• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi, Bekir sivri

Ameliyat sonrası 2. Günüm burun deliklerim çok havada inecek dedi doktor ama tedirginim size de aynısı oldumu
Burnunuz cok işlem gorduyse belki sismistir . Ama duyduğuma göre burun ucu inior biraz . Benimde bürün delikleri görünüyordu ve cok geniş duruyordu . İnsallah Zaman'la geçer sorun etme gecmiş olsun

Merhaba, ben pazar gunu ameliyat oldum bekir beye. Bugun tam bir hafta oldu. 5 gun sonra bantlarimi çikaracagim. çok korkuyorum. Sanki burnumun ucu çok kalkik gibi duruyor..

Merhaba, ben pazar gunu ameliyat oldum bekir beye. Bugun tam bir hafta oldu. 5 gun sonra bantlarimi çikaracagim. çok korkuyorum. Sanki burnumun ucu çok kalkik gibi duruyor..
Benim 16 . Günüm ilk zamanlar benimde çok kalkık duruyordu zamanla iniyor merak etmeyin ben de geçen gün aynayla içine bakarken farkettim bir tane dikiş gibi bişey var içerde dikiş in 1 tanesini almayı unuttu sanırım ya da farketmedi diğer randevum 1 ay sonra inşallah o zamana kadar intihap felan kapmaz :(

Benim 16 . Günüm ilk zamanlar benimde çok kalkık duruyordu zamanla iniyor merak etmeyin ben de geçen gün aynayla içine bakarken farkettim bir tane dikiş gibi bişey var içerde dikiş in 1 tanesini almayı unuttu sanırım ya da farketmedi diğer randevum 1 ay sonra inşallah o zamana kadar intihap felan kapmaz :KK43:
Ama ben avrupa'ya döndüm. 2 hafta sonra ona foto yollamami istedi... bakalim artik. Benim burun kemerini torpuledi ve ucunu kaldirdi. Yarin is basi yapacagim. Gozlerim hala sis. Bence Ev doktoruna gostere burnunu, kalan dikisi aldir bence. Cok beklersen çikarmasi daha zor olur

Benimde amelyat olalı 7. Günüm yarın alcim çıkacak bende suan aynaya bakınca burnum kalkik ve delikleri havada görünüyor ama dokTor bey zaten kalkik bir burun yapacağım demişti ama ben genede iner diye düşünüyorum

InsAllah iner burun uçlarimiz :)
Ben yüzümün çok degismesini istemem. Psychologik olarak yani kendimi tanimam lagzim lol

Ben ameliyat olali 35 gun oldu bantli ve alciliiken burun ucunun yukarda gozukmesi normal cunku iniyor..3 -4 hafta yuzum sisti esku haline yeni dondu.Su an burnumda hala sislik var inmesini bekliyorum.
Insanlarin en cok soylefigi sey seni daha once tanimis olmasak ameliyat oldugunu anlamayiz.

I
Ben ameliyat olali 35 gun oldu bantli ve alciliiken burun ucunun yukarda gozukmesi normal cunku iniyor..3 -4 hafta yuzum sisti esku haline yeni dondu.Su an burnumda hala sislik var inmesini bekliyorum.
Insanlarin en cok soylefigi sey seni daha once tanimis olmasak ameliyat oldugunu anlamayiz.[/QUOinşaallah bizimkilerde öyle olur

Insanlarin en cok soylefigi sey seni daha once tanimis olmasak ameliyat oldugunu anlamayiz.

Ne guzel iste demekki sonuç çok naturel olmus. :)
Ya benim dudaklarimin sis gibi duruyor. Agzimi zor kapatiyorum. Sanki burnumu çok yukariya çekmis gibi. Sizde oyle sey yasadinizmi?

Ben daha cok gulemiyordum ki ilk baslarda konusmamin bile degisik oldugunu soyledi arkadaslar hala tam tamina eski haline donmedi gulusum...
Evet ben de dogal bi duran bi burun istemistim tek rahatsizligim burun kenarlarimdaki sislikler hala buyuk geliyor gozume doktorum inecegini soyledi gerci biraz da kavislenecegini soyledi..
Yalniz sunu soyluyum ilk 3 hafta psikolojik daha cok yipratici sislikler ve gozunuzun alismasi falan..

Ha tamam. Daha yolun basindayim yani... bakalim artik. 4 gun sonra bantlar çikacak. insallah menmun kalirim.
Cevapladigin için çok tesekkur ederim :)

Ya kızlar o deilde hani amelyat sonrası vidyo varya doktorun çektiği burnun en son hali öyle mi oluyor????

Bende gordum video'yu ama istemekten çekindim :)
doktor dediki yaklasik olarak sonuç ona benzeyecekmis. Neden? Begenmedinmi ?

Bende gordum video'yu ama istemekten çekindim :)
doktor dediki yaklasik olarak sonuç ona benzeyecekmis. Neden? Begenmedinmi ?
Ya bende kaç kere istedim atıcam dedi ama daha atmadi ama ne bilim amelyattan sonra yanıma gelince izleyerek istedim izletti doktor tam hatrlamiyrum ama begenmemis tim sanki ya ama sonucda öyle olacaksa kaçınılmaz son izlemeye korkuyorumaslinda ay nasıl iklimlerdeyim allahim :))

Ya bende kaç kere istedim atıcam dedi ama daha atmadi ama ne bilim amelyattan sonra yanıma gelince izleyerek istedim izletti doktor tam hatrlamiyrum ama begenmemis tim sanki ya ama sonucda öyle olacaksa kaçınılmaz son izlemeye korkuyorumaslinda ay nasıl iklimlerdeyim allahim :))

Ya bence kafaya çok takiyoruz. Aradan biraz zaman geçsin. Morluklar gitsin, sislikler insin. Yavas yavas sonuç ortaya çikacaktir. moralimizi yuksek tutalim :))

Back