Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Bende 5 ay önce Bekir beye ameliyat oldum. Kendisinin yaptığı burunları görüp görüşmeye gittim ve ilk görüşmeden ameliyat günümü almıştım. Kendisi çok tatlı biri ve çok tatmin edici konuşuyor. Ameliyattan sonra kontrole gittiğimde beğenmediğim şeyi söylediğimde eskisinden iyi olup olmadığına bakmamız lazım dedi ve o an bu lafı hiç hoşuma gitmemişti. aslında ilk 2 ay burnumu beğeniyordum ama şişlik gidip burun şekli oturunca yani şu an beğenmiyorum burnumu. uzun ve ucu yandan da önden de top gibi duruyor. istediğim burun şekli fotolarını gösterdim ama herkeste aynı burun güzel durmaz tabi. Beklenti yüksek olunca,yapılanı beğenmeme ihtimali daha yüksek olur diye hiç bir beklentiye girmedim ama sonuçtan yine de memnun değilim.

Valla arkadaşlar ameliyat sonrası iyileşme süreci çok zor. Şuan ağrıdan ve nefes alamamadan dolayı çok kötüyüm mesela. Öyle çok ağrısz çok rahat bir süreç beklemeyin. Ciddi anlamda kötü. Yüzüm özellikle burnum aşırı derecede şiş.
Beğenir miyim beğenmez miyim bilmiyorum burnumu. Ve evet beklentiyi çok yüksek tutmayın sonuçta kul yapımı bişey muhteşem olacak diye bişey yok. Eskisinden daha iyi olsun bunada şükür yani.

Valla arkadaşlar ameliyat sonrası iyileşme süreci çok zor. Şuan ağrıdan ve nefes alamamadan dolayı çok kötüyüm mesela. Öyle çok ağrısz çok rahat bir süreç beklemeyin. Ciddi anlamda kötü. Yüzüm özellikle burnum aşırı derecede şiş.
Beğenir miyim beğenmez miyim bilmiyorum burnumu. Ve evet beklentiyi çok yüksek tutmayın sonuçta kul yapımı bişey muhteşem olacak diye bişey yok. Eskisinden daha iyi olsun bunada şükür yani.
Hepimize gecmis olsun insallah bu acilar gulumsenerek hatirlanir.. sen ne zaman oldun canim. Seklini anlayabiliyo musun biraz? Kalkikligi kavisi falan nasil olmus

hepinize çok geçmiş olsun ya, 10 gün rapora haftasonları dahil mi oluyor yoksa iş günü 10 gün yani 2 haftaya mı tekabül ediyor acaba?

Hepimize gecmis olsun insallah bu acilar gulumsenerek hatirlanir.. sen ne zaman oldun canim. Seklini anlayabiliyo musun biraz? Kalkikligi kavisi falan nasil olmus
Ben dün oldum. Yok ya çok şiş burun ve çevresi şuan avatarla kaplan arası bir suratım var :KK70::KK70: boğazımda fena ağrıyor nefes alırken falan aşırı rahatsız edici bir durum. Amin inşaAllah. Allah hepimize tez vakitte şifa versin, hepimizin burunları çok güzle olsun inşaAllah. Ama gerçekten zormuş :KK70: benim burnum sanki çok kısaldı gibi ama doktor dedi 10 güne kadar belli olur şiş diye sana öyle geliyor. Bakalım artık. Olan oldu. Hayırlısı..

Benim 21.günüm ben hala icinde kabuklar oldugundan uyurken bazen nefes alamıyorum. Özellikle şu son 2 gündür sabahın 7sinde hortluyorum resmen.. Cok zor bi süreç burun ameliyatı. Hem psikolojik olarak hemde sağlıksal açıdan. Yani kaliteli uykularımı ne zaman uyucam bilmiyorum şu kabuklar bi düşse :KK43:
Hani işin garip tarafı hala burnum şiş olduğundan bir türlü "iyiki oldum cok güzel oldu, bu acılara değdi" diyemiyorum.. Psikolojim bozuldu galiba.
Yani ameliyattan korkmayın, o en kolay kısmı. Uyuyosunuz bitiyo. Asıl zor kısım uyandıktan sonra başlıyor.
(Bu arada ben Bekir sivriye olmadım eğer bilmeyenler varsa kafası karışmasın ama aynı ameliyat olduğu icin bir şey fark etmiyor)

