Burun Estetiği Hasta paylaşımları

bazı doktorlar reklam amacıyla ajanslarla çalışıyorlarmış, bekir bey de öyle mi acaba ?
normalde hasta fotolarının internette doktorlar tarafından paylaşılması yasakmış dedi bir doktor..
before after yasak, herkese açıktı kapattı zaten paylaşımları,artık inst. takipçileri görebiliyor.

Ben randevu ve ameliyat tarihi aldım ama şimdi kötü yorum falan görünce gerildim bayaa

Merhabaaa, gecmis olsun :) resim paylasabilir misiniz rica etsem??

Doğru biliyosun canım işte biz 5.000 anlaştık 300 kaporta ödedim 4.700 orda eşden teslim ettim.

Canım gerilme hiç birinde olan şey sende de olacsk diye bir şey yok. Sen moralini yüksek tut. Ne zamana aldın tarihi?
16 şubat ameliyat tarihi. Evet haklısınız. Biraz şans meselsi ameliyat işide ama insan bu süreçte okuduğu herşeyden etkileniyor

Aynı korkuyu bende yaşıyorum. Çok iyi anlıyorum sizi
Uykularim kaciyo dusunmekten nasil olcak nasil durucak diye. Evet yaptigi burunlar kucuk ve dogal burunlar.
Ama bunlar bizim gorduklerimiz sosyal medyada paylasilmayan kotu burunlarda olmustur muhakkak. Biraz sans isi sanirim
Umarim deger bu kadar strese

Bende aynı durumdayımmmm uyuyamıyorum düşünmekten :) kafaya takmaktan ameliyat gününe sıyırmış olucam heralde haha Allah yardımcımız olsun inşaAllah çok güzel burunlarımız olur. Memnun kalırız ikimizde.
Evet her burun güzel olmuyor maalesef ( Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…