Cok mutsuz ve pismanim kusura bakmayin icimi dokmek istedim.
Ben 17 haziranda oldum hicbi sknti yasamadim suanda cok memnunumbenim ameliyatim eylülün 17 de. bunlari okuduktan sonra korkmaya basladim :/
Sizdemi bekir beye amilyat oldunuz ? 6. Ay kntrolu olmasi gerkiyor gidip ona sordunuzmuArkadaslar merhaba tekrar,
Benim ameliyatimin ustunden yaklasik 5ay gecti. Bu gecen zamanda olan degisikliklerden bahsedicek olursam ilk basta benimde burnum cok kalktikti daha onceden de yazdigimda belirtmistim zaten. Endiselenmeyin o kalkiklik zamanla iniyo. Cok degil tabi ama ben su an kalkikligindan memnunum mesela. Daha da normale donuyo yani panik yapmayin bi 3ay falan bekleyin.
Su an ki sorunum mesela kalkiklik degil artik bariz bi sekilde belli olan yamukluk ve asimetri
Benden daha once ameliyat olmus 6ayini ya da 1 senesini doldurmus olan arkadaslar varsa ayni durumu yasayan.. Yamukluk geciyo mu asimetri duzeliyo mu?? 5ay doldugu halde gecmediyse gecmez diye dusunuyorum cunku ben
İnşallah iyi olur Canım istediğin gibi geçer bende temmuzun 14 ün de oldum ameliyat benim burnuma da dedi senden güzel sonuç çıkartıcaz diye ve gerçektende öyle oldu nefeste ve şekilde şuanlık sorun yok umarım bu şekşlde böyle devam eder inşallah. Senin ki de güzel olur inşallah senin için dua edicem içini ferah tut sen sonuç olarak bu doktor da bir insan robot değil ki hep muhteşem burunlar yapsın ama sana onu söylemişse ve sende güvenmişsen umutlu ol Can'ım. En azından güvenerek yaptırıyorsun burada bir bayan yazmış cevap bile vermedi daha güvenmedim hiç ikna etmedi beni diyip sonra Bekir beye yaptırmış ben anlamıyorum güvenmiyorsun niye yaptırıyorsun sonra gelip doktoru karalıyor... Takma sen kafana çok değişik insanlar var içini rahat tutBen de 23 ağustosta bekir sivri ye ameliyat olcam ztn ameliyat olacak olmanin verdigi bir stres ve korku var böyle yorumlar görünce daha cok korkmaya başladım halbuki Dr uma çok güvenerek aldım ameliyat günümü benim burnumdan çok iyi bir sonuç çıkacağını söyledi herkeste durum aynı olmuyor demekki burun yapısına göre değişiklik gösteriyordur sonucta her dr hata yapiyordur mutlaka kimse kusursuz değil ben yine de iyi olcak diye motive ediyorum kendimi bakalimm
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun dualar için gerçekten zor bir süreç Dr bul karar ver ameliyat gunu al derken şimdi de ameliyat korkusu ve bunun üstüne böyle olumsuz yorumlar daha da yipratiyor insanı bana moral verdin gerçekten inşallah iyi bir sonuç olcak güveniyorum ben Dr uma senin de burnun hayırlı olsun hersey istediğin gibi olsun inşallahİnşallah iyi olur Canım istediğin gibi geçer bende temmuzun 14 ün de oldum ameliyat benim burnuma da dedi senden güzel sonuç çıkartıcaz diye ve gerçektende öyle oldu nefeste ve şekilde şuanlık sorun yok umarım bu şekşlde böyle devam eder inşallah. Senin ki de güzel olur inşallah senin için dua edicem içini ferah tut sen sonuç olarak bu doktor da bir insan robot değil ki hep muhteşem burunlar yapsın ama sana onu söylemişse ve sende güvenmişsen umutlu ol Can'ım. En azından güvenerek yaptırıyorsun burada bir bayan yazmış cevap bile vermedi daha güvenmedim hiç ikna etmedi beni diyip sonra Bekir beye yaptırmış ben anlamıyorum güvenmiyorsun niye yaptırıyorsun sonra gelip doktoru karalıyor... Takma sen kafana çok değişik insanlar var içini rahat tut
Aynen bende senin gibi hiç beğenmiyorum nefesimde igrenç eski hali daha iyiydi ve okadar kötü ki yandan önden pskilojiö bozuldu kendime olan güvenim yok şuanBenim de olalali daha iki hafta olmadi. Ameliyat oncesinde bi sikintim olmadi doktor ozellikle cok ilgiliydi ve cok gu en verdi bana. Ama ameliyattan sonra bikac sikinti yasadim ve doktora ulasmak mumkun olmadi. Doktorculuk oynayan asistani katiyyen doktorla gorusturmuyor. Burnuma darbe aldim doktor bir gorsun en azimdan icimiz rahatlasin dedik isi yokusa surdu doktorla gorusmek konusunda israrci oluca terslendik bu doktora ulasamama hakkindaki yorumlari once farketseydim bu ise hic girmezdim. Suanki haliyle ilgili konusmak ne kadar dogru bilmiyorum ama sekli de hic istedigim gibi degil. Keske guzel olsaydi da bu sikintilara degseydi bari. Memnun degilim.
Arkadaslar merhaba tekrar,
Benim ameliyatimin ustunden yaklasik 5ay gecti. Bu gecen zamanda olan degisikliklerden bahsedicek olursam ilk basta benimde burnum cok kalktikti daha onceden de yazdigimda belirtmistim zaten. Endiselenmeyin o kalkiklik zamanla iniyo. Cok degil tabi ama ben su an kalkikligindan memnunum mesela. Daha da normale donuyo yani panik yapmayin bi 3ay falan bekleyin.
Su an ki sorunum mesela kalkiklik degil artik bariz bi sekilde belli olan yamukluk ve asimetri
Benden daha once ameliyat olmus 6ayini ya da 1 senesini doldurmus olan arkadaslar varsa ayni durumu yasayan.. Yamukluk geciyo mu asimetri duzeliyo mu?? 5ay doldugu halde gecmediyse gecmez diye dusunuyorum cunku ben
Bana da senin burnun harika olacak demişti. Hafif kalkik burun delikleri biraz üçgen vs vs demişti yaniBen de 23 ağustosta bekir sivri ye ameliyat olcam ztn ameliyat olacak olmanin verdigi bir stres ve korku var böyle yorumlar görünce daha cok korkmaya başladım halbuki Dr uma çok güvenerek aldım ameliyat günümü benim burnumdan çok iyi bir sonuç çıkacağını söyledi herkeste durum aynı olmuyor demekki burun yapısına göre değişiklik gösteriyordur sonucta her dr hata yapiyordur mutlaka kimse kusursuz değil ben yine de iyi olcak diye motive ediyorum kendimi bakalimm
Çok merak ettim burnunuzu bana özelden resim yollayabilirmisiniz? Bekir beye mi bıraktıniz yoksa istediginiz bi burun sekli var miydi bana da kalkik ve kavisli bir burun yapacağını söyledi ama ben fazla kalkik olmasını istemediğimi söyledim ve beğendiğim burunlari gösterdim benim yüzüme olacağını söyledi ameliyattan bi gün önce de karar veririz dedi.Bana da senin burnun harika olacak demişti. Hafif kalkik burun delikleri biraz üçgen vs vs demişti yani
Sizi instagramda da gordum cok guzel olmus gercekten. Boyle gorduklerime ozenerek gitmistim ben deBen 17 haziranda oldum hicbi sknti yasamadim suanda cok memnunum