Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Bende yardimci olabilirim her konuda eski ve yeni resimlerimide paylasabilirim . Tek doktor bekir sivri diyorum:) gozun kapali guven:)
Merhaba sizinde burnunuz çok doğal ve güzel görünüyor.Siz nezaman ameliyat oldunuz?Ve fiyat olarak ne ödediğinizi öğrenebilir miyim?

Memnunum, mutluyum. Paylaşmalıyım :KK200:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 1.055
  • image.jpeg
    image.jpeg
    146 KB · Görüntüleme: 1.009
Bende fotoğrafımı şöyle bırakayım düşünenlere fikir olsun. İnsan deli gibi fotoğraflar görmek istiyor çünkü bilirim. Sonrası olanlar 15.gün çekildi

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    549,6 KB · Görüntüleme: 839
Bende fotoğrafımı şöyle bırakayım düşünenlere fikir olsun. İnsan deli gibi fotoğraflar görmek istiyor çünkü bilirim. Sonrası olanlar 15.gün çekildi
geçmiş olsun harika görünüyor ve çok doğal :nazar: henüz şişlik olduğu da belli. şuan kaçıncı günündesin? ben de aynı senin düşündüğün gibi düşündüğümden foto koydum. ameliyat öncesi çok çok merak ediyordum olanları. şimdi bi faydamız dokunsun bari :)

geçmiş olsun harika görünüyor ve çok doğal :nazar: henüz şişlik olduğu da belli. şuan kaçıncı günündesin? ben de aynı senin düşündüğün gibi düşündüğümden foto koydum. ameliyat öncesi çok çok merak ediyordum olanları. şimdi bi faydamız dokunsun bari :)

sizinki de öyle çok doğal görünüyor :nazar:. benim 21. günüm şuan. ucu ve kesi yeri çok sert ama geçen haftaki kadar değil. ucu top gibi. Bazen büyük görünüyor,bazen küçük... şişlikle alakalı sanırm. umarım son hali küçük olur :KK70:Herkesin yüz hattı farklı başkasında beğendiğin sende olmayabiliyor tabi ama ameliyat olmadan önce herkes fotoğraf paylaşsın bakayım istiyordum:KK70:

Cok tessekur ederim doctor olarak kafam cok karisik okadar doctor varki ama ben istedigim bir buruna kavusmak istiyorum ona gorede doctor bulmak istiyorum nekadar zormus

eski halimdeki resimleri sildim :KK43: maalesef ama şöyle söyliyim uzun ve eğri bir burnum vardı diyebrim​
teşekkür ederim:)
12002264_10153539268009030_8595266612379323772_n.jpg :) 10984100_10153625786119030_1826994651042611020_n.jpg gelmişken bunlarıda ekliyim:)

X