piyasaya göre uygun evet ama bu az bi miktar olduğu anlamına gelmiyopiyasa fiyatının yarısına ameliyat yapıyo gayette başarılı bi doktor pahalaı diyenlere dicek sözüm yok
piyasaya göre uygun evet ama bu az bi miktar olduğu anlamına gelmiyo
ucuza yapanlarda var da ne kadar güvenilir o tartışılıraz bi miktara estetik yapan doktor bilmiyorumki ben ama. hepsi astronomik rakamlar söylüyolar
ucuza yapanlarda var da ne kadar güvenilir o tartışılır
Fiyat degilde hep fotograftakilerde heo acik teknik uygulamis ben kapali istiyorum acik derse olamam heralde.piyasa fiyatının yarısına ameliyat yapıyo gayette başarılı bi doktor pahalaı diyenlere dicek sözüm yok
bi konuşursunuz ama iyi araştırın. mesela ben açık teknik istiyorum özellikle kapalı istemiyorum. bu hastaya görede değişir bence. internetten çok fazla ameliyat videosu izledim o yüzden açık istiyorumFiyat degilde hep fotograftakilerde heo acik teknik uygulamis ben kapali istiyorum acik derse olamam heralde.
Anladim o burun altindaki dikis beni urkutuyor acikcasibi konuşursunuz ama iyi araştırın. mesela ben açık teknik istiyorum özellikle kapalı istemiyorum. bu hastaya görede değişir bence. internetten çok fazla ameliyat videosu izledim o yüzden açık istiyorum
Bende muayene icin randevu aldi. Carsamba gunu kapalu teknik derse temmuz sonu ameliyati ilacagim acik derse olamam.biraz daha arastiririm.Anladim o burun altindaki dikis beni urkutuyor acikcasi
geçer yaaa neler geçmediki şu hayattaAnladim o burun altindaki dikis beni urkutuyor acikcasi
dudaklarınızda silikon var mı güzel görünüyo da15 gün sonunda böylee o sihirler eller beni böyle güzell ve doğan buruna kavuşturdu. düşünmeniz bile zaman kaybıı :)))
@Hande sarac S sena src bende 2 hafta sonra Bekir beye ameliyat olacağım. Siz ameliyat olalı baya olmuş. Şuan ki halini paylaşabilir misiniz?
2 hafta sonra mı? :) aynı gün aynı dr.a oluyoruz sanırm... ben 19 eylülde olacağım. bugün 2.görüşmem var bekir beyle..
16 eylülde benimki :) evet bende bekir beye oluyorum. 2 hafta önce gidip görüştüm.kararlıydım zaten gününü de belirlemiştim kafamda :) 2. görüşmeyi siz mi istediniz ? Biz 2. görüşme diye hiç konuşmadık da
valla kendi demişti ameliyattan bi iki hafta önce tekrar görüşelim malum yoğunum unuturum felan demişti. ama ben epey önce görüşmüştüm eylül 19 bayram öncesi istediğim için görüşmeyle ameliyat arası baya zaman vardı belki o yüzden demiştir. siz yeni görüşmüşsünüz sonuçta...
Kızlar merhaba ben de carsamba günü ameliyat oldum sali alciö cıkınca foto atıcam her seyi anlatıcam lütfen bana da dua edin iyileşmem için inşallah burunlarımız istediğimiZ gibi olur
kızlar ben 18 nisanda olmuştum ameliyatımı, burnum gayet güzel şekil alıyor gün geçtikçe.. şişlerim inmeye başladı, kavis ilk günlere göre daha belirginleşti burun ucum biraz daha küçüldü ve burun sırtım inceldi :) hemen hemen 5 ay oldu ameliyat olalı 6. ayda tam rayına oturur sanırım her şey :) hep dış görüntüsünden bahsettim birazda fonksiyonel olarak bahsetmek gerekirse ara ara olan tıkanmalarım okyanus suyu kullandıgım ilk 1 ay süresince vardı ama tamponlar çıktıktan sonra gerçekten çok çok rahatladım ve tıkanmalar 2. ayda hemen hemen hiç kalmadı .. 5 kutu okyanus suyu bitirdimtabi ben ihtiyaç duyduğum için kullandım bi arkadaşım da bekir beye ameliyat oldu 1 kutuyu bitirmedi bile pişman olmayacağınız bi karar verdiğinizi belirtmek isterim, hepimize yeni burnuşlarımızda mutlu mutlu günler dilerimmmmmmmmmm