kalkık konuşmuştuk. Bekir bey doğal yapılı burunlardan yana bu da benim için önemli. alçı çıkınca ve şişlikler inince nası olacak merak içindeyim..

Teşekkürler, ben de şimdilik beğendim hafif kavisli hafif kalkık konuşmuştuk. Bekir bey doğal yapılı burunlardan yana bu da benim için önemli. alçı çıkınca ve şişlikler inince nası olacak merak içindeyim..
Soruldu belki ama benim aklımda net bir şey oluşmadı. Fiyat olarak ne kadar ödediniz acaba?

X