Arkadaşlar benim 50 gunum hala cok sisim benim gibi olan arkadaslar var mi ne zaman inicek bu sislikler ne yapmamiz gerekiyo

Arkadaşlar benim 50 gunum hala cok sisim benim gibi olan arkadaslar var mi ne zaman inicek bu sislikler ne yapmamiz gerekiyo
Çok şişim derken? Yüzünde mi şiş? Yoksa burnun mu şiş? Benım 21.günüm burnum hala şiş. Kalın ve biçimsiz duruyor hele ilk uyandığım zaman.. Önden görünüşü ne zaman tam anlamıyla oturacak bilmiyorum.

Zaten burnum ufak oldugu icin sislikler cok goze gelmiyo ama yuzum cok sis oldugu icin bakislarimida bi tuhaf yapiyo

Benimle ayni durumda olanlar yazarsa sevinirim odem atici herseyi denedim cok ince tenliyim fazla sisti yuzum morardi morarmalar yeni iyilesti forumdaki yazismalari okuyorum banada tuhaf geliyo morelim bozuluyo rica etsem bana ozelden fotografinizi atabilir misiniz

O kadar zaman da inmedi mi hala sisler yaaa korkuyorum artik eski yuzumu istiyorumm:KK61: evet arkadaslar o 5-6 gun sonra ise donebilirsinizler falan hikaye. Bugun 5. Gunum insan icine cikamiyorum kendim bile cok fazla bakmaya cekiniyorum :KK43: benim burumun alt kismi dudakla arasindaki mesafe cok havada duruyo tamponlar mi orayi dolduruyo acaba kizlar yoksa domuz burnu gibi mi oldum:KK17: sizinde oyle miydi???

Benimde oleydi cok kalkikti burnumla dudak mesafem zamanla oturdu ama sislikler hala gecmedi cilt tipiyle alakali bi durum olmali bence benim cildim cok fazla ince hasas oldugu icin normalden cok daha fazla sisti ve morardi ondan olsa gerek hala daha sis ve goz altimda cok hafif bi sarartilik var dusunun yani o bile gecmedi gec iyilesicek sanirim bendeki odemler morelimide bozmuyo degil tabi

Evet canim cilt tipine gore sanirim bende cok sistim mesela. Ödem atmayi hizlandircak seyler yemememiz lazim herhalde maydanoz ananas iyi geliyomus. Ve tabi ki sabirli olmamiz gerekiyo:KK43: sekli nasil mesela memnun musun seklinden canim? Benimde cok kalkik duruyo yaa insallah iner guzel olur :KK43:
Benimde oleydi cok kalkikti burnumla dudak mesafem zamanla oturdu ama sislikler hala gecmedi cilt tipiyle alakali bi durum olmali bence benim cildim cok fazla ince hasas oldugu icin normalden cok daha fazla sisti ve morardi ondan olsa gerek hala daha sis ve goz altimda cok hafif bi sarartilik var dusunun yani o bile gecmedi gec iyilesicek sanirim bendeki odemler morelimide bozmuyo degil tabi

