before after yasak, herkese açıktı kapattı zaten paylaşımları,artık inst. takipçileri görebiliyor.bazı doktorlar reklam amacıyla ajanslarla çalışıyorlarmış, bekir bey de öyle mi acaba ?
normalde hasta fotolarının internette doktorlar tarafından paylaşılması yasakmış dedi bir doktor..
gerçekten kötü mü oldu burnunuz?Ben oldum ve hiç ama hiç memnun Değilim yamuk bir burun ucu da sola dogru kayık
Belki ödemden dolayı öyle geliyordur size? İnşaAllah en yakın zamanda istediğiniz şekli alır.6500 lira olmuş.
gerçekten kötü mü oldu burnunuz?
Merhabaaa, gecmis olsun :) resim paylasabilir misiniz rica etsem??Canim benim burnumu'da bekir bey yapti 3 hafta once. Ilk baslarda bende burnumun yamuk oldugunu sandim ama bir tarafi hala çok sis. Valla ne yalan soylim bende daha yeni yeni alisiyorum kendime. Bu yeni burunu kabullenmem biraz zaman alicak galiba. Insallah hersey yoluna girer senin için
Canım gerilme hiç birinde olan şey sende de olacsk diye bir şey yok. Sen moralini yüksek tut. Ne zamana aldın tarihi?Ben randevu ve ameliyat tarihi aldım ama şimdi kötü yorum falan görünce gerildim bayaa
16 şubat ameliyat tarihi. Evet haklısınız. Biraz şans meselsi ameliyat işide ama insan bu süreçte okuduğu herşeyden etkileniyorCanım gerilme hiç birinde olan şey sende de olacsk diye bir şey yok. Sen moralini yüksek tut. Ne zamana aldın tarihi?
Senjnde güzel haberlerini bekliyoruz canım16 şubat ameliyat tarihi. Evet haklısınız. Biraz şans meselsi ameliyat işide ama insan bu süreçte okuduğu herşeyden etkileniyor
Ayy inşaAllah. Allah nasip etsinde hemen paylaşayım vallahiSenjnde güzel haberlerini bekliyoruz canım
Burnun cok dogal olmus güle güle kullan canim:))tami tamina 3 hafta oldu kizlar Eki Görüntüle 1747131
Içini ferah tut. Doktor çok guzel burunlar yapiyor :)Burnun cok dogal olmus güle güle kullan canim:))
Benimde 24Ocak guzel olmazsa yuzume uymazsa diye cok korkuyorum
Çok güzel olmuş burnunuz. Doğal. 3 hafta olmasına rağmen çook hoş duruyor bence. MaşaAllah. :)tami tamina 3 hafta oldu kizlar Eki Görüntüle 1747131
Uykularim kaciyo dusunmekten nasil olcak nasil durucak diye. Evet yaptigi burunlar kucuk ve dogal burunlar.Aynı korkuyu bende yaşıyorum. Çok iyi anlıyorum sizi
Aminn darısı başıma :))Ayy inşaAllah. Allah nasip etsinde hemen paylaşayım vallahi
çok tesekkur ederim.Çok güzel olmuş burnunuz. Doğal. 3 hafta olmasına rağmen çook hoş duruyor bence. MaşaAllah. :)
Bende aynı durumdayımmmm uyuyamıyorum düşünmekten :) kafaya takmaktan ameliyat gününe sıyırmış olucam heralde hahaUykularim kaciyo dusunmekten nasil olcak nasil durucak diye. Evet yaptigi burunlar kucuk ve dogal burunlar.
Ama bunlar bizim gorduklerimiz sosyal medyada paylasilmayan kotu burunlarda olmustur muhakkak. Biraz sans isi sanirim
Umarim deger bu kadar strese