- 21 Ekim 2016
- 20
- 0
- 31
Teşekkür ederimmm cok sagolunGecmis olsun mutlu haberi bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmm cok sagolunGecmis olsun mutlu haberi bekliyoruz.
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey :)Bu sans isi ben bile hala ne yaptıgıni net kestiremiyorum yarın burnumu acınca görecegim biraz da heyecanlıyım hayırlısı diyelim allah ne dilerse o olur
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey :)
yuBende 3 ay önce oldum burnumda egrilik vardı şuan hala var ve delikler orantısız asagidan bakinca aşırı yamuk önceden böyle değildi bi yeri düzeldi bi yeri bozuldu. Bekir bey 2ay önce gittiğimde düzelir dedi masaj verdi ama hala eğri burnumun ucu sağa bakiyo. Yurt dışına çıkmış ay sonu gelecek dedi asistani gidicez bakalım inşallah zahmetsiz bi çözümü vardır hakkında kötü bisey düşünmek istemiyrm. Ama bu eğrilik sorununu yaşayan bi ben dglm yorumları görünce. Estetik işi şans işi deyip teselli edemiyorum kendimi çünkü şansa bırakılacak bisey değil bu sonuçta gorusme yapıp uzmanlığına güveniyoruz doktorların. Eğri olupta burnu düzelen varmı arkadaşlar bildgnz korkuyrmda ( lütfen kimse doktoru karaliyo gibi algılamasin düzeltilmesi gereken kısmı düzeltti ama diyrmya eğrilik konusunda sorun var eskiden burnuma alttan bakinca sorun yoktu şimdi var(
Kaç aydır ameliyatlisinz. Benim delik içleri çok sis nefes alma sorunu yaratıyor.yara hep. Acaba sisliklerinde mı etkisi var yamukluga.Evet yurdsnda bugun bnde aradım randevu aldım bnmkını lokalle tekrar duzeltcek
yu
Bes ay oldu olalı valla ıkk gun nasılsa smdıde oyle burnum ve bunu kontrlmde bekır beye ılettım dırek oda hak verdı ıtıraz etmeden yapıcam dedı demekkı sıslıkle alakalı gormedı sorunu bı delıgım genıs bırı kucuk onden bakınca yamuk gbı duruorKaç aydır ameliyatlisinz. Benim delik içleri çok sis nefes alma sorunu yaratıyor.yara hep. Acaba sisliklerinde mı etkisi var yamukluga.
İnşallah sorunsuz bi şekilde düzelir burunlarimiz yüzün ortası ve kikirdak bu çok oynamayada gelmez. Birde dikiş izimm çok belli inş gecer.Teşekkürler yanıtın için iyi geceler.Bes ay oldu olalı valla ıkk gun nasılsa smdıde oyle burnum ve bunu kontrlmde bekır beye ılettım dırek oda hak verdı ıtıraz etmeden yapıcam dedı demekkı sıslıkle alakalı gormedı sorunu bı delıgım genıs bırı kucuk onden bakınca yamuk gbı duruor
İnşallah sorunsuz bi şekilde düzelir burunlarimiz yüzün ortası ve kikirdak bu çok oynamayada gelmez. Birde dikiş izimm çok belli inş gecer.Teşekkürler yanıtın için iyi geceler.
Malzemeden çalıyor galiba ondan yamuk oluyo burunlarimiz :)) güldüğüme bakma gece rüyama girdi valla burun ucum hiç estetik değil benim eskiden düz foto cekilmezdim aşağıdan cekerdim hafifçe ki güzel çıksın. Şimdi aşağıdan da cekemiyorm. Birde nurtopu gibi dikiş izim oldu. kapali ameliyat yapan Dr ları tercih etmemek benim hatam ve maddiyatti. en azından iz olmazdi. Bana 2 haftaya kimse anlamaz dendi ama 3 ay oldu burun ucum ben estetiğim diye bağırıyor :/ Umarım çözüm bulur gorusunce ben ameliyat olunca kimse şikayet etmiyordu şimdi hep memnuniyetsiz yorumlar goruyorumYahu iyi de neden son aylarda bu kadar yamuk burun sikayeti? Bi ben saniyodum. Bana da Yamukluk kalir sende baska caresi yok demisti. Simdi bu kadar sikayeti gorunce ben de tekrar suphe ediyorum acaba daha duz bisey olamaz miydi diye. Of.
Olan bırı olarak sıkayetler gercekcı bnce yasadıkca anlarsınarkadaşlar merhaba,
bende bu ayın 12 gün sonra ameliyat olacagım. doktor acayip güven veriyor eksilerini artılarını söylüyor.
gerçekten bu yazılan şikayetlerin doğruluk payı nedir?
okudum ve panik yaptım şuan
Bekir bey güler yüzlü güven veren biri olumsuz konuşunca gerçekten bnde vicdanen huzursuz oluyorum ama olanı soyluyrm yandan çok güzel bi burnum var ama sadece yandan... Burnunda yamukluk var mı senin ? Benim vardı ama burun ucum deliklerin çirkin değildi şimdi çirkin daha bi kere gorusebldim yurtdışından gelsin konusacgm insllh düzeltecek biseydirarkadaşlar merhaba,
bende bu ayın 12 gün sonra ameliyat olacagım. doktor acayip güven veriyor eksilerini artılarını söylüyor.
gerçekten bu yazılan şikayetlerin doğruluk payı nedir?
okudum ve panik yaptım şuan
Kalın değil normal. Neyse duani et kalbini temiz tut inşallah sorun yaşamazsin iyice huzurunu bozduk ama yalan degil. Fotolara bakınca burunlar gayet güzel ama ben sahip olamadim maalesef inşallah iyi geçer senin olunca yazarsin artık :))bende kıkırdak eğriliği var onlar düzelecek ve burun küçülecek.
diğer hastalarıylada konuştum gayet memnunlar.
sizin cilt tipiniz nasıl peki kalın derili hastalarda iyileşme süreci biraz geç oluyormuş
Bekir bey güler yüzlü güven veren biri olumsuz konuşunca gerçekten bnde vicdanen huzursuz oluyorum ama olanı soyluyrm yandan çok güzel bi burnum var ama sadece yandan... Burnunda yamukluk var mı senin ? Benim vardı ama burun ucum deliklerin çirkin değildi şimdi çirkin daha bi kere gorusebldim yurtdışından gelsin konusacgm insllh düzeltecek biseydir
Merhaba, konusabildiniz mi acaba Bekir beyle ayni durum bende de var malesef konustuysaniz ne dedi ameliyatsiz bi cozumu vardir İnşallah.
Bu arada kesik izi ilerleyen aylarda daha az belli oluyo dert etmeyin.
O degilde simdi duzeltmek icin ameliyat etse tam iyilesmisken yine basa sarcaz:/ bi de olcak mi olmicak mi o da var muamma..