Burun Estetiği Hasta paylaşımları

arkadaşlar bi kaç yorum okudum ama şaşırdım. ben ameliyatımı 13 ay önce oldum yani 1 yılı devirdim. ameliyatımdan 1 ay sonra ani tansiyon yükselmesi sonucu burun damarım patladı gece saat 2 falandı anında doktoru aradık ambulansta daha giderken korkudan panik oldum hemen doktoru aradım. bana sakın korkma istanbulda mısın istersen yapılacak işlemi ben yapabilirim tekrar dedi. lazerle damarı yakıyorlarmış kanama dursun diye. istanbul dışında yaşıyorum orayada gidemedim o halde neyse hastanede yattım 5 gün falan bekir bey 2 kere aradı nasıl oldun diye. ki üstelik yaşadığım durumun olduğum estetikle bi ilgisi olmadığını burdaki doktorlar söyledi. kliniğin numarasından hiç konuşmayı denemedim doktor beyle ben hep cep numarasından ulaştım. zaten bütün hastalara fotoğrafları watsapptan attığı için kişisel numarasını vermiş oluyor. ne zaman ulaşmak istesem ulaştım. böyle ulaşamadım ilgilenmediler yorumlarını görünce çok şaşırıyorum. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar sakın korkmasın burdaki yorumların doğruluk payı ne kadar varsa yanlışlık payı da vardır unutmayın... herksee tekrar geçmişler olsunnn umarım burnuşlarımız gün geçtikçe çok daha güzel olur
13 ay once simdilerdeki popularitesine ve yogunluguna sahip degildi zannediyorum. Benim olumsuz birseyler soylemekten cikarim yok. Ben bir hastayim ve tecrube ettigimi yaziyorum sadece.

forumdan bekir beye yaptırıp memnun olan yok mu? şu sıralar hep olumsuz yorumlar görüyorum.

forumdan bekir beye yaptırıp memnun olan yok mu? şu sıralar hep olumsuz yorumlar görüyorum.
Ben genel olarak memnunum ama önceden yazdığım gibi hala biraz tıkanıklık yaşıyorum. Şuan daha ince bir hale geldi burnum şekil olarak alıştım sadece ucunda hala şiş var bence. Topik duruyor biraz. O da zamanla düzelir diye düşünüyorum.
Nefes alamama durumu sanırım bir tek bende oldu. O da gerçekten şans işi yani. Ben pek şanslı değilim maalesef

Evet 6 aya kadar çok değişiyor. İniyor gerçekten. Diğe
Arkadaşlar birşey soracağım tamponlar çıkınca burun içindeki yaralardan dolayı tıkanma sizde de fazla oldumu olduysa ne kadar süre devam edecek bu durum . Nefes alamıyorum yaralar kabul bağladı toplandı sanki et parcasi gibi alamıyorum da kanıyor . Mecbur salıyı beklicem
benim yaşadıklarımı yaşayan birini buldum en sonunda! Benim 6 aydır tıkanıklık var, bu ara biraz azaldı ama hala arada çok feci burnum tıkanıyor. Tamponları çıkarınca çook iyi nefes aldık diyenlere şaşırıyordum çünkü ben ilk iki ay nerdeyse hiç doğru düzgün nefes alamadım sonrasıda çok zor nefes alıyordum

