Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Ayyy iste ayni ben yaaa napicaz boyle bantlardan dolayiymis sanirim tavsan dudak gibi havada sana baska bisey dedi mi canim doktor bu kalkiklik ve mesafe hakkinda? Benimde baya kucuk burnum insallah komik sacma sapan bisey cikmaz
Ben ilk başta demiştim dudak arası mesafa çok olmasın falan diye ama şuan hem alınla birleşik hemde dudakla arasında uzun mesafe olan topik kısa bir burnum var. Bana şimdi çok şiş olduğu için gözüne çok batar, 10 gün kadar aynaya bakma. Şişler inince düzelecek dedi.

Ayyy iste ayni ben yaaa napicaz boyle bantlardan dolayiymis sanirim tavsan dudak gibi havada sana baska bisey dedi mi canim doktor bu kalkiklik ve mesafe hakkinda? Benimde baya kucuk burnum insallah komik sacma sapan bisey cikmaz
Benim üst dudak iptal ahshsjshs bişey falan yerken çok zorlanıyorum, boğazım zaten berbat nefes alırken öksürmekten patlatıcam burnu ahahahahah

Canım o kalkıklık inecek zamanla benimde ilkten kalkıktı. Şimdi indi inş daha fazla inmez benım.
Keşke benımkini de kücültseymiş kimse anlamıyor ameliyat oldugumu ben diyorum bi farklılık yok mu amelşyat oldum ana ciddi misin aynısın diyorlar gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Hahahaha:) ya gel yer değiştirelim. Bende kimse anlamasın sadece sorunlu kısımlar düzelsin istiyordum ama bambaşka yeni bir buruna sahip oldum. Bilemiyorum nasıl olacak. Şuan korkunç durumdayım

Ya arkadaşlar ben çook aşırı öksürüyorum! Benim gibi olan var mı aranızda? Nefes alamıyorum hiç resmen anında öksürüyorum.

Arkadaslar ben ameliyati oldum geceyi atlattim. Misil misil uyumusum hic agri sizim olmadi. Sadece ara ara gelen kan akintisi var. Daha sonra tecrubemi daha detayli sekilde yazarim. Ameliyattan korkanlar sakin korkmasinlar. Sanki 1 saniye surdu bayildim ayildim.:)

Merhaba,

Bend whatsapp'dan yazdim burun ucum egri diye. Verdigi tek cevap : sislikler ayni anda inmedigi için. Arkadas ben 27 aralik'ta ameliyat oldum. Daha sislik olurmu? Kaldiki burun ucum çok ince duruyor. Ucu sivri duruyor yani. Insallah duzelir.

Senin gecmedi mi farkliliklar canim hic duzelmedi mi? Bi de doktor masaj falan yaptiriyo mu belki masaj yapsan daha cabuk ve esit iner odemler:/

yok masaj yapmama gerek yokmus doktorun dedigine gore
Dur bakalim o zaman hepimiz mecbur beklicez arkadaslar. Bu durum cok kotu olsa da yapicak birsey yok. Gecen sene bi yakinim ameliyat oldu ilk burnuyla su an ki burnunun alakasi bile yok kalkik ve cok kavisliydi yamukluklari vardi. 1 yil gecti ve su herseyiyle oturdu daha bile kalkik olabilirmis diyo:) İnşallah bizde cok mutlu oluruz yeni burunlarimizla:/
Gecmis olsun canim evet ameliyat cok kolay asil hersey yeni basliyo her neyse seninde burnun dimdik mi duruyo acaba cok kalkik kisacik gibi mii kafayi yeme evrelerindeyim de

Canim benimde dik ve kisa zamanla otururmuş. Canum sende akinti varmi hala
Olmaz mi var tabiii:))) o baya bi sure devam edicek bence.. ben gunduz acik birakiyorum altini peçeteye aliyorum sizintilari. Gece de silemicegim icin rahatsiz etmesin diye kendim yenisini hazirlayip yapistiriyorum :)

Ayy o akıntıyla nasıl baş edicez bilemiyorum :) hissetmiyorum ben bazen akıntı olduğunda ahahhaha o değilde dostlar kaçıncı günde inmeye başladı sizin şişlikler? Ben şuan dayak yemiş bir sincap gibiyim.

bekir bey mi yaptı ameliyatını?

canımm bana uzunn uzunn anlatabilir misin ?

kızlar içinizde sadece burun ucu kalın derili ama onun dışındaki deri normal olup da ameliyat olan var mı acaba? Ameliyattan sonra burun ucunda ödem kalıyor mu ?

Burun ucum ince diyeni sansli goruyorum benimkide kucucuk oldu top gibi ucu bugun 52 gunum yamukluk yok sisler hic inmiyo gibi bende kontrole gidicem bende en kisa zamanda eski burnumdan eser yok sanki baska bi burun takılmis gibi bu kadar zaman gecti az bucuk sekli gordugum gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…