- 28 Ekim 2016
- 7
- 5
- 32
Merhabalar bende 13 gün önce oldum ameliyat sizin ne sıkıntınız oldu sakıncası yoksa özelden yazıp foto atabilirmisinizİsteyenlere özelden sonuclarimizi gönderebiliriz. Biz çok ama çok pismaniz. Kesinlikle. Hata bizde tabi. Görüşmeye gittiğimizde ucumuzde ayrı ayrı girdik hepimize aynı şeyi konuştu. Sizi dinledigine emin olamiyorsunuz. Hafif kalkik bir burun olacak biraz kavisli burun delikleri üçgen olacak. Senin burnun harika olur. Ucumuze de aynı cümleleri kurmuştu. Sonradan anladık is işten geçmişti. 17 bine yakın paramiz bi güzel gitti. Ameliyattan önce foto çekiyor o kadar yakından çekiyor ki burun olduğundan daha sorunlu görünüyor. Ama sonradan muayeneye gidince 2 metre mesafeden çekip before after yapıp instagrama koyuyor. Biz de ordan bakıp ikna olmuştuk. Aman arkadaşlar iyi düşünün karar verin. Burun bu kolay değil. Zaten ilk ameliyat tuzlu Revizyon daha da pahalı. İyice araştırın size tabsiyemiz
Merhabalar bende 10 gün önce bekir beye ameliyat oldum nasıl memnunmusunuz halinizdenmerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldum. İstanbul dışında yaşıyorum. Bekir beyi araştırıp bir çok kişiye sorup ameliyat oldum. görüşme esnasında açıkçası beni pek ikna edemedi çünkü insanı dinlemiyor, kafasında ne varsa onu söylüyor. neredeyse seni duymuyor bile. karşılıklı bir konuşma geçmiyor yani. benim sorunum sadece estetik değildi nefes alma problemim de vardı. kendisi kbb uzmanı olduğu için, sadece burun yaptığı için ve genelde olumlu yorumlar duyduğum için ona ameliyat oldum.
sonuç şu ki, özel cep telefonunu vermedi. dolayısı ile bi sorun olduğunda ona ulaşamıyorsunuz. sekreteri Banu hanımla muhatap oluyorsunuz. onun bilgisi ne olacaksa artık o. doktora sorduğunu söylüyor ama soruyor mu sormuyor mu o da Allah'a kalmış. Dikişlerimi almaya ve tamponu çıkarmaya gittiğimde görüntü gayet güzeldi ancak o ilk sonuç çok yanıltıcı burun 1. ayın sonunda az-çok ortaya çıkıyor ama asıl sonuç min. 6 ayda ortaya çıkıyor. kimse 6. ayı beklemeden burnum güzel demesin. hatta 1. yılın sonunda burnu düşen de gördüm. İlk 1 ayda şişliklerin %80-90 ı iniyor. bunu konuştuğum bütün doktorlar söyledi ünlü prof.lar dahil. (çünkü bekir beye ulaşamıyoruz) benim 1. ayda kanamam oluyordu ve ağrılarım oluyordu yine bekir beye ulaşamayıp başka hocalara sordum sağolsunlar çok yardımcı oldular.
nefes alma problemimi çözdü mü çözmedi mi onu da zaman gösterecek peşin hükümlü olmak istemiyorum ama sanki eskisi gibi nefes alamıyorum. çünkü burnumu spreyle iyice temizliyorum ama nafile! yinede bekleyeceğim.
yani sonuç olarak hastanın doktoruna güvenmesi inanması iletişimi çok önemli. ilgi alaka önemli. hem sağlık hem para söz konusu. kafanızdaki herşeyi sorun. çok araştırın. 10 kişiye gidin. şahsen ben 10 tane doktor gezdim ve hepside iyi doktorlardı. ailemin yarısı sağlıkçı zaten. bekir beye güvendim ama ilgisizliği geri dönmeyişi ve sekreteriyle muhatap edişi hoşuma gitmiyor. sonucun nasıl olduğunu da 6. ayda göreceğiz. şimdiden herkese geçmiş olsun..
