- 12 Ağustos 2016
- 3
- 1
Arkadaşlar birşey soracağım tamponlar çıkınca burun içindeki yaralardan dolayı tıkanma sizde de fazla oldumu olduysa ne kadar süre devam edecek bu durum . Nefes alamıyorum yaralar kabul bağladı toplandı sanki et parcasi gibi alamıyorum da kanıyor . Mecbur salıyı beklicem
Ben de tamamıyla 3.haftada geçmişti. Ama 4.haftaya kadar zaman zaman tıkanıyodu. Onların hepsi geçicek okyanus suyunu bide kremi güzelce kullanın. Geca yatarken kremi neredeysi doldurun burun deliklerinize yumuşatsın kuruyan kanlarıameliyat olalı bir buçuk hafta oldu ama benim de burnum çok tıkalı nefes alamıyorum. burun deliğime bakınca sizin dediğiniz gibi et parcası gibi birşey gözüküyor.sizde ne kadar zaman sonra geçti bu problem?
ameliyat olalı bir buçuk hafta oldu ama benim de burnum çok tıkalı nefes alamıyorum. burun deliğime bakınca sizin dediğiniz gibi et parcası gibi birşey gözüküyor.sizde ne kadar zaman sonra geçti bu problem?
Arkadaslar merhaba tekrar,
Benim ameliyatimin ustunden yaklasik 5ay gecti. Bu gecen zamanda olan degisikliklerden bahsedicek olursam ilk basta benimde burnum cok kalktikti daha onceden de yazdigimda belirtmistim zaten. Endiselenmeyin o kalkiklik zamanla iniyo. Cok degil tabi ama ben su an kalkikligindan memnunum mesela. Daha da normale donuyo yani panik yapmayin bi 3ay falan bekleyin.
Su an ki sorunum mesela kalkiklik degil artik bariz bi sekilde belli olan yamukluk ve asimetri
Benden daha once ameliyat olmus 6ayini ya da 1 senesini doldurmus olan arkadaslar varsa ayni durumu yasayan.. Yamukluk geciyo mu asimetri duzeliyo mu?? 5ay doldugu halde gecmediyse gecmez diye dusunuyorum cunku ben
Doktorlar gorustunmu?bunu nasıl duzeltmeyı dusunuyor?Arkadaslar merhaba tekrar,
Benim ameliyatimin ustunden yaklasik 5ay gecti. Bu gecen zamanda olan degisikliklerden bahsedicek olursam ilk basta benimde burnum cok kalktikti daha onceden de yazdigimda belirtmistim zaten. Endiselenmeyin o kalkiklik zamanla iniyo. Cok degil tabi ama ben su an kalkikligindan memnunum mesela. Daha da normale donuyo yani panik yapmayin bi 3ay falan bekleyin.
Su an ki sorunum mesela kalkiklik degil artik bariz bi sekilde belli olan yamukluk ve asimetri
Benden daha once ameliyat olmus 6ayini ya da 1 senesini doldurmus olan arkadaslar varsa ayni durumu yasayan.. Yamukluk geciyo mu asimetri duzeliyo mu?? 5ay doldugu halde gecmediyse gecmez diye dusunuyorum cunku ben
Benım de oyle 3 ay olucak pekı doktor nedıyor bu duruma?Burnum şöyle güzel oldu demek için en az 6 ay beklemelisiniz. Ben de en başta begeniyordum ama şimdi maalesef şişler indikçe ortaya çıktı. Burnum soldan bakınca düzgün sağdan bakınca kasisli yol misali 6 tane girinti cikinti var
Tek burun deliklerı sebebıylemı amelıyat olucaksınız bunun kucuk bır ıslem oldugunu sanıyordumMeraba kızlar ben 4 ay önce ameliyat oldum Bekir beye ve burun deliklerm biri dar biri geniş şekilde kaldı doktor bey hallederiz dedi 3 gun evvel gittim burun delikleri için tabi başka şikayetlerim de vardı burnumun dik ve kavissiz olması gibi burun deliği tam düzelmez dedi başından aşşağa kaynar sular döküldü benim estetiksiz halim de evet cok hafif burun ucum da sağa kayma vardı ama burun deliklerim muntazam dı bu yüzden nası olacak dedim kendisi ısrarla hani şu ameliyat öncesi çekildiğimiz yaratık gibi çıktığımız resmimi gösterdi ya orda nerem normal ki burun deliğim doğru çıksın neyse 1. Yıla tekrar ameliyat edeceğini söyledi ben 6 . Ay olsun desem de ikna olmadı daha 11 ay daha nası olacak telaşı ve bu yamuk burun dekiklerini anlatma çabasıyla geçecek
Evet bekir beye ameliyat oldum. Haftaya gidicem randevuya bu hafta değil. Başka doktorlara da sordum sol taraftaki şey adı her neyse ödem değiş git kendi doktoruna sor diyorlar resmen.
