Ben ilk başta demiştim dudak arası mesafa çok olmasın falan diye ama şuan hem alınla birleşik hemde dudakla arasında uzun mesafe olan topik kısa bir burnum var. Bana şimdi çok şiş olduğu için gözüne çok batar, 10 gün kadar aynaya bakma. Şişler inince düzelecek dedi.Ayyy iste ayni ben yaaanapicaz boyle bantlardan dolayiymis sanirim tavsan dudak gibi havada sana baska bisey dedi mi canim doktor bu kalkiklik ve mesafe hakkinda? Benimde baya kucuk burnum insallah komik sacma sapan bisey cikmaz
Benim üst dudak iptal ahshsjshs bişey falan yerken çok zorlanıyorum, boğazım zaten berbat nefes alırken öksürmekten patlatıcam burnu ahahahahahAyyy iste ayni ben yaaanapicaz boyle bantlardan dolayiymis sanirim tavsan dudak gibi havada sana baska bisey dedi mi canim doktor bu kalkiklik ve mesafe hakkinda? Benimde baya kucuk burnum insallah komik sacma sapan bisey cikmaz
Canım o kalkıklık inecek zamanla benimde ilkten kalkıktı. Şimdi indi inş daha fazla inmez benım.2.günüm daha çok yeni ama felaket ağrım var yani. Yüzüm şişten patlayacak şekilde. Gerçekten ihtiyacım olmasaydı asla ameliyat olmazdım. Çok zor cidden. İnşaAllah değer bu kadar acıya. Ama benim burnumu bence çok küçülttü. Ben fazla oynamasını istemiyordum adam baştan yaptı sanki. Şuan davul gibi ama boyunu anlıyorum dudağımla burnum arasında futbol sahası var!
Hahahaha:) ya gel yer değiştirelim. Bende kimse anlamasın sadece sorunlu kısımlar düzelsin istiyordum ama bambaşka yeni bir buruna sahip oldum. Bilemiyorum nasıl olacak. Şuan korkunç durumdayımCanım o kalkıklık inecek zamanla benimde ilkten kalkıktı. Şimdi indi inş daha fazla inmez benım.
Keşke benımkini de kücültseymişkimse anlamıyor ameliyat oldugumu ben diyorum bi farklılık yok mu amelşyat oldum ana ciddi misin aynısın diyorlar gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Bende 5 ay önce Bekir beye ameliyat oldum. Kendisinin yaptığı burunları görüp görüşmeye gittim ve ilk görüşmeden ameliyat günümü almıştım. Kendisi çok tatlı biri ve çok tatmin edici konuşuyor. Ameliyattan sonra kontrole gittiğimde beğenmediğim şeyi söylediğimde eskisinden iyi olup olmadığına bakmamız lazım dedi ve o an bu lafı hiç hoşuma gitmemişti. aslında ilk 2 ay burnumu beğeniyordum ama şişlik gidip burun şekli oturunca yani şu an beğenmiyorum burnumu. uzun ve ucu yandan da önden de top gibi duruyor. istediğim burun şekli fotolarını gösterdim ama herkeste aynı burun güzel durmaz tabi. Beklenti yüksek olunca,yapılanı beğenmeme ihtimali daha yüksek olur diye hiç bir beklentiye girmedim ama sonuçtan yine de memnun değilim.
Senin gecmedi mi farkliliklar canim hic duzelmedi mi? Bi de doktor masaj falan yaptiriyo mu belki masaj yapsan daha cabuk ve esit iner odemler:/Merhaba,
Bend whatsapp'dan yazdim burun ucum egri diye. Verdigi tek cevap : sislikler ayni anda inmedigi için. Arkadas ben 27 aralik'ta ameliyat oldum. Daha sislik olurmu? Kaldiki burun ucum çok ince duruyor. Ucu sivri duruyor yani. Insallah duzelir.
Senin gecmedi mi farkliliklar canim hic duzelmedi mi? Bi de doktor masaj falan yaptiriyo mu belki masaj yapsan daha cabuk ve esit iner odemler:/
Dur bakalim o zaman hepimiz mecbur beklicez arkadaslar. Bu durum cok kotu olsa da yapicak birsey yok. Gecen sene bi yakinim ameliyat oldu ilk burnuyla su an ki burnunun alakasi bile yok kalkik ve cok kavisliydi yamukluklari vardi. 1 yil gecti ve su herseyiyle oturdu daha bile kalkik olabilirmis diyo:) İnşallah bizde cok mutlu oluruz yeni burunlarimizla:/yok masaj yapmama gerek yokmus doktorun dedigine gore
Gecmis olsun canim evet ameliyat cok kolay asil hersey yeni basliyoArkadaslar ben ameliyati oldum geceyi atlattim. Misil misil uyumusum hic agri sizim olmadi. Sadece ara ara gelen kan akintisi var. Daha sonra tecrubemi daha detayli sekilde yazarim. Ameliyattan korkanlar sakin korkmasinlar. Sanki 1 saniye surdu bayildim ayildim.:)
Olmaz mi var tabiii:))) o baya bi sure devam edicek bence.. ben gunduz acik birakiyorum altini peçeteye aliyorum sizintilari. Gece de silemicegim icin rahatsiz etmesin diye kendim yenisini hazirlayip yapistiriyorum :)Canim benimde dik ve kisa zamanla otururmuş. Canum sende akinti varmi hala
canım bekir bey mi yaptı ameliyatını?yok masaj yapmama gerek yokmus doktorun dedigine gore
bekir bey mi yaptı ameliyatını?O kadar zaman da inmedi mi hala sisler yaaa korkuyorum artik eski yuzumu istiyorummevet arkadaslar o 5-6 gun sonra ise donebilirsinizler falan hikaye. Bugun 5. Gunum insan icine cikamiyorum kendim bile cok fazla bakmaya cekiniyorum benim burumun alt kismi dudakla arasindaki mesafe cok havada duruyo tamponlar mi orayi dolduruyo acaba kizlar yoksa domuz burnu gibi mi oldum sizinde oyle miydi???
canımm bana uzunn uzunn anlatabilir misin ?Arkadaslar ben ameliyati oldum geceyi atlattim. Misil misil uyumusum hic agri sizim olmadi. Sadece ara ara gelen kan akintisi var. Daha sonra tecrubemi daha detayli sekilde yazarim. Ameliyattan korkanlar sakin korkmasinlar. Sanki 1 saniye surdu bayildim ayildim.:)
bekir bey mi yaptı ameliyatını?
evet canimcanım bekir bey mi yaptı ameliyatını?