MerhabaBurundaki kalkiklik iniyor arkadaslar merak etmeyin o konuyu.benim durumum daha kotu 6. ayimdayim ve pinokyo gibiyim burun ucum inanilmaz uzun ve burmunn ustunde cukurlar olustu umarim duzelir ve iner artik acikcasi pisman oldum yaptirdigimatecrubeli olan arkadaslar varsa moral acisindan yazalarsa cok memnun olurum
Bende de kemik cıktı valla 6.ayı bekliyorm benmde moralim bozuk ucu top gibi şiş hadi onu iğneyle halledebiliyormus ama kemik nasıl gecicek gecmicek tabiki..acıklamasını merak ediyorum ayın 5inde 3 ay olcak benimde..Burundaki kalkiklik iniyor arkadaslar merak etmeyin o konuyu.benim durumum daha kotu 6. ayimdayim ve pinokyo gibiyim burun ucum inanilmaz uzun ve burmunn ustunde cukurlar olustu umarim duzelir ve iner artik acikcasi pisman oldum yaptirdigimatecrubeli olan arkadaslar varsa moral acisindan yazalarsa cok memnun olurum
6.aydan sonra doktor bey bisey yapacakmiBende de kemik cıktı valla 6.ayı bekliyorm benmde moralim bozuk ucu top gibi şiş hadi onu iğneyle halledebiliyormus ama kemik nasıl gecicek gecmicek tabiki..acıklamasını merak ediyorum ayın 5inde 3 ay olcak benimde..
Bu arada ben igne vurulmama ragmen bu sekilde:6.aydan sonra doktor bey bisey yapacakmi
Merhaba,Arkadaşlar ben 18 ekimde ameliyat oldum. 1.ayın daha yeni doldu. İlkten evet çok kalkıktı. İlk günlere göre şu an daha iyi durumda ama burun ucum çok uzun. Memnun değilim açıkçası. Uzunluk geçmez ama kalkıklık biraz daha iner. Sol tarafım aşırı sert. Ödem değil bildiğiniz kemik gibi. Kıkırdak greft de olabilir. Bilemiyorum salı günü kontrole gidicem.
Ben bekir beye ameliyat oldum ama su an memnuniyetsizliğim Yok ani şişlikşerim var onlarında geçici olduğunu biliyorum. 1 ay 10 gün oldu ameliyat olalı.Arkadaşlar bekir beye ameliyat olup memnun olmayan varaa bana özelden yazabilir mi lütfen. Ben de ameliyat oldum bir kaç şey sorucam. Mesajlarınızı bekliyorum çok teşekkürler.
Bende de bu problem var sızın hala devam edıyomu bu sorun?duzelme oldumuArkadaslar merhaba tekrar,
Benim ameliyatimin ustunden yaklasik 5ay gecti. Bu gecen zamanda olan degisikliklerden bahsedicek olursam ilk basta benimde burnum cok kalktikti daha onceden de yazdigimda belirtmistim zaten. Endiselenmeyin o kalkiklik zamanla iniyo. Cok degil tabi ama ben su an kalkikligindan memnunum mesela. Daha da normale donuyo yani panik yapmayin bi 3ay falan bekleyin.
Su an ki sorunum mesela kalkiklik degil artik bariz bi sekilde belli olan yamukluk ve asimetri
Benden daha once ameliyat olmus 6ayini ya da 1 senesini doldurmus olan arkadaslar varsa ayni durumu yasayan.. Yamukluk geciyo mu asimetri duzeliyo mu?? 5ay doldugu halde gecmediyse gecmez diye dusunuyorum cunku ben
Benim 2.ayım ama burnum bariz yamuk. Allah'ıma dua ediyorum inşallah hayırlısı olsun diye. Bi 6 bin daha fazla olup iyi bi estetikçiye olmak en iyisiymiş. Ama geç anladım tabi.Bende de bu problem var sızın hala devam edıyomu bu sorun?duzelme oldumu