- 1 Mayıs 2016
- 81
- 46
- 29
Ben veya bi baskası böyle bişey söylemedi kimsede sana hakeret etmedi. Burda kimler kimler olumsuz seyler yazdı ama kimse senin kadar abartıp kanıtsız konuşmadı,sadece fotoğraf at dedim özetle. Bunu baska yere cekmenin anlamı yok. Sende ameliyat olmus biri olarak bu psikolojiyi biliyorsundur diye tahmin ediyorum rica ederim uzatmayalım..Arkadaslar ben burada kimseyi asagilamadim kotulemedim kiskirtmadim. Sadece yaşadığımiz sorunları anlattim. Doktora ulaşamıyoruz ılgilenmiyor vs vs yazanlar falan da var ama o kısmı en azından bizim için doğru değil. Bu sorunlardan kendisinin de haberi var. Defalarca da yanına gittik. 1. Yılı dolunca bakarız dedi. Biz düzelteceğine inaniyoruz. Ha gel gelelim burada herkes tecrübesini paylaşıyor. İyi olanlar çoğunlukta ama biz talihsiz kısımdayiz. Okuduk yorumları tek tek çok başka sorunları olanlar da var. Burası bir forum . Doktorla konuşup kararınızı kendiniz vereceksiniz. Çok çok ünlü doktorlara ameliyat olup da büyük sıkıntılar yaşayanlar da tanıyorum ben. Kendiniz düşünüp konuşup karar verin. Burada gelip de yaşadığı sorunu anlatan zaten psikolojik olarak iyi olmayan insanlara da gelip hakaret etme hakkınız yok
Hala kanıtsız konuşuyorsun diyorsun. Ben buraya fotomu yüklemek istemiyorum bu kadar basit. Allah senin de başına versin diyeceğim ama ona da içim el vermiyor. Evet uzatmanin alemi yok.Hayirlisi olsun hakkindaBen veya bi baskası böyle bişey söylemedi kimsede sana hakeret etmedi. Burda kimler kimler olumsuz seyler yazdı ama kimse senin kadar abartıp kanıtsız konuşmadı,sadece fotoğraf at dedim özetle. Bunu baska yere cekmenin anlamı yok. Sende ameliyat olmus biri olarak bu psikolojiyi biliyorsundur diye tahmin ediyorum rica ederim uzatmayalım..
Ameliyattan 3 saat sonrasi
Ben baya hafif atlatiyorum herseyin en kötüsüne alistir dim kendimi bunye meselesi ilk uyandigim da midem bulanır gibi oldu yarım saat sürdü Kusma dim ama hersey iyi şimdilik 2. Günü deviriyorum bu kdr kolay mis ameliyat olmak boşuna erteledim yıllarca sen nasılsın şimdi memnun musun burnundan ?Benim de 8.günüm sorunsuz geçti sayılır ama ameliyattan 3 saat sonra ben hayatı sorguluyordum sen iyi durumdasin.
Ben baya hafif atlatiyorum herseyin en kötüsüne alistir dim kendimi bunye meselesi ilk uyandigim da midem bulanır gibi oldu yarım saat sürdü Kusma dim ama hersey iyi şimdilik 2. Günü deviriyorum bu kdr kolay mis ameliyat olmak boşuna erteledim yıllarca sen nasılsın şimdi memnun musun burnundan ?
Salı oldum ameliyatı haftaya ptesi alcim ve tamponlar cikicakameliyattan kac gün sonra kontrole gitmen lazim canim?
Evet erken ama belli ediyor burun bastan kendini olsun morluk şişlik razıyım valla hepsi gecicek geriye minnoş burunlarimiz kalıcakMemnunum bandajli suan ve cok şiş bişey söylemek için erken ama yandan görüntüsü güzel. Bende hiç kusmadim ama ilk çıktığım da bir saat çok canım yandı sonra bi daha hic ağrım olmadı. Tek sorun çok sistim morardim cildimden dolayi ama zaten doktor söylemişti. Şuan morluk ve şişlik geçti sayılır.
Evet erken ama belli ediyor burun bastan kendini olsun morluk şişlik razıyım valla hepsi gecicek geriye minnoş burunlarimiz kalıcak
Benimde öyle :) kemer, ucu sarkık ve delikler büyüktüSenin eski burnun nasıldı benim ki kemerli ve aşağıya doğru ucu sarkikti tipik laz burnu :)
Benimde öyle :) kemer, ucu sarkık ve delikler büyüktü
Canim Zübeyde Hanım öğretmenevi var. Ara sor istersen. Hem hastaneye hem bekir beyin muayeneyehaneye 5 dk mesafede. Ataşehirde oteller pahali ara uygun gelirse sana şimdiden ayir yerini
Booking.com sitesine bakıp atesehideki otelleri de arastirabilirsiniz.cok tesekür ederim canim, cok yardimci oldun. Yurtdisinda yasadigim icin, bi kac seyler bilmiyorum