- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Bekir sivriye mi oldun ?Ben oldum ve hiç ama hiç memnun Değilim yamuk bir burun ucu da sola dogru kayık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekir sivriye mi oldun ?Ben oldum ve hiç ama hiç memnun Değilim yamuk bir burun ucu da sola dogru kayık
Popüler oldu fiyat arttı 4500 ken heryerde yeterince adını duyurdu bence:) İnşallah herseyin hazır olur ve istediğin buruna kavusursun ve ^tataaam buda benim ameliyat sonram^ diye paylasirsin bizlerde yorum yaparız :)Hahah cok iyi demişsin biz göremeyiz o zamı hayır yani her şey zamlanıyor hiç demiyolar bu insanlar nasıl ödeyecek oturdum burun ameliyatı sevdasına para biriktiriyorum resmen. Anca mayıs-hazirana yetişecek param. Sabit olması bence de çok saçma.
Burnunu paylasip destekleyebilirsin iddani gercekten Merk ettim. O kadar mı kötü?Ben oldum ve hiç ama hiç memnun Değilim yamuk bir burun ucu da sola dogru kayık
Ben Mart ayinda Basis cakira ameliyat olacagim insallah. Ameliyat tarihi Aldim. Bekir bey icin tarih almak icin 300 TL Ödemem gerekiyordu. Düsünmek istedigimden randevu almamistim. Ayrica burun ucumda bi kücültme yapmasina gerek olmadigini söylemisti. Ameliyat olmama alerjim oldugundan zaten sicak Bakmamisti. Aslinda baris beyde, ameliyat Etmeye niyetli degildi alerji burnum oldugu icin (Yani burun icimdeki islaklik sisiklikler uygun degilmis ameliyata) ama bana Bier simulasyon yapti ve begendim. Sankt simulasyona bakinca burun ucundada kücültme yapilacakmis gibi görünüyor. Insallah Dogal ama güzel yüzümle uyumlu memnun kalacagim bir burun olur. Sonucta 14.000 TL Ödeme yapacagim... Ve ögrenciyim daha. Yani kolay degildi o Parayi biriktirmek ve zaten her Seferinde zam geliyor insallah revizyona kalmaz... Bekir Beyin yaptigi burunlarida begeniyorum aslinda
Gecmis olsun uzuldum senin adina onceki burnunda var miydi peki bi yamukluk? Orjinali yamuk burnu pek duzeltemiyolar bildigim kadariyla... Bi de bu durumu Bekir Bey e soyledin mi? Belki hatasini duzeltebilir 2. Bi ameliyatla??? Tekrar gecmis olsun bozma moralini sakın insallah hepimizin burnu istedigimiz gibi olur:/Tabiki atabilirim özelden atlıyor mu mesajlaşma kısmını bilmyorum
Henüz daha 6,7gibi bir süre oldu burun işi gerçekten çok zor benim eski burnum okadar kötü değildi ama hep hayalımdi para biriktirdim 5,000tl ye oldum ,çok araştırmıştım fiyatı makul olan yaptığı burunlar güzel olan sanki Bekir ve Ayşegül hoca gibi gelmişti .ameliyata ikisi de girdi bu arada.sonuç bence kötü gittiğimde konuştum ama bana denen şey her burun böyle garantisi yok dendi.çok üzüldüm günlerdir uyuyamıyorum.hadi unutiyim diyorum ama aynaya bakmak zorundasın görünce aklıma geliyor ağlıyorum her baktığımda eski burnumu özledim diyebilirim .belki doktorların suçu yok ama daha iyisi olabilirdi .bugun revizyon için başka yerle görüştüm ve ilk ameliyatta küçültülen ve burun delikleri küçültülen burnuna çok müdahele edilemiyor dedi alışmak zorundasın dedi .allah herkezi kalbindeki istediği pişman olmayacagı durumla karşılaştırsın .Gecmis olsun uzuldum senin adina onceki burnunda var miydi peki bi yamukluk? Orjinali yamuk burnu pek duzeltemiyolar bildigim kadariyla... Bi de bu durumu Bekir Bey e soyledin mi? Belki hatasini duzeltebilir 2. Bi ameliyatla??? Tekrar gecmis olsun bozma moralini sakın insallah hepimizin burnu istedigimiz gibi olur:/
