merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldum. İstanbul dışında yaşıyorum. Bekir beyi araştırıp bir çok kişiye sorup ameliyat oldum. görüşme esnasında açıkçası beni pek ikna edemedi çünkü insanı dinlemiyor, kafasında ne varsa onu söylüyor. neredeyse seni duymuyor bile. karşılıklı bir konuşma geçmiyor yani. benim sorunum sadece
estetik değildi nefes alma problemim de vardı. kendisi kbb uzmanı olduğu için, sadece burun yaptığı için ve genelde olumlu yorumlar duyduğum için ona ameliyat oldum.
sonuç şu ki, özel cep telefonunu vermedi. dolayısı ile bi sorun olduğunda ona ulaşamıyorsunuz. sekreteri Banu hanımla muhatap oluyorsunuz. onun bilgisi ne olacaksa artık o. doktora sorduğunu söylüyor ama soruyor mu sormuyor mu o da Allah'a kalmış. Dikişlerimi almaya ve tamponu çıkarmaya gittiğimde görüntü gayet güzeldi ancak o ilk sonuç çok yanıltıcı burun 1. ayın sonunda az-çok ortaya çıkıyor ama asıl sonuç min. 6 ayda ortaya çıkıyor. kimse 6. ayı beklemeden burnum güzel demesin. hatta 1. yılın sonunda burnu düşen de gördüm. İlk 1 ayda şişliklerin %80-90 ı iniyor. bunu konuştuğum bütün doktorlar söyledi ünlü prof.lar dahil. (çünkü bekir beye ulaşamıyoruz) benim 1. ayda kanamam oluyordu ve ağrılarım oluyordu yine bekir beye ulaşamayıp başka hocalara sordum sağolsunlar çok yardımcı oldular.
nefes alma problemimi çözdü mü çözmedi mi onu da zaman gösterecek peşin hükümlü olmak istemiyorum ama sanki eskisi gibi nefes alamıyorum. çünkü burnumu spreyle iyice temizliyorum ama nafile! yinede bekleyeceğim.
yani sonuç olarak hastanın doktoruna güvenmesi inanması iletişimi çok önemli. ilgi alaka önemli. hem sağlık hem para söz konusu. kafanızdaki herşeyi sorun. çok araştırın. 10 kişiye gidin. şahsen ben 10 tane doktor gezdim ve hepside iyi doktorlardı. ailemin yarısı sağlıkçı zaten. bekir beye güvendim ama ilgisizliği geri dönmeyişi ve sekreteriyle muhatap edişi hoşuma gitmiyor. sonucun nasıl olduğunu da 6. ayda göreceğiz. şimdiden herkese geçmiş olsun..