Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Ve bu kadar insan varken ikinci rendavuyu vermemesi bence gayet normal sonucta diğer hastalarının önünü kapama durumu oluyor bu. Üstelik rendavu ücretide almıyor bunu suistimal olarak algılıyor olabilirler. Zaten adam herkes yetişsin diye baya böyle seri anlattı filan benmle yarım saat filan konuştu ben biraz incik cincik begenmediğim çalışmalarını gösterdim de

Ben veya bi baskası böyle bişey söylemedi kimsede sana hakeret etmedi. Burda kimler kimler olumsuz seyler yazdı ama kimse senin kadar abartıp kanıtsız konuşmadı,sadece fotoğraf at dedim özetle. Bunu baska yere cekmenin anlamı yok. Sende ameliyat olmus biri olarak bu psikolojiyi biliyorsundur diye tahmin ediyorum rica ederim uzatmayalım..

Hala kanıtsız konuşuyorsun diyorsun. Ben buraya fotomu yüklemek istemiyorum bu kadar basit. Allah senin de başına versin diyeceğim ama ona da içim el vermiyor. Evet uzatmanin alemi yok.Hayirlisi olsun hakkinda

Kızlar dün bekir beye ameliyat oldum ne agri ne sizi hersey cok normal masallah ameliyattan bi gün önce tekrar randevu alıp görüştüm sabah ilk hastası bendim zaten akşam gittim tekrar gösterdim istediğim burun şeklini ve istefigim gibi bir burun suan alcili bile o kadar tatli ki aklınız da ne varsa söyleyin Dr unuza güvenin zaten o size uygun burnu yapacaktır bekir bey gerçekten bu işte çok iyi ve gerçekten çok yoğun dün sabah 8 de ameliyata aldı beni akşam 5 e kdr devam etti ameliyatları sanırım 3 veya 4 ameliyat yaptı Diğer 2 hastayı gördüm onlar da gayet iyi görünüyordu koridorda dolaştık falan ameliyatları bittikten sonra gelip kontrol ediyor ve ameliyatta çektiği videoyu gösteriyor sonra ofisine gidip yine akşama kdr randevularina bakıyor hayran kaldım cidden nasıl yetişiyor öyle her yere bu yüzden Asistanlari bakıyor telefona bekir beyin zamanı yok çünkü fiyat 6 bin tl eğer ogrenciyseniz 500 tl indirim yapiyorlar bi an once gidip randevu alın derim çünkü 2017 de 8 bin tl olcakmis fiyat resim de koyuyorum fikir olur sizin için Bekir beye güvenin ve kimsenin etkisinde kalmayın

Benim de 8.günüm sorunsuz geçti sayılır ama ameliyattan 3 saat sonra ben hayatı sorguluyordum sen iyi durumdasin.
Ben baya hafif atlatiyorum herseyin en kötüsüne alistir dim kendimi bunye meselesi ilk uyandigim da midem bulanır gibi oldu yarım saat sürdü Kusma dim ama hersey iyi şimdilik 2. Günü deviriyorum bu kdr kolay mis ameliyat olmak boşuna erteledim yıllarca sen nasılsın şimdi memnun musun burnundan ?

ameliyattan kac gün sonra kontrole gitmen lazim canim?

Memnunum bandajli suan ve cok şiş bişey söylemek için erken ama yandan görüntüsü güzel. Bende hiç kusmadim ama ilk çıktığım da bir saat çok canım yandı sonra bi daha hic ağrım olmadı. Tek sorun çok sistim morardim cildimden dolayi ama zaten doktor söylemişti. Şuan morluk ve şişlik geçti sayılır.

Evet erken ama belli ediyor burun bastan kendini olsun morluk şişlik razıyım valla hepsi gecicek geriye minnoş burunlarimiz kalıcak

kizlar oralarda uygun oteller yok mu? yada bekir bey otellerlen is birligi yapmiyor mu?
benim istanbula gitmeme 20 gün kaldi ve nerde kalmami bilmiyorum. istanbulu da iyi tanimiyorum

Canim Zübeyde Hanım öğretmenevi var. Ara sor istersen. Hem hastaneye hem bekir beyin muayeneyehaneye 5 dk mesafede. Ataşehirde oteller pahali ara uygun gelirse sana şimdiden ayir yerini

Meraba kızlar ben 4 ay önce ameliyat oldum Bekir beye ve burun deliklerm biri dar biri geniş şekilde kaldı doktor bey hallederiz dedi 3 gun evvel gittim burun delikleri için tabi başka şikayetlerim de vardı burnumun dik ve kavissiz olması gibi burun deliği tam düzelmez dedi başından aşşağa kaynar sular döküldü benim estetiksiz halim de evet cok hafif burun ucum da sağa kayma vardı ama burun deliklerim muntazam dı bu yüzden nası olacak dedim kendisi ısrarla hani şu ameliyat öncesi çekildiğimiz yaratık gibi çıktığımız resmimi gösterdi ya orda nerem normal ki burun deliğim doğru çıksın neyse 1. Yıla tekrar ameliyat edeceğini söyledi ben 6 . Ay olsun desem de ikna olmadı daha 11 ay daha nası olacak telaşı ve bu yamuk burun dekiklerini anlatma çabasıyla geçecek

Merhaba kizlar,
Çok sükür bende dün ameliyat oldum.
Durumum gercekten çok iyi. Hiç ağrılarım yok ve burnumu şimdilik beğeniyorum. Cuma günü alçı çıkacak. Bakalim ozaman nasıl olur. Umarım istediğim gibi bi buruna sahip olurum.
Şimdilik kendinize iyi bakin ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…