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldum. İstanbul dışında yaşıyorum. Bekir beyi araştırıp bir çok kişiye sorup ameliyat oldum. görüşme esnasında açıkçası beni pek ikna edemedi çünkü insanı dinlemiyor, kafasında ne varsa onu söylüyor. neredeyse seni duymuyor bile. karşılıklı bir konuşma geçmiyor yani. benim sorunum sadece estetik değildi nefes alma problemim de vardı. kendisi kbb uzmanı olduğu için, sadece burun yaptığı için ve genelde olumlu yorumlar duyduğum için ona ameliyat oldum.
sonuç şu ki, özel cep telefonunu vermedi. dolayısı ile bi sorun olduğunda ona ulaşamıyorsunuz. sekreteri Banu hanımla muhatap oluyorsunuz. onun bilgisi ne olacaksa artık o. doktora sorduğunu söylüyor ama soruyor mu sormuyor mu o da Allah'a kalmış. Dikişlerimi almaya ve tamponu çıkarmaya gittiğimde görüntü gayet güzeldi ancak o ilk sonuç çok yanıltıcı burun 1. ayın sonunda az-çok ortaya çıkıyor ama asıl sonuç min. 6 ayda ortaya çıkıyor. kimse 6. ayı beklemeden burnum güzel demesin. hatta 1. yılın sonunda burnu düşen de gördüm. İlk 1 ayda şişliklerin %80-90 ı iniyor. bunu konuştuğum bütün doktorlar söyledi ünlü prof.lar dahil. (çünkü bekir beye ulaşamıyoruz) benim 1. ayda kanamam oluyordu ve ağrılarım oluyordu yine bekir beye ulaşamayıp başka hocalara sordum sağolsunlar çok yardımcı oldular.
nefes alma problemimi çözdü mü çözmedi mi onu da zaman gösterecek peşin hükümlü olmak istemiyorum ama sanki eskisi gibi nefes alamıyorum. çünkü burnumu spreyle iyice temizliyorum ama nafile! yinede bekleyeceğim.
yani sonuç olarak hastanın doktoruna güvenmesi inanması iletişimi çok önemli. ilgi alaka önemli. hem sağlık hem para söz konusu. kafanızdaki herşeyi sorun. çok araştırın. 10 kişiye gidin. şahsen ben 10 tane doktor gezdim ve hepside iyi doktorlardı. ailemin yarısı sağlıkçı zaten. bekir beye güvendim ama ilgisizliği geri dönmeyişi ve sekreteriyle muhatap edişi hoşuma gitmiyor. sonucun nasıl olduğunu da 6. ayda göreceğiz. şimdiden herkese geçmiş olsun..
Nefes alamama durumunu çooook iyi anlıyorum. Bende yaşıyorum aynı şeyleri 6 ay oldu biraz düzeldi gibi ama yok yine bazen tıkanıyor burnum. Nefes alamamak çok kötü bir durum.

13 ay once simdilerdeki popularitesine ve yogunluguna sahip degildi zannediyorum. Benim olumsuz birseyler soylemekten cikarim yok. Ben bir hastayim ve tecrube ettigimi yaziyorum sadece.

merhabalar,
13 ay burnun oturması için iyi bir süre. özelden foto atabilir misiniz? diğer doktorlar çok pahalı olduğu için bekir beyi ameliyat için düşünüyorum. ama benim burnumun içinde ciddi şekilde yan yatmış bi kemik var nefes problemimi çözmesi çok önemli. gösterdiği fotoğrafları başarılı buldum fakat olumsuz yorumlar görünce de korkuyorum :KK43: kararsızlıktan neredeyse vazgeçeğim fakat bu da beni mutlu etmeyecek.

merhabalar,
13 ay burnun oturması için iyi bir süre. özelden foto atabilir misiniz? diğer doktorlar çok pahalı olduğu için bekir beyi ameliyat için düşünüyorum. ama benim burnumun içinde ciddi şekilde yan yatmış bi kemik var nefes problemimi çözmesi çok önemli. gösterdiği fotoğrafları başarılı buldum fakat olumsuz yorumlar görünce de korkuyorum :KK43: kararsızlıktan neredeyse vazgeçeğim fakat bu da beni mutlu etmeyecek.
merhaba burun işi tamamen şans işi yapacağınız tek şey doktorunuzu iyi seçmek ve ona güvenmek. maalesef özel sebeplerimden dolayı fotoğraf atamıyoum bu platform üzerinde. ancak doktorla görüştüğünüzde eski hastalarını ve yeni hallerini gösterecektir :) içlerinde bnde varım onların

merhaba burun işi tamamen şans işi yapacağınız tek şey doktorunuzu iyi seçmek ve ona güvenmek. maalesef özel sebeplerimden dolayı fotoğraf atamıyoum bu platform üzerinde. ancak doktorla görüştüğünüzde eski hastalarını ve yeni hallerini gösterecektir :) içlerinde bnde varım onların

