Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Slm yurtdisindanim demistin. Bende oyle. Hangi otelde kaldin. Bekir sivri beyden memnun musun ? Bende dusunuyorum onu

Slm yurtdisindanim demistin. Bende oyle. Hangi otelde kaldin. Bekir sivri beyden memnun musun ? Bende dusunuyorum onu

Merhaba,

Evet Almanya'dan geldim. Amcamin evinde ( Beylükdüzünde) kalıyorum şuanda.

Ameliyattan bir gece önce Zübeyde Hanım Ögretmenevinde kaldık ( kişi başı sivil 85 TL ) ondan sonra zaten bir gece hastanede kaldim ve sabah doktor bey yanıma geldi ve taburcu oldum. Çok şeker bi doktor. Çok sevdik kendisini. Bugün alcim alında ve simdiden cok memnunum. Heyecanla şişkınlığın gitmesini bekliyorum. Ben 6000 TL ödedim.

Cevabin icin tesekurler phılonsclan, ailen olması buyuk avantaj :) aılem yk ıstanbulda. Ayy memnun olmana sevındımmm darısı tum guzel burun ıstıyenlerın basına

Merhaba, bende nihayet dün sabah Bekir beye ameliyat oldum bir sorun yok şimdilik. Sol göz altım biraz şişti ve morardı agrım yok.

Şekil olarak yan kanatlarda da daraltma olduğu için burun ucum çok havada ve yandan da şiş haliyle. Yukarı doğru kalkık duruyor ancak şişlik ve tampondan kaynaklandığını ineceğini söyledi. Sizin durumunuz nedir su anda, memnun musunuz, fotoğraf paylaşabilir misimiz özelden de olur

Sizin adınıza çok sevindim! Umarım fazla ağrınız yoktur. Evet benim burun kanatlarım karatıldı. Sizinde orda dikişleriniz var değil mi?

Ben ameliyat olalı 22 gün oldu, bu ameliyat işi benim için cok ama cok rahat geçti. Evet sabah kuru ağızla kalkiyordum ama o benim tek derdimdi. Üçüncü günde yüzüm gerçekten çok şişkindi. Morluk bende 3-4 gün vardı. Cildim deri olmasına rağmen hemen geçtiler. Doktor Sivri bile şaşırmıştı. Bende bugun kuzenimi türkiyeye yolcu ettim ameliyatı için.

Ben çok çok memnunum şuanda ve 6 ayın çabuk geçmesini bekliyorum. Benim burnum hem çok büyüktü hemde çok genişti. Ben çok doğal olmasını istedim. Aynı istediğim gibi oldu. Insallah sizde olursunuz.

Evet size özelden gönderirim şimdi.

Merhaba tekrar geçmiş olsun. Çok doğal olmuş ki henüz çok yeni daha da iyi bir görünüm olacak ..

Benimde kanat yanlarında daraltma oldu evet dikiş var, cuma günü tampon , atel ve dikişler alınacak. Hala şiş ve burun deşiklerim yukarıda. Tampon atel ve dikişlerin alınmasını bekliyorum heyecanla :)

Merhaba arkadaslar,

ben almanyadan yaziyorum. Bekir Bey den randevu almayi düsünüyorum. Buraya yeni üye oldum. yarcimci olabilirmisiniz. Türkiyede ne Kadar kalmam gerekecek? Birde benim Istanbulda hic kimsem yok yanliz basima gitmeyi düsünüyorum. Nerde hangi otelde kalacgimida bilmiyorum. Eger burdan bekir beye ameliyat olmayi düsünenler varsa tanisip birlikte gitsek ne iyi olur valla :))) cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum. Doktor arastirmaktan resim bakmaktan basim Döndü artik uykularimi kacirdim adeta

Arkadaslar bende kafayi siyirmak üzereyim, tam kararimi verdim, doktorumu buldum derken böyle yorumlar okumak beni cok üzdü. allahim ne yapcam ben.

Arkadaslar bende kafayi siyirmak üzereyim, tam kararimi verdim, doktorumu buldum derken böyle yorumlar okumak beni cok üzdü. allahim ne yapcam ben.

Ben bekir beye ameliyat oldum. İlk görüştüğüm doktordu. Sonrasında iki kişiyle daha görüştüm ama bekir hoca bana güven verdi açıkçası ve ona ameliyat oldum. Bekir hoca kbb uzmanı olduğu için nefes problemini de çözecektir. Kaldı ki bu onun asıl işi ama eli yatkın olduğu içinde estetik olarak da binlerce hastası var. Burada iyi kötü her doktor hakkında konuşuluyor. Ben şimdilik çok memnunum. Nefes ya da burun eğriliği yoktu bende ancak çok fazla o tarz hastasıyla iletişimdeyim ve sorun yaşamadıklarını görüyorum.

En iyi kararı siz görüşüp verin bence. Çekincelerinizi anlatın açık açık. İçinize sinmezse olmazsınız ama bir defa görüşün derim.

