- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Tabi özelden atıyormburun fotonu görebilir miyim canım özelden de atabilirsin ?
ameliyat tarihimi netleştiricem ama içimde korku var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi özelden atıyormburun fotonu görebilir miyim canım özelden de atabilirsin ?
ameliyat tarihimi netleştiricem ama içimde korku var..
Canım benimde haziranda rendavum var banada fotoğraf atabilirmisin yardımcı olursan sevinirim..Tabi özelden atıyorm
ben bekir sivriye olmadım yalnız ona mı randevunuzCanım benimde haziranda rendavum var banada fotoğraf atabilirmisin yardımcı olursan sevinirim..
Aa ben yanlış okumuşum sanırım pardon Evet ona canımben bekir sivriye olmadım yalnız ona mı randevunuz
Merhaba canim benim 10 ekim ameliyat randevum var bekir sivri ile. Bende yurt disinda kaliyorum ( hollanda ). Ayni soruyu bende merak ediyorum arkadaslar. Lütfen yorumlarinizi olumlu/olumsuz bizimle paylasirsaniz sevinirim. Burda gercekten birbirimize ihtiyacimiz var.Merhaba Kizlar,
Farkindayim bir kac ay gecti konunun uzerinden, ama bende burun estetigi dusunuyorum hatta Bekir Sivri beynen Aralik ayina tarih almayi dusunuyorum.
Yurt disindan gelecegim icin, doktoru veya doktorun oldugu haneyi gormedim.
bagzi kizlar ameliyat olmustu en son, ve sikayetler vardi sisliklerden dolayi (hepsini okudum evet ) simdi durumunuz nedir? memnun musunuz ve tavsiye edermisiniz?
lutfen yardimci olun, resim varsa gorebilirmiyim?
Cok tessekkurler simdiden
Merhaba ben 28 gun once oldum bekır beye sormak ıstedınız bısey varsa sorabılıtsınızMerhaba canim benim 10 ekim ameliyat randevum var bekir sivri ile. Bende yurt disinda kaliyorum ( hollanda ). Ayni soruyu bende merak ediyorum arkadaslar. Lütfen yorumlarinizi olumlu/olumsuz bizimle paylasirsaniz sevinirim. Burda gercekten birbirimize ihtiyacimiz var.
Sen neden bekir sivriye olmayi karar verdin? Yanlis anlama sadece merak ediyorum ve tabi cok heyecanliyim 2 hafta kaldi assagi yukari :))
Merhaba.. Insallah istediginiz gibi gecmistir. Burnunuzdan memnunmusunuz? Bizle surecinizi paylasirsaniz sevinirim :))Merhaba ben 28 gun once oldum bekır beye sormak ıstedınız bısey varsa sorabılıtsınız
Merhaba oncelıkle amelyt oncesınde odada ıgne yapılıor amelyt masasına cıktımı hatırlıorm bı sonrasında kendımı odada olmus bı sekılde buldum ılk 2 sat hafıf agrım oldu ama sınek ısırı gıbı sonrasında gectı benım burun dıs kanatlarımdada dıkıs olsugu ıcın bıraz sızlama oldu yanma tarzında en zor kısmı uyuyamamaktı bı hafta tanponla cok zor kesık kesık uyudum cıkınca norml hayatıma dondum kesınlıkle morarmadım acıkcası amelıyr ısın kolay kısmı sonrasındakı surec zor pskolojık olarak burnumdan memnunum tabıkı hala sıslıklerım var daha cok yenı umarm acıklayıcı olmusdurMerhaba.. Insallah istediginiz gibi gecmistir. Burnunuzdan memnunmusunuz? Bizle surecinizi paylasirsaniz sevinirim :))
Merhaba oncelıkle amelyt oncesınde odada ıgne yapılıor amelyt masasına cıktımı hatırlıorm bı sonrasında kendımı odada olmus bı sekılde buldum ılk 2 sat hafıf agrım oldu ama sınek ısırı gıbı sonrasında gectı benım burun dıs kanatlarımdada dıkıs olsugu ıcın bıraz sızlama oldu yanma tarzında en zor kısmı uyuyamamaktı bı hafta tanponla cok zor kesık kesık uyudum cıkınca norml hayatıma dondum kesınlıkle morarmadım acıkcası amelıyr ısın kolay kısmı sonrasındakı surec zor pskolojık olarak burnumdan memnunum tabıkı hala sıslıklerım var daha cok yenı umarm acıklayıcı olmusdur
Rıca ederım bırde kotu yanı burunda asırı yaglanma oluor amelyt sonrası yuzde falan oda 3 ayda gecıormus doktorumun dedıne gore bıraz katlanıcazEvet gercekten tesekkur ederim ne kadar fazla bilgi edinirsem okadar iyi! Insallah istediginiz gibi buruna sahip olursunuz. Sonucta o bir haftayi gecirdikten sonra bir ömür guzel bir buruna sahip oluyorsunuz:)) tekrar tesekkurler.
