- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
Al cnm git bak gönderdim özeldenTamam canım haberlesiriz inşaallah resmini görebilme imkanım varmiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al cnm git bak gönderdim özeldenTamam canım haberlesiriz inşaallah resmini görebilme imkanım varmiii
Ameliyat sonrası 2. Günüm burun deliklerim çok havada inecek dedi doktor ama tedirginim size de aynısı oldumuAl cnm git bak gönderdim özelden
Burnunuz cok işlem gorduyse belki sismistir . Ama duyduğuma göre burun ucu inior biraz . Benimde bürün delikleri görünüyordu ve cok geniş duruyordu . İnsallah Zaman'la geçer sorun etme gecmiş olsunAmeliyat sonrası 2. Günüm burun deliklerim çok havada inecek dedi doktor ama tedirginim size de aynısı oldumu
İnşallah Allah razı olsunBurnunuz cok işlem gorduyse belki sismistir . Ama duyduğuma göre burun ucu inior biraz . Benimde bürün delikleri görünüyordu ve cok geniş duruyordu . İnsallah Zaman'la geçer sorun etme gecmiş olsun
Benim 16 . Günüm ilk zamanlar benimde çok kalkık duruyordu zamanla iniyor merak etmeyin ben de geçen gün aynayla içine bakarken farkettim bir tane dikiş gibi bişey var içerde dikiş in 1 tanesini almayı unuttu sanırım ya da farketmedi diğer randevum 1 ay sonra inşallah o zamana kadar intihap felan kapmazMerhaba, ben pazar gunu ameliyat oldum bekir beye. Bugun tam bir hafta oldu. 5 gun sonra bantlarimi çikaracagim. çok korkuyorum. Sanki burnumun ucu çok kalkik gibi duruyor..
Ama ben avrupa'ya döndüm. 2 hafta sonra ona foto yollamami istedi... bakalim artik. Benim burun kemerini torpuledi ve ucunu kaldirdi. Yarin is basi yapacagim. Gozlerim hala sis. Bence Ev doktoruna gostere burnunu, kalan dikisi aldir bence. Cok beklersen çikarmasi daha zor olurBenim 16 . Günüm ilk zamanlar benimde çok kalkık duruyordu zamanla iniyor merak etmeyin ben de geçen gün aynayla içine bakarken farkettim bir tane dikiş gibi bişey var içerde dikiş in 1 tanesini almayı unuttu sanırım ya da farketmedi diğer randevum 1 ay sonra inşallah o zamana kadar intihap felan kapmaz
Ben ameliyat olali 35 gun oldu bantli ve alciliiken burun ucunun yukarda gozukmesi normal cunku iniyor..3 -4 hafta yuzum sisti esku haline yeni dondu.Su an burnumda hala sislik var inmesini bekliyorum.
Insanlarin en cok soylefigi sey seni daha once tanimis olmasak ameliyat oldugunu anlamayiz.[/QUOinşaallah bizimkilerde öyle olur
Ben ameliyat olali 35 gun oldu bantli ve alciliiken burun ucunun yukarda gozukmesi normal cunku iniyor..3 -4 hafta yuzum sisti esku haline yeni dondu.Su an burnumda hala sislik var inmesini bekliyorum.
Insanlarin en cok soylefigi sey seni daha once tanimis olmasak ameliyat oldugunu anlamayiz.
Ya bende kaç kere istedim atıcam dedi ama daha atmadi ama ne bilim amelyattan sonra yanıma gelince izleyerek istedim izletti doktor tam hatrlamiyrum ama begenmemis tim sanki ya ama sonucda öyle olacaksa kaçınılmaz son izlemeye korkuyorumaslinda ay nasıl iklimlerdeyim allahim :))Bende gordum video'yu ama istemekten çekindim :)
doktor dediki yaklasik olarak sonuç ona benzeyecekmis. Neden? Begenmedinmi ?
Ya bende kaç kere istedim atıcam dedi ama daha atmadi ama ne bilim amelyattan sonra yanıma gelince izleyerek istedim izletti doktor tam hatrlamiyrum ama begenmemis tim sanki ya ama sonucda öyle olacaksa kaçınılmaz son izlemeye korkuyorumaslinda ay nasıl iklimlerdeyim allahim :))