Gercekten cok üzüldüm,ve verdikleri tepkiye de şaşırdım.En güzel is yaptığı burunlarin resimlerini sosyal medyada paylaşıyor yapamadiklarini da koysun ve neden yapilamadigini belirtsin. Yüzünü kirpip burnunu buraya yüklye bilir yada evet özel mesaj atabilirsen sevinirim,o kadar Minik ve yamuk diyorsun çok Merk ettim.Henüz daha 6,7gibi bir süre oldu burun işi gerçekten çok zor benim eski burnum okadar kötü değildi ama hep hayalımdi para biriktirdim 5,000tl ye oldum ,çok araştırmıştım fiyatı makul olan yaptığı burunlar güzel olan sanki Bekir ve Ayşegül hoca gibi gelmişti .ameliyata ikisi de girdi bu arada.sonuç bence kötü gittiğimde konuştum ama bana denen şey her burun böyle garantisi yok dendi.çok üzüldüm günlerdir uyuyamıyorum.hadi unutiyim diyorum ama aynaya bakmak zorundasın görünce aklıma geliyor ağlıyorum her baktığımda eski burnumu özledim diyebilirim .belki doktorların suçu yok ama daha iyisi olabilirdi .bugun revizyon için başka yerle görüştüm ve ilk ameliyatta küçültülen ve burun delikleri küçültülen burnuna çok müdahele edilemiyor dedi alışmak zorundasın dedi .allah herkezi kalbindeki istediği pişman olmayacagı durumla karşılaştırsın .
Merhaba öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm. Lütfen burnunuzu çekip bana özelden yollayabilir misiniz? Bende bekir beye olmayı düşünüyorumdaHenüz daha 6,7gibi bir süre oldu burun işi gerçekten çok zor benim eski burnum okadar kötü değildi ama hep hayalımdi para biriktirdim 5,000tl ye oldum ,çok araştırmıştım fiyatı makul olan yaptığı burunlar güzel olan sanki Bekir ve Ayşegül hoca gibi gelmişti .ameliyata ikisi de girdi bu arada.sonuç bence kötü gittiğimde konuştum ama bana denen şey her burun böyle garantisi yok dendi.çok üzüldüm günlerdir uyuyamıyorum.hadi unutiyim diyorum ama aynaya bakmak zorundasın görünce aklıma geliyor ağlıyorum her baktığımda eski burnumu özledim diyebilirim .belki doktorların suçu yok ama daha iyisi olabilirdi .bugun revizyon için başka yerle görüştüm ve ilk ameliyatta küçültülen ve burun delikleri küçültülen burnuna çok müdahele edilemiyor dedi alışmak zorundasın dedi .allah herkezi kalbindeki istediği pişman olmayacagı durumla karşılaştırsın .
Bu arada neden 2 doktorda girdi ameliyatina?? Burnunu yapan aslinda Aysegul Hoca miydi yani?Henüz daha 6,7gibi bir süre oldu burun işi gerçekten çok zor benim eski burnum okadar kötü değildi ama hep hayalımdi para biriktirdim 5,000tl ye oldum ,çok araştırmıştım fiyatı makul olan yaptığı burunlar güzel olan sanki Bekir ve Ayşegül hoca gibi gelmişti .ameliyata ikisi de girdi bu arada.sonuç bence kötü gittiğimde konuştum ama bana denen şey her burun böyle garantisi yok dendi.çok üzüldüm günlerdir uyuyamıyorum.hadi unutiyim diyorum ama aynaya bakmak zorundasın görünce aklıma geliyor ağlıyorum her baktığımda eski burnumu özledim diyebilirim .belki doktorların suçu yok ama daha iyisi olabilirdi .bugun revizyon için başka yerle görüştüm ve ilk ameliyatta küçültülen ve burun delikleri küçültülen burnuna çok müdahele edilemiyor dedi alışmak zorundasın dedi .allah herkezi kalbindeki istediği pişman olmayacagı durumla karşılaştırsın .