Bende bir hafta önce ameliyat oldum bence o sacma sapan mesajlarla kafanizi karistirmayin bekir bey cok ilgili biri ayni sekilde yaninda calisanlarda oyle hic yaninizda refakatci getirmeye bile gerek kalmiyo dakka basi yaniniza gelip size moral veriyolar zaten.burnum ve yuzum hala sis ama eskiye nazaran burnum cok iyi ben bir yıl boyunca doktor arastrdm cok para vermek guzwl yapacagi anlaminada gelmiyor benim burnuma bakip cok zorlu bir burnun var diyerek benden 15 bin isteyen doktorlar oldu ama bekir bey sabit 6 bin istedi ve ustelik cok kolay bir ameliyat olacagini soyledi ameliyattan sonrada yanima gelerek ameliyatmn cok basarili gectigini soyledi.bence hic dusunmeden bekir beyle bir gorusun derim hem kendisi cok tatli biri wminim cok seversiniz .

Merhaba,yakın zamadan bekir beye ameliyatım olacağım. burnumda deviasyon ve kemer var ve hafif bir eğrilik mevcut, görüşmemizde yüzümün asimetrik olduğunu yamukluğun tam anlamıyla düzelmeyeceğini ama bu halinden iyi olacağını söyledi.yamukluk kalacak derken ne kadar bir yamukluk tam olarak anlayamadım normalde burnum çok yamuk değil.daha önce ameliyat olanlar fikirlerinize ihtiyacım var

Peki farkli doktorlarla gorusme sagladiginda nasil bir bilgi iletildi sana .ama sunu diyebilirm bekir bey elinden gelenin en iyisini yapar .bn cok karsmsar ve pinpirkli bir insanim ameliyat oldm bekir beye hala suram neden bole buram neden bole diye banu hanima sorup duruyorum .yinede baska doktrlara sor istersen ama bnm filrm olarak bekir bey digerlerinden iyidir derim ama iatersen bi fatih dagdelenlede gorusme sahla o her alanla ilgilendigi icin belki eyrilik konusunda farkli bir cozum bulur yeri sislide fiyat olarak da 8 bin istiyo .ama onun dsnda doktr dusunme derim .

Cevabın için çok teşekkür ederim bende senin gibiyim karamsar ve pinpirikliHatta bekir bey hiç sevmediğim hasta profili dedi benim içinBen daha önce bir iki estetik cerrahı ile görşmüştüm yamuklukla ilgili birşey demediler yüzüne giden çok güzel bir burun olacak dediler sdc. Bekir bey dışında birde süleyman taşı araştırdım internette gaziosmanpaşa medicaldeymiş eğri burunlarla ilgili çalışmaları ödül almış.ama onunlada ilgili sitesine koyduğu fotoğraflar dışında biriyle görüşemedim. Biraz dümdüz inen burunlar yapıyor gibi,Bekir beyin burunları daha hoş gözüküyor sanki

Vala canm sen benimde dedigim gibi fatih beyle gorus aktif olarak yurt disina gidiyo hastalariyla ilgileniyo ve zorlu burunlari yapiyo plastik cerrah oldugu icin.ama bekir beyin genel anlamda ilgi alani kbb(kulak burun bogaz)oldugu icin egri burunu duzeltmek biraz sknti olabilir onun icin ama yinede sen bilrsn burun bu sonucta basit degil bende bir yil arastrdm bekir beyde karar kildm hatta suan bile pinpirklym burnmdan yana

Ha bu arada cok dusunme ocaga kadar ameliyat ol ocakta fiyatlar artacak bekir beyin suan 6 bin 8 bin olacak ve bu burun doktrlarda boyle o yuzden fazla dusunme derim canm

Bende bekir beye ameliyat oldum bir yil once ve doktor arastirmasi yaparken bana en cok guven hissttiren doktor bekir sivri idi. Ve burnumdan cok memnunum odem gecmesi biraz zaman alıyor ama sabir. Herkese fiyat aynı bu arada. Fiyatı doktorla degil asistani ile gorusuyorsunz belki 100 200 indirebilir o asistanın insiyatifine kalmış. Muayene yeri atasehirde. Uphill towers de. Aradiginizda asistan nasil ulasacaginizi söylüyor zaten. Düşünen arkadaslara cok tavsiye ederim. Ameliyat oncesi sonrası ilgi alaka superr
Herkese fiyat ayni mi ve hangi şehirde yazarmışım lütfen?

Merhaba,acaba sizinde burnunuzda eğrilik varmıydı önceden yada burnunda eğriliği olup ameliyat olmuş olanlar varmı?

Bekir beyde ucret sabit 6 bin fatih dagdelende sabit 8 bin.ama evet odem var benimde on gun oldu hala dudakla burun arasndaki mesafe fazla ve burnum kalkik banu hanm daha yeni iner dedi ama ben de cok sabirszm

Benim burnumda egrilik vardi vebu cok ta belli oluyordu uzaktan bekir bey icin egrilik sorun degil bence cokta guzel yapiyr. Instagramda sayfasi var oncesi sonrası yaptığı burunlara bakarsan anlarsin nasil fark oldugunu canım. Benim burnumda hersey vardi egrilik kiriklik kamburluk :))) fatoscum mesafenin cok fazla görünüyor olmasi dudak burun arasi yerin suan çok şiş olmasindan kaynakli. Ben 2 hafta verdiği banti takmistim gormemek icin. 6 ay dan sonra tam oturur yuzune burun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…