Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Popüler oldu fiyat arttı 4500 ken heryerde yeterince adını duyurdu bence:) İnşallah herseyin hazır olur ve istediğin buruna kavusursun ve ^tataaam buda benim ameliyat sonram^ diye paylasirsin bizlerde yorum yaparız :)

bende Barış ÇAkır'da ameliyat olmak istiyorum ama fiyat gerçekten çok yüksekmiş.
Muayene için aramıştım 2-3 ay önce bana 2 ay sonrasına randevu vermişti bende çok geç diye almadım. Orda ameliyat olduğumda gözüm arkada kalmaz biliyorum. 3 arkadaşım Barış Bey'de ameliyat oldu ve sonuçlar harika 3-4 sene önce de fiytlar 4-5 bin civarı falandı :)

Tabiki atabilirim özelden atlıyor mu mesajlaşma kısmını bilmyorum
Gecmis olsun uzuldum senin adina onceki burnunda var miydi peki bi yamukluk? Orjinali yamuk burnu pek duzeltemiyolar bildigim kadariyla... Bi de bu durumu Bekir Bey e soyledin mi? Belki hatasini duzeltebilir 2. Bi ameliyatla??? Tekrar gecmis olsun bozma moralini sakın insallah hepimizin burnu istedigimiz gibi olur:/

Henüz daha 6,7gibi bir süre oldu burun işi gerçekten çok zor benim eski burnum okadar kötü değildi ama hep hayalımdi para biriktirdim 5,000tl ye oldum ,çok araştırmıştım fiyatı makul olan yaptığı burunlar güzel olan sanki Bekir ve Ayşegül hoca gibi gelmişti .ameliyata ikisi de girdi bu arada.sonuç bence kötü gittiğimde konuştum ama bana denen şey her burun böyle garantisi yok dendi.çok üzüldüm günlerdir uyuyamıyorum.hadi unutiyim diyorum ama aynaya bakmak zorundasın görünce aklıma geliyor ağlıyorum her baktığımda eski burnumu özledim diyebilirim .belki doktorların suçu yok ama daha iyisi olabilirdi .bugun revizyon için başka yerle görüştüm ve ilk ameliyatta küçültülen ve burun delikleri küçültülen burnuna çok müdahele edilemiyor dedi alışmak zorundasın dedi .allah herkezi kalbindeki istediği pişman olmayacagı durumla karşılaştırsın .

Gercekten cok üzüldüm,ve verdikleri tepkiye de şaşırdım.En güzel is yaptığı burunlarin resimlerini sosyal medyada paylaşıyor yapamadiklarini da koysun ve neden yapilamadigini belirtsin. Yüzünü kirpip burnunu buraya yüklye bilir yada evet özel mesaj atabilirsen sevinirim,o kadar Minik ve yamuk diyorsun çok Merk ettim.

Merhaba öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm. Lütfen burnunuzu çekip bana özelden yollayabilir misiniz? Bende bekir beye olmayı düşünüyorumda

6 7 gibi derken ay mi gün mü oldu canim?? Benim bi yakinimda ameliyat olduktan sonra belli bi sure gecene kadar her sabah uyandiginda burnunu farkli bi sekilde ve yamuk gordugunu soylemisti ödemlerden dolayi (bi yeri iniyo bi yeri sisiyo gbi) belki seninde onunla alakali olabilir canim Bence de yüzünü gostermek istemezsen sadece burnunu kes koy bizde gorelim. Ufak tefek deformasyonlar cok göze batmamak sartiyla biraz dogal bile gosterebilir. Sonucta en guzel burunlarda bile cok incelendiginde ufak tefek kusurlar vardir:// Resmini bekliyorum canim tekrar cok gecmis olsun... umarim istedigin buruna en yakin zamanda kavusursun

Bu arada neden 2 doktorda girdi ameliyatina?? Burnunu yapan aslinda Aysegul Hoca miydi yani?

Ben Bekir sivriyi ameliyat sırasında görmedim ama eşimde ameliyatına girdi Demişti sadece kontrol de Gördüm ben
Canim tekrar sorucam anlayamadim cunku sen asil Aysegul Hocadan randevu aldin onun hastasisin ama esi Bekir Hoca da girdi ameliyatina (aysegul hocanin demesine gore yani) Dogru mu anladim aksi takdirde Bekir Hocaya ameliyat olucagini beklerken baskasina yaptirmasi (bu kişi eşi bile olsa) resmen hastaya yapilan cok buyuk haksizliktir(

Son düzenleme:
Canim tekrar sorucam anlayamadim cunku sen asil Aysegul Hocadan randevu aldin onun hastasisin ama esi Bekir Hoca da girdi ameliyatina (aysegul hocanin demesine gore yani) Dogru mu anladim aksi takdirde bu resmen hastayi aldatmaktir: (((
Yok canım ben Ayşegül hanım için gittim ama ameliyat olduktan sonra Yanıma yukarıya geldi hastanede eşimde girdi ameliyatına dedi etlerin varmış Yaktı dedi ama ben görmedim o ayrı .şöyle bi durum var Allah için çok iyi davrandılar ve çok tatlılar yalan söylediğini düşünmüyorum ama ben çözüm bulamadım sadece dediği "bu işin garantisi yok olduğu kadar "denmesine çok içerkendim son gittiğimde çok ama çok kırıldım ve burdan bende sizlere yazmak istedim

Bu arada çogu ameliyatlarda ikisi giriyor diye biliyorum

Bu arada çogu ameliyatlarda ikisi giriyor diye biliyorum
Ne diyecegimi bilemiyorum gercekten canim.. insan hevesle bekledigi ve istedigi birseyden husranla cikmasi gercekten cok uzuntu verici.. ama bence alinip, kirilacagina pesine düş begenmedigin ne varsa tekrar duzeltmeye calissinlar. Hemen kabullenme yani cok kotu geliyosa sana
Aysegul Hocanin yaptigi burunlarla ilgili bi fikrim yok maselef.. genelde gogus ameliyatlari yapiyo bildigim kadariyla:/
Hakkini ara canim sonuna kadar inşallah hersey gonlunce olur...

Canim benim burnumu'da bekir bey yapti 3 hafta once. Ilk baslarda bende burnumun yamuk oldugunu sandim ama bir tarafi hala çok sis. Valla ne yalan soylim bende daha yeni yeni alisiyorum kendime. Bu yeni burunu kabullenmem biraz zaman alicak galiba. Insallah hersey yoluna girer senin için

bazı doktorlar reklam amacıyla ajanslarla çalışıyorlarmış, bekir bey de öyle mi acaba ?
normalde hasta fotolarının internette doktorlar tarafından paylaşılması yasakmış dedi bir doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…