fotolara bakınca aşırı ikna oluyorum. çünkü çok problemleri burunları yapmış. ama sonrası önemli zaten nefes alamıyorum geceleri horluyorum, bazen eşim kükrediğimi bile söylüyo :KK43: :KK70: en çok bu yüzden istiyorum asıl amaç rahat nefes alayım. olmuşken dışınıda yaptıralım dedik. hastayla İlgileniyo mu bunlar önemli onuda siz kıymetli kulüp dostlarımdan öğrenebilirim :) bütçeme uygun başka dr da bulamıyorum. fiyatların maaşşalaalahı var

Burnum şöyle güzel oldu demek için en az 6 ay beklemelisiniz. Ben de en başta begeniyordum ama şimdi maalesef şişler indikçe ortaya çıktı. Burnum soldan bakınca düzgün sağdan bakınca kasisli yol misali 6 tane girinti cikinti var

Burnum şöyle güzel oldu demek için en az 6 ay beklemelisiniz. Ben de en başta begeniyordum ama şimdi maalesef şişler indikçe ortaya çıktı. Burnum soldan bakınca düzgün sağdan bakınca kasisli yol misali 6 tane girinti cikinti var
Sen bütün bekir beyi dusunenlerin ve ameliyat olacakların bende dahil motivesini düşürüp korkutmak için üye oldun sanırım. Rica ediyorum fotoğraflarını yüklermisin bu kadar kötüleyip insanları kışkırtıcağına fotoğraf at hem kimsenin sana bu kadar soru sormasına fırsat verme. Güya albüm actın kimse göremedin saniyesinde kaldırdın kuzeninki oda..Kendi burnun ortada yok, rica ediyorum ben ve diğer ameliyat olacakları bu kadar kışkırtma, moral lazım bize.

Arkadaslar ben burada kimseyi asagilamadim kotulemedim kiskirtmadim. Sadece yaşadığımiz sorunları anlattim. Doktora ulaşamıyoruz ılgilenmiyor vs vs yazanlar falan da var ama o kısmı en azından bizim için doğru değil. Bu sorunlardan kendisinin de haberi var. Defalarca da yanına gittik. 1. Yılı dolunca bakarız dedi. Biz düzelteceğine inaniyoruz. Ha gel gelelim burada herkes tecrübesini paylaşıyor. İyi olanlar çoğunlukta ama biz talihsiz kısımdayiz. Okuduk yorumları tek tek çok başka sorunları olanlar da var. Burası bir forum . Doktorla konuşup kararınızı kendiniz vereceksiniz. Çok çok ünlü doktorlara ameliyat olup da büyük sıkıntılar yaşayanlar da tanıyorum ben. Kendiniz düşünüp konuşup karar verin. Burada gelip de yaşadığı sorunu anlatan zaten psikolojik olarak iyi olmayan insanlara da gelip hakaret etme hakkınız yok

fotolara bakınca aşırı ikna oluyorum. çünkü çok problemleri burunları yapmış. ama sonrası önemli zaten nefes alamıyorum geceleri horluyorum, bazen eşim kükrediğimi bile söylüyo :KK43: :KK70: en çok bu yüzden istiyorum asıl amaç rahat nefes alayım. olmuşken dışınıda yaptıralım dedik. hastayla İlgileniyo mu bunlar önemli onuda siz kıymetli kulüp dostlarımdan öğrenebilirim :) bütçeme uygun başka dr da bulamıyorum. fiyatların maaşşalaalahı var

yani şöyle tüm doktorlar gibi aşırı yoğun tabiki ama ben istediğim her zaman arayabildim ve aradığımda da görüştüm hep. hiç açmamazlık yapmadı telefonumu :) ben memnunum 13 ay doldu işte :KK70: ama tamamen şanss

