Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Duygu korkuyorum ya mesafe gitmezse diye cnku ben bekir beye kalkik burun istemedgmi soledim ve burnum suan biraz kalkik ve benim hem altan hemde yanlardan dikis atildi yani sislik cok oldu suan yuzmdeki sislik gitmis ama burnumn altinda fazla et var gibivalla bnde o gun bugndur bant kullaniyorum cunku bu durumda henuz ozguvenim yok ya gitmezse diye korkuyorum bekir beye ya gitmezse dedim artik adamada gına geldi bana fatos sislikte gitmicek morlukta ole kalcak dedi artk adamda pinpirkli halime dayanamadi ben on gun sonra ise baslicam bole gorunmek istemiyorum umarim gecer yada cabuk gecsin diye ne yapmam lazim

Seni cok iyi anliyorum eve beni ziyarete gelirlerdi ama ben onlara görünmek istemezdim cunku cok cirkin duruyordu ordaki sislik. Kalkik olmasi muhtemel o biraz dusucek zaten oturunca. Ben ameliyattan 20 gun sonra ise basladim ama hala sislik vardi yüzümde. Arkadaşlarım yuzume alisamadi sonra onlarinda gozu alıştı. Sadece bekliceksin canim. Bende doktora senin gibi soruyordum surekli cok karamsarsin diyordu:)ama cok şükür gecti o günler. Odem insin diye de bol bol su ic ve ananas ye

Ben bekir beyde ameliyat olalı 44 gün geçti . ilk günlerde burnum çok kalkik gözüküyordu ve aralarindaki mesafe çok fazla hözüküyordu ama çok sükür indi. Ben gayet memnunum şimdi

Kizlar cok tesekkur ederim ya umarm benimde ordaki odem gecer ve yandan guzel bir goruntu olur cunku gulunce dislerim bile gorunmuyo o zamn bol bol su ve ananas la yoluma devam etmem lazm cnku ise baslicam ve utaniyorum bu sekilde;(

Merhaba arkadaşlar bende bekir beye 20 ekimde ameliyat oldum 13 gün oluo bantlarımı 3 gğn önce çıkardım ama burnum çok kalkık duruo önden burun deliklerim gözüküo baya ne zaman iner kalkıklığı inmez die çok korkuorum

Merhabalar bende 13 gün önce oldum ameliyat sizin ne sıkıntınız oldu sakıncası yoksa özelden yazıp foto atabilirmisiniz

Merhabalar bende 10 gün önce bekir beye ameliyat oldum nasıl memnunmusunuz halinizden

Burundaki kalkiklik iniyor arkadaslar merak etmeyin o konuyu.benim durumum daha kotu 6. ayimdayim ve pinokyo gibiyim burun ucum inanilmaz uzun ve burmunn ustunde cukurlar olustu umarim duzelir ve iner artik acikcasi pisman oldum yaptirdigimatecrubeli olan arkadaslar varsa moral acisindan yazalarsa cok memnun olurum

Merhaba

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizde bekir beye mi ameliyat oldunuz? Uzun kalmışsa size göre yukarıya kalkar mı bilmiyorum ancak genelde kalkık olur ve iyileşme aşagı doğru olduğu için biraz iner. Yüzünüzü çekmeden burnunuzu paylaşırsanız daha iyi yorum yapabiliriz. Bende 8 ekimde bekir beye ameliyat oldum. Geniş bir burnum vardı ve yan kısımları Hale'n şiş masaj verdi bana yan kısımlar için. Salı günü de kontrolüm var ancak sağlık açısından sorun yaşamadım şimdiye kadar. Şişlikler inince daha ince bir görüntü olacağını düşünüyorum keZa su an kalın bir görüntüsü var biraz da kısa gibi burun ucu çok şiş oldugundan

Bende de kemik cıktı valla 6.ayı bekliyorm benmde moralim bozuk ucu top gibi şiş hadi onu iğneyle halledebiliyormus ama kemik nasıl gecicek gecmicek tabiki..acıklamasını merak ediyorum ayın 5inde 3 ay olcak benimde..

Arkadaşlar ben 18 ekimde ameliyat oldum. 1.ayın daha yeni doldu. İlkten evet çok kalkıktı. İlk günlere göre şu an daha iyi durumda ama burun ucum çok uzun. Memnun değilim açıkçası. Uzunluk geçmez ama kalkıklık biraz daha iner. Sol tarafım aşırı sert. Ödem değil bildiğiniz kemik gibi. Kıkırdak greft de olabilir. Bilemiyorum salı günü kontrole gidicem.

Arkadaşlar bekir beye ameliyat olup memnun olmayan varaa bana özelden yazabilir mi lütfen. Ben de ameliyat oldum bir kaç şey sorucam. Mesajlarınızı bekliyorum çok teşekkürler.

Merhaba,

Ne dedi bekir bey durumunuz için bugün gittini sanırım kontrole?

Bende akşam oradaydım , şişlik dışında bir sorunum yok.ust kısma benimde iğne yaptı. Sanırım ödem dağıtıcı bir etkisi var tam olarak araştırmadım.

Arkadaşlar bekir beye ameliyat olup memnun olmayan varaa bana özelden yazabilir mi lütfen. Ben de ameliyat oldum bir kaç şey sorucam. Mesajlarınızı bekliyorum çok teşekkürler.
Ben bekir beye ameliyat oldum ama su an memnuniyetsizliğim Yok ani şişlikşerim var onlarında geçici olduğunu biliyorum. 1 ay 10 gün oldu ameliyat olalı.

Siz bekir beye mi ameliyat oldunuz yoksa farklı bir doktora mı? Memnun mu değilsiniz

Evet bekir beye ameliyat oldum. Haftaya gidicem randevuya bu hafta değil. Başka doktorlara da sordum sol taraftaki şey adı her neyse ödem değiş git kendi doktoruna sor diyorlar resmen.

Bende de bu problem var sızın hala devam edıyomu bu sorun?duzelme oldumu

Bende de bu problem var sızın hala devam edıyomu bu sorun?duzelme oldumu
Benim 2.ayım ama burnum bariz yamuk. Allah'ıma dua ediyorum inşallah hayırlısı olsun diye. Bi 6 bin daha fazla olup iyi bi estetikçiye olmak en iyisiymiş. Ama geç anladım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…