Benim 21.günüm ben hala icinde kabuklar oldugundan uyurken bazen nefes alamıyorum. Özellikle şu son 2 gündür sabahın 7sinde hortluyorum resmen.. Cok zor bi süreç burun ameliyatı. Hem psikolojik olarak hemde sağlıksal açıdan. Yani kaliteli uykularımı ne zaman uyucam bilmiyorum şu kabuklar bi düşse :KK43:
Hani işin garip tarafı hala burnum şiş olduğundan bir türlü "iyiki oldum cok güzel oldu, bu acılara değdi" diyemiyorum.. Psikolojim bozuldu galiba.
Yani ameliyattan korkmayın, o en kolay kısmı. Uyuyosunuz bitiyo. Asıl zor kısım uyandıktan sonra başlıyor.
(Bu arada ben Bekir sivriye olmadım eğer bilmeyenler varsa kafası karışmasın ama aynı ameliyat olduğu icin bir şey fark etmiyor)
Evet kesinlikle!! Ameliyat kolay kısmı asıl zor olan sonrası. Hiiiiç iyi hissetmiyorum kendimi. 2.günüm korkunç bir suratım var. Ağrılar, öksürme, şişlikler vs tabii ki olacak şeyler bunların bilincindeydim ameliyat olurken ama gerçekten zor öyle kolay değil alışma aşaması...

Geçen hafta griptim yine burnum tıkalıydı. İlaçlar falan filan iyileşip ameliyat oldum şuan ameliyat sonrası nefes alamama durumu var ahhshshs yani iki haftadır doğru düzgün nefes alamıyorum
İnşaAllah değmiştir bu kadar acıya.

Evet kesinlikle!! Ameliyat kolay kısmı asıl zor olan sonrası. Hiiiiç iyi hissetmiyorum kendimi. 2.günüm korkunç bir suratım var. Ağrılar, öksürme, şişlikler vs tabii ki olacak şeyler bunların bilincindeydim ameliyat olurken ama gerçekten zor öyle kolay değil alışma aşaması...
Öyle cankm seninde benımkisi gibi ağrılı gecmiş anlasılan. Ben hem nefes alamadım hemde 3 gün burnum yandı içi ağrıdı bide.. Ve sonuc benim değmedi. İstediğim burun değil. Ucu sırtına göre uzun büyük kaldı.hiç öyle şiş iner ye avutmıcam kendimi çünkü 1.aya yaklaştım balık baştan kokar demiş atalarımız..
Seneye tekrar burun ucumu yaptırmayı düşünüyorum. Doktorum o kadar doğal yapmış ki 1 kişi bile amelşyat oldugumu anlamadı. Burun ucuma dokunmamış :KK43:

Öyle cankm seninde benımkisi gibi ağrılı gecmiş anlasılan. Ben hem nefes alamadım hemde 3 gün burnum yandı içi ağrıdı bide.. Ve sonuc benim değmedi. İstediğim burun değil. Ucu sırtına göre uzun büyük kaldı.hiç öyle şiş iner ye avutmıcam kendimi çünkü 1.aya yaklaştım balık baştan kokar demiş atalarımız..
Seneye tekrar burun ucumu yaptırmayı düşünüyorum. Doktorum o kadar doğal yapmış ki 1 kişi bile amelşyat oldugumu anlamadı. Burun ucuma dokunmamış :KK43:
2.günüm daha çok yeni ama felaket ağrım var yani. Yüzüm şişten patlayacak şekilde. Gerçekten ihtiyacım olmasaydı asla ameliyat olmazdım. Çok zor cidden. İnşaAllah değer bu kadar acıya. Ama benim burnumu bence çok küçülttü. Ben fazla oynamasını istemiyordum adam baştan yaptı sanki. Şuan davul gibi ama boyunu anlıyorum dudağımla burnum arasında futbol sahası var!

2.günüm daha çok yeni ama felaket ağrım var yani. Yüzüm şişten patlayacak şekilde. Gerçekten ihtiyacım olmasaydı asla ameliyat olmazdım. Çok zor cidden. İnşaAllah değer bu kadar acıya. Ama benim burnumu bence çok küçülttü. Ben fazla oynamasını istemiyordum adam baştan yaptı sanki. Şuan davul gibi ama boyunu anlıyorum dudağımla burnum arasında futbol sahası var!
Ayyy iste ayni ben yaaa :KK70: napicaz boyle bantlardan dolayiymis sanirim tavsan dudak gibi havada :KK43: sana baska bisey dedi mi canim doktor bu kalkiklik ve mesafe hakkinda? Benimde baya kucuk burnum insallah komik sacma sapan bisey cikmaz :cry:

X