Sen bütün bekir beyi dusunenlerin ve ameliyat olacakların bende dahil motivesini düşürüp korkutmak için üye oldun sanırım. Rica ediyorum fotoğraflarını yüklermisin bu kadar kötüleyip insanları kışkırtıcağına fotoğraf at hem kimsenin sana bu kadar soru sormasına fırsat verme. Güya albüm actın kimse göremedin saniyesinde kaldırdın kuzeninki oda..Kendi burnun ortada yok, rica ediyorum ben ve diğer ameliyat olacakları bu kadar kışkırtma, moral lazım bize.
aradım şimdi ben asistanını ameliyat olmak istediğimi ve tekrar görüşmek isteğimi söyledim. ama görüşemiyormuşuz ikinci kez. ameliyat günü belirtip 500 tl kapora yatırılıyormuş ve ameliyattan birgün önce görüşme oluyormuş. süreç bu şekilde ilerliyor dedi asistanı.yoğunluktan dolayı asıstanı iletişim kurup dönüş yapıyormuş. ameliyattan sonra sıkıntım olursa kontrol günleri dışında yine ulaşamayacak mıyım diye sordum. asistana sıkıntımızı ileticez o da bekir beye iletip bize dönüş yapıyormuş. vazgeçecek duruma geldim bu işten kimi muayene parası ister, fikir alamazsın kimine direkt ulaşamazsın. tüm doktor süreçleri bu şekilde mi ? bilgi eksikliği ile bu işe girişmek doğrumu bilmiyorum. tamam doktor bey ben yaparım doğal olur dedi ama asistanın ister gün al gel istersen gelme bizde böyle işler demediği kaldı yani. yüzümüzün ortası sonuçta. seni rahatlatmak adına yapılan bişey yok. ben fazla şeyler bekliyorum herhalde. ameliyat olmak istiyorum diyorum ama bir kere görüştüm diye şuan görüşemiyorum doktorla.

yani şöyle tüm doktorlar gibi aşırı yoğun tabiki ama ben istediğim her zaman arayabildim ve aradığımda da görüştüm hep. hiç açmamazlık yapmadı telefonumu :) ben memnunum 13 ay doldu işte :KK70: ama tamamen şanss
sizde şahsi numarası mı var ? çünkü asıstanı biz aracı oluyoruz o yüzden burdayız gibi ukala bir davranış gösterdi. ameliyat sonrası kontrol günü dışında ulaşamıyormuşuz. asistana iletiyormuşuz sonra bekirbeyden bilgi alıp dönüş yapılıyormuş. çıldırcam vallahi bu tavırlar yüzünden kafam karışıyor. ya gözümü kapatıp gitcem yada iyice kafamı karıştırıp hiç bir adım atamıycam.

sizde şahsi numarası mı var ? çünkü asıstanı biz aracı oluyoruz o yüzden burdayız gibi ukala bir davranış gösterdi. ameliyat sonrası kontrol günü dışında ulaşamıyormuşuz. asistana iletiyormuşuz sonra bekirbeyden bilgi alıp dönüş yapılıyormuş. çıldırcam vallahi bu tavırlar yüzünden kafam karışıyor. ya gözümü kapatıp gitcem yada iyice kafamı karıştırıp hiç bir adım atamıycam.
Canım seni anlıyorum bu forumda senin dısında bi cok kisi ulasamadıgını söyledi ama ben daha ameliyat olmadım 13 günüm var belki bunu aöylemek icin erken fakat 5 ay önce karar verilmişiz bişi benim ameliyatım anca gün belirledım kendimce 5 ay cok kez aradım ve bende her seferinde ulaştım gerek başka numaradan gerek kendimden bilmiyorum. Kendi doktorun gibi olmaz ama böyle durumlarda mecbur yakında olan baska bir doktorla ileşim kurmayı denicez yapılan doğru değil ama gercekten cok fazla hastası var gittiğimdede doluydular muayenesi kimisi alçısını aldırıyo kimisi rendavuya gelmiş bekliyor. Bu sorunlarla karsılasmak istemiyorsan daha az hastası daha az bilindik bir doktor tercih etmelisin..

X