Tşk ederim tatlımGayet güzel olmuş
Tşk ederim canım benim inşallah Seninde istediğin gibi bi burnun olurBence çok hoş doğal bir burnunuz olmuş maşaAllah
Ben şubat ayına randevu alıcam, bakalım hayırlısı olsun artık
Valla canım orda yakınlarda otel var ama gecesi 100 ün üstünde ben orda bi tanıdığımız vardı Avcı'lar da iki saat mesafeydi ama orda kaldım hiç yoktan iyidir. Zaten bi ameliyat günü gittim bide alçı çıkınca gittim zorlanmadım. Eğer masraf olmasın diyorsan varsa bi tanıdık orda kalmaya çalış canımŞehir dışından gidenler için ulaşım, kalacak yer çok problem oldu mu acaba? Bilgi verebilecek olan var mı?
Teşekkürler cevap içinValla canım orda yakınlarda otel var ama gecesi 100 ün üstünde ben orda bi tanıdığımız vardı Avcı'lar da iki saat mesafeydi ama orda kaldım hiç yoktan iyidir. Zaten bi ameliyat günü gittim bide alçı çıkınca gittim zorlanmadım. Eğer masraf olmasın diyorsan varsa bi tanıdık orda kalmaya çalış canım
Şimdi 500 lira olmuşRica ederim canım. Evet ben 300 tl yatırdım fakat şu an aynı mı bilemiyorum. 300 yatırdım geri kalanı orda Bekir bey e elden teslim ettim
Evet oyle zaten. 500tl sadece ameliyat günü belirleyip, soyledikleri zaman o gunun sana ait olmasi icin alinan bi kapora ve toplam fiyattan düşüyor:)Ya kızlar benım anlamadığım kapora zaten belirlenen fiyatın içinden verilmez mi? Yanı ameliyat fiyatı 6 binse eğer 500 kaporanın o fiyatın icinden verilmesi gerekmiyor mu? Kapora dediğin benım bildiğim öyle oluyor yanlış mı biliyorum acaba?
Burdan biri 6000 ameliyat fiyatı yazmıştı sanki ondan dedim. 6000 mi 6500 mü fiyatEvet oyle zaten. 500tl sadece ameliyat günü belirleyip, soyledikleri zaman o gunun sana ait olmasi icin alinan bi kapora ve toplam fiyattan düşüyor:)
6500 sabit fiyatmis canimBurdan biri 6000 ameliyat fiyatı yazmıştı sanki ondan dedim. 6000 mi 6500 mü fiyat
Zamlanmış maalesef.Aaa 5.500 dü ya daha geçen sordum.
Evet öyle. 6500 ücret 500 lirayı önceden kapora olarak alıyorlar, 6000 lirayıda hastanede ödüyorsunuz.Ya kızlar benım anlamadığım kapora zaten belirlenen fiyatın içinden verilmez mi? Yanı ameliyat fiyatı 6 binse eğer 500 kaporanın o fiyatın icinden verilmesi gerekmiyor mu? Kapora dediğin benım bildiğim öyle oluyor yanlış mı biliyorum acaba?
canım burnunu çok çok beğendim;Atarım canım hayır valla acı çekmedim zaten alçı oluyor üzerinde ve sen çok dikkat ediyorsun unutmuyorsun sürekli dikkatli davranıyosun ameliyat dan çıktım ayıldım ve odama aldılar, Ağrı kesici iğneler zaten acıyı sıfır duruma getiriyor. heöen buz takviyesi yapıldı uyuyordum ağzım açık ama yarı uyanıktım buzlar bana çok iyi geldi sonra çorba türü bişeyler getirdiler ama ben hiç açlık hissetmedim. Ertesi sabah doktor geldi sonra taburcum verildi. Hiç korkma ikinci üçüncü gün çok şiştim hafif ama o kadar hafif ki bi grip gibi düşün öyle Ağrı'larım oldu. Sürekli ağrı kesici aldım. Hiç pişman olmadım sadece dediğim gibi geçen hafta psikolojik olarak yeni yüzüme alışamadım ondan ehvam yaptım ama geçiyor Zaman'la. İçini ferah tut Bekir beye güven. Kızlar foto yükledim bakabilirsiniz. Hatta orda önceki sonraki hali de var fakat bunlar grip olduğum Zaman'larda çekildi ben ameliyat sonrası grip oldum baya bitkinim makyajsız flan bi de Haliyle çok şiş daha ama beğendi herkes bakalım siz ne diyceksiniz. Samimi olun
Sabit olmasını anlamıyorum canımcım fiyatın bende,her burun tipi bir mi ? Taksit seçeneği yok vs vs. Hastahaneden Hastahaneye değişiyordu rakam en son.Zamlanmış maalesef.her şey zamlanıyor bi askeri maaş zamlanmıyor :)
HahahSabit olmasını anlamıyorum canımcım fiyatın bende,her burun tipi bir mi ? Taksit seçeneği yok vs vs. Hastahaneden Hastahaneye değişiyordu rakam en son.
Askeri ücretin zammını benim torunun teyzesinin torununun torun tor.. görür:)