Ben Bekir sivriyi ameliyat sırasında görmedim ama eşimde ameliyatına girdi Demişti sadece kontrol de Gördüm benBu arada neden 2 doktorda girdi ameliyatina?? Burnunu yapan aslinda Aysegul Hoca miydi yani?
Canim tekrar sorucam anlayamadim cunku sen asil Aysegul Hocadan randevu aldin onun hastasisin ama esi Bekir Hoca da girdi ameliyatina (aysegul hocanin demesine gore yani) Dogru mu anladim aksi takdirde Bekir Hocaya ameliyat olucagini beklerken baskasina yaptirmasi (bu kişi eşi bile olsa) resmen hastaya yapilan cok buyuk haksizliktir(Ben Bekir sivriyi ameliyat sırasında görmedim ama eşimde ameliyatına girdi Demişti sadece kontrol de Gördüm ben
Yok canım ben Ayşegül hanım için gittim ama ameliyat olduktan sonra Yanıma yukarıya geldi hastanede eşimde girdi ameliyatına dedi etlerin varmış Yaktı dedi ama ben görmedim o ayrı .şöyle bi durum var Allah için çok iyi davrandılar ve çok tatlılar yalan söylediğini düşünmüyorum ama ben çözüm bulamadım sadece dediği "bu işin garantisi yok olduğu kadar "denmesine çok içerkendim son gittiğimde çok ama çok kırıldım ve burdan bende sizlere yazmak istedimCanim tekrar sorucam anlayamadim cunku sen asil Aysegul Hocadan randevu aldin onun hastasisin ama esi Bekir Hoca da girdi ameliyatina (aysegul hocanin demesine gore yani) Dogru mu anladim aksi takdirde bu resmen hastayi aldatmaktir: (((
Bu arada çogu ameliyatlarda ikisi giriyor diye biliyorumYok canım ben Ayşegül hanım için gittim ama ameliyat olduktan sonra Yanıma yukarıya geldi hastanede eşimde girdi ameliyatına dedi etlerin varmış Yaktı dedi ama ben görmedim o ayrı .şöyle bi durum var Allah için çok iyi davrandılar ve çok tatlılar yalan söylediğini düşünmüyorum ama ben çözüm bulamadım sadece dediği "bu işin garantisi yok olduğu kadar "denmesine çok içerkendim son gittiğimde çok ama çok kırıldım ve burdan bende sizlere yazmak istedim
Ne diyecegimi bilemiyorum gercekten canim.. insan hevesle bekledigi ve istedigi birseyden husranla cikmasi gercekten cok uzuntu verici.. ama bence alinip, kirilacagina pesine düş begenmedigin ne varsa tekrar duzeltmeye calissinlar. Hemen kabullenme yani cok kotu geliyosa sanaBu arada çogu ameliyatlarda ikisi giriyor diye biliyorum
Yok canım ben Ayşegül hanım için gittim ama ameliyat olduktan sonra Yanıma yukarıya geldi hastanede eşimde girdi ameliyatına dedi etlerin varmış Yaktı dedi ama ben görmedim o ayrı .şöyle bi durum var Allah için çok iyi davrandılar ve çok tatlılar yalan söylediğini düşünmüyorum ama ben çözüm bulamadım sadece dediği "bu işin garantisi yok olduğu kadar "denmesine çok içerkendim son gittiğimde çok ama çok kırıldım ve burdan bende sizlere yazmak istedim
kime oldunuz bekir beye mi??Ben oldum ve hiç ama hiç memnun Değilim yamuk bir burun ucu da sola dogru kayık
bana da foto atabilir misin canım??Tabiki atabilirim özelden atlıyor mu mesajlaşma kısmını bilmyorum