Burun Estetiği Hasta paylaşımları

ameliyat olalı bir buçuk hafta oldu ama benim de burnum çok tıkalı nefes alamıyorum. burun deliğime bakınca sizin dediğiniz gibi et parcası gibi birşey gözüküyor.sizde ne kadar zaman sonra geçti bu problem?

Ben de tamamıyla 3.haftada geçmişti. Ama 4.haftaya kadar zaman zaman tıkanıyodu. Onların hepsi geçicek okyanus suyunu bide kremi güzelce kullanın. Geca yatarken kremi neredeysi doldurun burun deliklerinize yumuşatsın kuruyan kanları

Valla canım 5 ay oldu olalı ama hala şişlik var içerde ancak çok az geçti geçecek gibi

Doktorlar gorustunmu?bunu nasıl duzeltmeyı dusunuyor?

Benım de oyle 3 ay olucak pekı doktor nedıyor bu duruma?

Tek burun deliklerı sebebıylemı amelıyat olucaksınız bunun kucuk bır ıslem oldugunu sanıyordum

Kızlarrr acil yorum bekliyorum 29unda ameliyatım var benim fakat hala.tedirginimmmm memnun olanlarr yorumm yapsınlarrr

Arkadaslar merhaba,
Yamukluk gecti mi diye soranlar olmus. Hayir tabiki gecmedi 11 ay olcak nerdeyse bu saatten sonra duzelicegini de sanmiyorum. Dr ile gorusmedim ama tekrar tekrar ameliyat olacak bir uzuv degil burun bu yuzumuzun tam ortasinda her ameliyat bi oncekinden daha riskli ve bir garantisi yok el yapiyo bunu diyip gecistiriyolar zaten bu yuzden gorussemde bana yeniden ameliyat edicegini soylese de bu saatten sonra guvenemem istemem de karsidan fotograf cekilemiyorum resmen bi burun deligim buyuk biri kucuk sagdan daha kavisli soldan daha duz garip bisey:/ cok fazla sikayet etmekte istemiyorum insallah ilerleyen gunlerde daha fazla sikinti yasamam. Ben kendini bu sekilde kabullenmek zorunda kaldim cunku

Gecmis olsun durumunu anliyorum. Bekir beye revizyon mu olmustun sis kisim daha onceden de yamuk muydu? Kacinci ameliyatti? Ozelden resim yollarsan cok sevinirim.

Merhaba ben ameliyat olalı 1 sene oldu burun çatımın son tarafına elimi sürttüğüm zaman altta bir boşluk var ve alttaki kemik pürüzlü. tam o kısıma ışık vurduğunda da belli oluyor çökük duruyor . Bu şekilde kalsa çok da sorun değil ben farkediyorum şu an bir tek.Ama ilerde daha da çökerse diye korkuyorum. çok kötü bir görüntü olur Kafama çok takıyorum o yüzden.İlk fırsatta 1. yıl kontrolüme gideceğim.

En çok ta bu gibi durumlardan korkuyorum gercekten bunları duydukça hayallerim yıkılıyor yarin atel ve tamponlar alınacak ..allahım insallah cektigimiz zorluklara değer de 2.bir ameliyat olmak zorunda kalmam ne durumum buna müsait ne de psikolojim.

6. ayda bile hissetmeye başlamıştım çukurluğu ama doktor bir şey olmaz demişti. 1 sene oldu şimdi sanki daha belirgin oldu gibi .Psikolojim altüst işlerimin yoğunluğundan henüz randevu alamadım. İnşallah tekrar ameliyat olmam gerekmez.Kredi çekmiştim zaten ilk ameliyatta. Daha kredi borcumu bitiremedim bile

Yıllarca burnum yüzünden özgüvenim sıfırdı zaten en sonunda cesaretimi toplayıp bir umutla ameliyat oldum sonuç gene hüsran

Yıllarca burnum yüzünden özgüvenim sıfırdı zaten en sonunda cesaretimi toplayıp bir umutla ameliyat oldum sonuç gene hüsran

Sizde bekir sivriye mi ameliyat oldunuz acaba ?böyle bir durumda ne denir ki bilmiyorum ama olumlu düsünmeye calısın benim darbe sonucu burnum yanak ortasına kadat gelmisti ve sadece bölgesel uyusturarak burun kemigimi bagırta bagırta 3 doktor ortaya cektiler ama yeterli olamadılar bende bu ameliyatı cok bekledim ve kimseyi dinlemeyerek ameliyat oldum rabbim yüzümüze gülsün insallah o acıları tekrar yasatmasın

İnşallah.Evet Bekir Sivriye ameliyat oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…