Ben de bu cuma olacagım Allahın izniyle inşallah hepimiz için herşey Güzel olur.
Merhaba evet 20 gün oldu şişliklerim ve morluklarım oldu ilk günlerde ama şuan gayet iyiyim :)Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba? Nasil gecti??
Cok geçmiş olsunnnMerhaba evet 20 gün oldu şişliklerim ve morluklarım oldu ilk günlerde ama şuan gayet iyiyim :)
Cok geçmiş olsunnniyi olmaniza cok sevindim darisi basima insallah :))) seklinden
Net bir yorum yapabilmek için biraz beklemem gerekecek halen şişlikler var
Cok gecmis olsunnn bozma psikolojini bitti gitti kurtuldun diye dusun:)) resimlerini bekliyoruz canim:)))Merhaba kızlar bugün 20.günüm Bekir bey ameliyatımı yaptı 22 aralık günü çok güzel geçti herşey sadece biraz psikolojik olarak etkilendim onun dışında çok ağrı sızı çekmedim. Uyku sorunum oldu oda çok normal çift yastık oturur pozisyon ilk bi kaç gün sonrasında işte tıkanıklık flan ama şu an iyiyim çok şükür. Bi de ben fazla dinlenip uyumadım ayakta geçirdim isterseniz ilk anlar ve şuan foto atabilirim hem dizinde yorumlarınıza ihtiyacım var cicişler
canım foto atabilir misin?Merhaba kızlar bugün 20.günüm Bekir bey ameliyatımı yaptı 22 aralık günü çok güzel geçti herşey sadece biraz psikolojik olarak etkilendim onun dışında çok ağrı sızı çekmedim. Uyku sorunum oldu oda çok normal çift yastık oturur pozisyon ilk bi kaç gün sonrasında işte tıkanıklık flan ama şu an iyiyim çok şükür. Bi de ben fazla dinlenip uyumadım ayakta geçirdim isterseniz ilk anlar ve şuan foto atabilirim hem dizinde yorumlarınıza ihtiyacım var cicişler
Tşk ederim Canım atıcamCok gecmis olsunnn bozma psikolojini bitti gitti kurtuldun diye dusun:)) resimlerini bekliyoruz canim:)))
Merhaba evet 20 gün oldu şişliklerim ve morluklarım oldu ilk günlerde ama şuan gayet iyiyim :)
Atarım canım hayır valla acı çekmedim zaten alçı oluyor üzerinde ve sen çok dikkat ediyorsun unutmuyorsun sürekli dikkatli davranıyosun ameliyat dan çıktım ayıldım ve odama aldılar, Ağrı kesici iğneler zaten acıyı sıfır duruma getiriyor. heöen buz takviyesi yapıldı uyuyordum ağzım açık ama yarı uyanıktım buzlar bana çok iyi geldi sonra çorba türü bişeyler getirdiler ama ben hiç açlık hissetmedim. Ertesi sabah doktor geldi sonra taburcum verildi. Hiç korkma ikinci üçüncü gün çok şiştim hafif ama o kadar hafif ki bi grip gibi düşün öyle Ağrı'larım oldu. Sürekli ağrı kesici aldım. Hiç pişman olmadım sadece dediğim gibi geçen hafta psikolojik olarak yeni yüzüme alışamadım ondan ehvam yaptım ama geçiyor Zaman'la. İçini ferah tut Bekir beye güven. Kızlar foto yükledim bakabilirsiniz. Hatta orda önceki sonraki hali de var fakat bunlar grip olduğum Zaman'larda çekildi ben ameliyat sonrası grip oldum baya bitkinim makyajsız flan bi de Haliyle çok şiş daha ama beğendi herkes bakalım siz ne diyceksiniz. Samimi oluncanım foto atabilir misin?
bir de hiç ameliyat olmadım korkuyorum çok ben ; çok canın acıdı mı ameiyat sonrası ? pişman oldun mu ? bu acıyı çekiceğime keşke olmasaydım dedin mi hiç?