Iyi aksamlar,Evet gercekten tesekkur ederim ne kadar fazla bilgi edinirsem okadar iyi! Insallah istediginiz gibi buruna sahip olursunuz. Sonucta o bir haftayi gecirdikten sonra bir ömür guzel bir buruna sahip oluyorsunuz:)) tekrar tesekkurler.
Bunyenız hassas deılse sanmıorm morlugunuz olsun ama benm yanaklarım sısmıstı bı tek onuda anca 8.9 gunde attım ustumden rahatsz olmadınız surece gıdersınız ben gesdım mesele bı hafta dolmadan sıızınle alakalı amelytrn bı kac sat sora kalkıosunuz norml bı sekılde sıkıntı olcanı sanmıormIyi aksamlar,
Ben Bekir beyi instagramda gordum ve cok beyendim. Haftalardir forum okuyup resim baktm :) butun yorumlar iyi herkes mutlu bu yuzden icim ona dogru yanasti. Ve fiyati da uygun. Bende Ingiltereden gidecegim allah isterse. Ama biraz korku var. sonucta aneliyat denince insan biraz korkuyor. Ve ben ameliyattan bir hafta sonra londraya donup ise gitmeyi dusunuyorum. Acaba mumkun olurmu?
Tsk xx
Morarsanda hızlı gecıor merk etme yukleyemıorm resım hata verıorVallahi bilmiyorum. Mesela bacagimi bir yere carpinca genelde hemen morarir. Insallah yuzum cok kotu olmaz :) sizin resim varmi?
Peki denedigin icin cok mersi :)Morarsanda hızlı gecıor merk etme yukleyemıorm resım hata verıor
Aynen bende fazla kalkik sevmiyorum.. Kalkik ve top gibi olmasindan korkuyorumPeki denedigin icin cok mersi :)
Burunun sekline doktor mu karar veriyor yoksa biz mi nasil istedigimizi soyluyoruz. Ben cok kalkik sevmiyorum
Merhaba, siz kesinlestirdiniz mi tarihi?Aynen bende fazla kalkik sevmiyorum.. Kalkik ve top gibi olmasindan korkuyorum
Sıze beklentınızı soruor ama bekır bey dogal burundan yana ozellıkle bı hastası kalkık cok ıstemıs resmını gostermısdı sence hos mu dıe kendım dogaldan yanayım ama hastam ılla derse kalkık ben onun beklentısıne gore hareket ederım dıo bende dogal olsun ıstedımMerhaba, siz kesinlestirdiniz mi tarihi?
Video izleyerek az cok ameliyat ve sonrasi hakkinda bilgileniyoruz :) ve sizler varsiniz tabi. Ama galiba herkesin korkusu o tanponlarin cikarilmasi :))))) simdi korkum o. Burnumdan nefes alamamak beni biraz tedirgin ediyorSıze beklentınızı soruor ama bekır bey dogal burundan yana ozellıkle bı hastası kalkık cok ıstemıs resmını gostermısdı sence hos mu dıe kendım dogaldan yanayım ama hastam ılla derse kalkık ben onun beklentısıne gore hareket ederım dıo bende dogal olsun ıstedım