Gecmis olsun durumunu anliyorum. Bekir beye revizyon mu olmustun sis kisim daha onceden de yamuk muydu? Kacinci ameliyatti? Ozelden resim yollarsan cok sevinirim.Arkadaslar merhaba,
Yamukluk gecti mi diye soranlar olmus. Hayir tabiki gecmedi 11 ay olcak nerdeyse bu saatten sonra duzelicegini de sanmiyorum. Dr ile gorusmedim ama tekrar tekrar ameliyat olacak bir uzuv degil burun bu yuzumuzun tam ortasinda her ameliyat bi oncekinden daha riskli ve bir garantisi yok el yapiyo bunu diyip gecistiriyolar zaten bu yuzden gorussemde bana yeniden ameliyat edicegini soylese de bu saatten sonra guvenemem istemem dekarsidan fotograf cekilemiyorum resmen bi burun deligim buyuk biri kucuk sagdan daha kavisli soldan daha duz garip bisey:/ cok fazla sikayet etmekte istemiyorum insallah ilerleyen gunlerde daha fazla sikinti yasamam. Ben kendini bu sekilde kabullenmek zorunda kaldim cunku
Merhaba ben ameliyat olalı 1 sene oldu burun çatımın son tarafına elimi sürttüğüm zaman altta bir boşluk var ve alttaki kemik pürüzlü. tam o kısıma ışık vurduğunda da belli oluyor çökük duruyor . Bu şekilde kalsa çok da sorun değil ben farkediyorum şu an bir tek.Ama ilerde daha da çökerse diye korkuyorum. çok kötü bir görüntü olurArkadaslar merhaba,
Yamukluk gecti mi diye soranlar olmus. Hayir tabiki gecmedi 11 ay olcak nerdeyse bu saatten sonra duzelicegini de sanmiyorum. Dr ile gorusmedim ama tekrar tekrar ameliyat olacak bir uzuv degil burun bu yuzumuzun tam ortasinda her ameliyat bi oncekinden daha riskli ve bir garantisi yok el yapiyo bunu diyip gecistiriyolar zaten bu yuzden gorussemde bana yeniden ameliyat edicegini soylese de bu saatten sonra guvenemem istemem dekarsidan fotograf cekilemiyorum resmen bi burun deligim buyuk biri kucuk sagdan daha kavisli soldan daha duz garip bisey:/ cok fazla sikayet etmekte istemiyorum insallah ilerleyen gunlerde daha fazla sikinti yasamam. Ben kendini bu sekilde kabullenmek zorunda kaldim cunku
Merhaba ben ameliyat olalı 1 sene oldu burun çatımın son tarafına elimi sürttüğüm zaman altta bir boşluk var ve alttaki kemik pürüzlü. tam o kısıma ışık vurduğunda da belli oluyor çökük duruyor . Bu şekilde kalsa çok da sorun değil ben farkediyorum şu an bir tek.Ama ilerde daha da çökerse diye korkuyorum. çok kötü bir görüntü olurKafama çok takıyorum o yüzden.İlk fırsatta 1. yıl kontrolüme gideceğim.
6. ayda bile hissetmeye başlamıştım çukurluğu ama doktor bir şey olmaz demişti. 1 sene oldu şimdi sanki daha belirgin oldu gibi .Psikolojim altüst işlerimin yoğunluğundan henüz randevu alamadım. İnşallah tekrar ameliyat olmam gerekmez.Kredi çekmiştim zaten ilk ameliyatta. Daha kredi borcumu bitiremedim bileEn çok ta bu gibi durumlardan korkuyorum gercekten bunları duydukça hayallerim yıkılıyor yarin atel ve tamponlar alınacak ..allahım insallah cektigimiz zorluklara değer de 2.bir ameliyat olmak zorunda kalmam ne durumum buna müsait ne de psikolojim.
Yıllarca burnum yüzünden özgüvenim sıfırdı zaten en sonunda cesaretimi toplayıp bir umutla ameliyat oldum sonuç gene hüsran6. ayda bile hissetmeye başlamıştım çukurluğu ama doktor bir şey olmaz demişti. 1 sene oldu şimdi sanki daha belirgin oldu gibi .Psikolojim altüst işlerimin yoğunluğundan henüz randevu alamadım. İnşallah tekrar ameliyat olmam gerekmez.Kredi çekmiştim zaten ilk ameliyatta. Daha kredi borcumu bitiremedim bile
Yıllarca burnum yüzünden özgüvenim sıfırdı zaten en sonunda cesaretimi toplayıp bir umutla ameliyat oldum sonuç gene hüsran
İnşallah.Evet Bekir Sivriye ameliyat oldum.Sizde bekir sivriye mi ameliyat oldunuz acaba ?böyle bir durumda ne denir ki bilmiyorum ama olumlu düsünmeye calısın benim darbe sonucu burnum yanak ortasına kadat gelmisti ve sadece bölgesel uyusturarak burun kemigimi bagırta bagırta 3 doktor ortaya cektiler ama yeterli olamadılar bende bu ameliyatı cok bekledim ve kimseyi dinlemeyerek ameliyat oldum rabbim yüzümüze gülsün insallah o acıları tekrar yasatmasın
Bu sans isi ben bile hala ne yaptıgıni net kestiremiyorum yarın burnumu acınca görecegim biraz da heyecanlıyım hayırlısı diyelim allah ne dilerse o olurİnşallah.Evet Bekir Sivriye ameliyat oldum.
Gecmis olsun mutlu haberi bekliyoruz.Bu sans isi ben bile hala ne yaptıgıni net kestiremiyorum yarın burnumu acınca görecegim biraz da heyecanlıyım hayırlısı diyelim allah ne dilerse o olur