gerçekten çok korkuyorumameliyat korkusu var bendee yaa
Can'ım foto ekledimCok gecmis olsunnn bozma psikolojini bitti gitti kurtuldun diye dusun:)) resimlerini bekliyoruz canim:)))
Canim bende cok begendimmCan'ım foto ekledim
Gayet güzel olmuşAtarım canım hayır valla acı çekmedim zaten alçı oluyor üzerinde ve sen çok dikkat ediyorsun unutmuyorsun sürekli dikkatli davranıyosun ameliyat dan çıktım ayıldım ve odama aldılar, Ağrı kesici iğneler zaten acıyı sıfır duruma getiriyor. heöen buz takviyesi yapıldı uyuyordum ağzım açık ama yarı uyanıktım buzlar bana çok iyi geldi sonra çorba türü bişeyler getirdiler ama ben hiç açlık hissetmedim. Ertesi sabah doktor geldi sonra taburcum verildi. Hiç korkma ikinci üçüncü gün çok şiştim hafif ama o kadar hafif ki bi grip gibi düşün öyle Ağrı'larım oldu. Sürekli ağrı kesici aldım. Hiç pişman olmadım sadece dediğim gibi geçen hafta psikolojik olarak yeni yüzüme alışamadım ondan ehvam yaptım ama geçiyor Zaman'la. İçini ferah tut Bekir beye güven. Kızlar foto yükledim bakabilirsiniz. Hatta orda önceki sonraki hali de var fakat bunlar grip olduğum Zaman'larda çekildi ben ameliyat sonrası grip oldum baya bitkinim makyajsız flan bi de Haliyle çok şiş daha ama beğendi herkes bakalım siz ne diyceksiniz. Samimi olun
Atarım canım hayır valla acı çekmedim zaten alçı oluyor üzerinde ve sen çok dikkat ediyorsun unutmuyorsun sürekli dikkatli davranıyosun ameliyat dan çıktım ayıldım ve odama aldılar, Ağrı kesici iğneler zaten acıyı sıfır duruma getiriyor. heöen buz takviyesi yapıldı uyuyordum ağzım açık ama yarı uyanıktım buzlar bana çok iyi geldi sonra çorba türü bişeyler getirdiler ama ben hiç açlık hissetmedim. Ertesi sabah doktor geldi sonra taburcum verildi. Hiç korkma ikinci üçüncü gün çok şiştim hafif ama o kadar hafif ki bi grip gibi düşün öyle Ağrı'larım oldu. Sürekli ağrı kesici aldım. Hiç pişman olmadım sadece dediğim gibi geçen hafta psikolojik olarak yeni yüzüme alışamadım ondan ehvam yaptım ama geçiyor Zaman'la. İçini ferah tut Bekir beye güven. Kızlar foto yükledim bakabilirsiniz. Hatta orda önceki sonraki hali de var fakat bunlar grip olduğum Zaman'larda çekildi ben ameliyat sonrası grip oldum baya bitkinim makyajsız flan bi de Haliyle çok şiş daha ama beğendi herkes bakalım siz ne diyceksiniz. Samimi olun
Bence çok hoş doğal bir burnunuz olmuş maşaAllahAtarım canım hayır valla acı çekmedim zaten alçı oluyor üzerinde ve sen çok dikkat ediyorsun unutmuyorsun sürekli dikkatli davranıyosun ameliyat dan çıktım ayıldım ve odama aldılar, Ağrı kesici iğneler zaten acıyı sıfır duruma getiriyor. heöen buz takviyesi yapıldı uyuyordum ağzım açık ama yarı uyanıktım buzlar bana çok iyi geldi sonra çorba türü bişeyler getirdiler ama ben hiç açlık hissetmedim. Ertesi sabah doktor geldi sonra taburcum verildi. Hiç korkma ikinci üçüncü gün çok şiştim hafif ama o kadar hafif ki bi grip gibi düşün öyle Ağrı'larım oldu. Sürekli ağrı kesici aldım. Hiç pişman olmadım sadece dediğim gibi geçen hafta psikolojik olarak yeni yüzüme alışamadım ondan ehvam yaptım ama geçiyor Zaman'la. İçini ferah tut Bekir beye güven. Kızlar foto yükledim bakabilirsiniz. Hatta orda önceki sonraki hali de var fakat bunlar grip olduğum Zaman'larda çekildi ben ameliyat sonrası grip oldum baya bitkinim makyajsız flan bi de Haliyle çok şiş daha ama beğendi herkes bakalım siz ne diyceksiniz. Samimi olun
Canım benim Tşk ederim. Bende çok heycan yaptım ne dicem diye hatta önceden fotolar buldum bunun gibi istiyorum diye ama otaya gidince sadece birisini gösterdim. Çünkü zaten doktor sana Nasıl olacağını hangisi uyacağını anlatıyor. Ben dedim kavisli küçük kalkık olsun dedim kesinlikle kaş ile dümdüz plan bi bütün istemiyorum dedim. Zaten doktor bey de anlıyor seni merak etme şimdiden bol şans tatlımBende 2gun sonra muayene gidicem doktor beye. Istedigim burnu anlatamam veya yanlış anlatirim diye cok korkuyorum
Mesela sen ne diyip tarif ettin burnunu Nulda'cim:))