Burun Estetiği Hasta paylaşımları

ucuza yapanlarda var da ne kadar güvenilir o tartışılır

benim kafamda belirli isimler vardı o isimlerin fiyatları hep yüksek zaten. siz en doğrsuunu kendiniz bilirsiniz. sonuçta sağlık bu başka bişeye benzemez diye düşünüyorum ben şahsen

Fiyat degilde hep fotograftakilerde heo acik teknik uygulamis ben kapali istiyorum acik derse olamam heralde.
bi konuşursunuz ama iyi araştırın. mesela ben açık teknik istiyorum özellikle kapalı istemiyorum. bu hastaya görede değişir bence. internetten çok fazla ameliyat videosu izledim o yüzden açık istiyorum

bi konuşursunuz ama iyi araştırın. mesela ben açık teknik istiyorum özellikle kapalı istemiyorum. bu hastaya görede değişir bence. internetten çok fazla ameliyat videosu izledim o yüzden açık istiyorum
Anladim o burun altindaki dikis beni urkutuyor acikcasi

Anladim o burun altindaki dikis beni urkutuyor acikcasi
geçer yaaa neler geçmediki şu hayatta hem altta kalıyo makyajla bile kapanır ki zamanla geçer eminim o kadar çok fazla kişi oluyoki kimse dikiş izim kaldı die sölemiyo. iyi araştırın ve ebnce korkmayın :)

2 hafta sonra mı? :) aynı gün aynı dr.a oluyoruz sanırm... ben 19 eylülde olacağım. bugün 2.görüşmem var bekir beyle..

16 eylülde benimki :) evet bende bekir beye oluyorum. 2 hafta önce gidip görüştüm.kararlıydım zaten gününü de belirlemiştim kafamda :) 2. görüşmeyi siz mi istediniz ? Biz 2. görüşme diye hiç konuşmadık da

valla kendi demişti ameliyattan bi iki hafta önce tekrar görüşelim malum yoğunum unuturum felan demişti. ama ben epey önce görüşmüştüm eylül 19 bayram öncesi istediğim için görüşmeyle ameliyat arası baya zaman vardı belki o yüzden demiştir. siz yeni görüşmüşsünüz sonuçta...

Kızlar merhaba ben de carsamba günü ameliyat oldum sali alciö cıkınca foto atıcam her seyi anlatıcam lütfen bana da dua edin iyileşmem için inşallah burunlarımız istediğimiZ gibi olur

evet belki de onun içindir. Ameliyattan önce gelicem yanına konuşuruz dedi. Zaten benim istediklerimle Bekir beyin söyledikleri aynı.Bende bayram öncesi alçım çıkasın en azından diye 16'sında olucam işte. Güzel olur inşallah :)

Kızlar merhaba ben de carsamba günü ameliyat oldum sali alciö cıkınca foto atıcam her seyi anlatıcam lütfen bana da dua edin iyileşmem için inşallah burunlarımız istediğimiZ gibi olur

çok geçmiş olsun canım. İnşallah istediğin gibi çok güzel bir burnun olur ve hemencik iyileşirsin :) fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz :)

kızlar ben 18 nisanda olmuştum ameliyatımı, burnum gayet güzel şekil alıyor gün geçtikçe.. şişlerim inmeye başladı, kavis ilk günlere göre daha belirginleşti burun ucum biraz daha küçüldü ve burun sırtım inceldi :) hemen hemen 5 ay oldu ameliyat olalı 6. ayda tam rayına oturur sanırım her şey :) hep dış görüntüsünden bahsettim birazda fonksiyonel olarak bahsetmek gerekirse ara ara olan tıkanmalarım okyanus suyu kullandıgım ilk 1 ay süresince vardı ama tamponlar çıktıktan sonra gerçekten çok çok rahatladım ve tıkanmalar 2. ayda hemen hemen hiç kalmadı .. 5 kutu okyanus suyu bitirdim tabi ben ihtiyaç duyduğum için kullandım bi arkadaşım da bekir beye ameliyat oldu 1 kutuyu bitirmedi bile pişman olmayacağınız bi karar verdiğinizi belirtmek isterim, hepimize yeni burnuşlarımızda mutlu mutlu günler dilerimmmmmmmmmm

mutlaka görmüşümdür de foto paylaşmanız mümkün mü?

Tekli resim 3 aylık hali :) öncesi sonrası olan ise 1 aylık hali .. altıncı ayımda yine fotoğraf atacağım

Eklentiler

• 2015-09-09 22.25.43.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 707
  • 2015-06-12_22.34.34.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 730
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…