• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi, Bekir sivri

Merhaba kizlar :))

Ben 10 ekim ameliyat gunu aldim. Kesinlestirdim yani. 7 ekim ucuyorum istanbula 17 ekim donus yapiyorum hollandaya. Gercekten bekleyemez oldum bir an once ameliyat olup yeni burnuma kavusmak istiyorum. Benim korkum tamponlari cikarMak degil, ama eski burnumu arayacagim korkusu var. Insallah istedigim gibi olur ne diyim:))

Insallah canim, simdiden hayirlisi olsun. Bende yarin araligin 10una gul alacam. Korkum yavas yavas gidiyor sadece insallah beyendigim gibi olur ve cok fazla sislik olmaz :)))
Dusuncem 8inde oraya ucmak ve 17sinde geri donmek. Insallah yeterli bir zamandir.

Merhaba kizlar :))

Ben 10 ekim ameliyat gunu aldim. Kesinlestirdim yani. 7 ekim ucuyorum istanbula 17 ekim donus yapiyorum hollandaya. Gercekten bekleyemez oldum bir an once ameliyat olup yeni burnuma kavusmak istiyorum. Benim korkum tamponlari cikarMak degil, ama eski burnumu arayacagim korkusu var. Insallah istedigim gibi olur ne diyim:))

Slmlar bende yurtdisindanim,fotolarimi yoladim bekir beye. Haber bekliyorum, ucak bileti, otel hepsini ayarlicam eyer fiyati uygun gelirse. burdn haber edersen sevinirim, :) otelde mi kalcaksin ? Ve hangisi. 10 gun yeterli sanirim.

Slmlar bende yurtdisindanim,fotolarimi yoladim bekir beye. Haber bekliyorum, ucak bileti, otel hepsini ayarlicam eyer fiyati uygun gelirse. burdn haber edersen sevinirim, :) otelde mi kalcaksin ? Ve hangisi. 10 gun yeterli sanirim.
Merhaba canim,

Ben annemle geliyorum 10 gunlugune oteli avrupa yakasinda sectik ( dedeman) atasehir anadolu yakasi oluyor. Avrupa yakasinida sirf annem icin sectim o sikilmasin diye.. Kendisi gezer biz zaten kac gun yatacagiz yatakta ameliyattan sonra. 7 ekim ve 17 ekim aldim biletimi. 10 gun yeterli sanirim:)) yurt disinda nerde kaliyorsun?

Merhaba canim,

Ben annemle geliyorum 10 gunlugune oteli avrupa yakasinda sectik ( dedeman) atasehir anadolu yakasi oluyor. Avrupa yakasinida sirf annem icin sectim o sikilmasin diye.. Kendisi gezer biz zaten kac gun yatacagiz yatakta ameliyattan sonra. 7 ekim ve 17 ekim aldim biletimi. 10 gun yeterli sanirim:)) yurt disinda nerde kaliyorsun?

Komsu sayiliriz, belcikadan ama hollandada da akrabam var. Peki kac oduceksiniz 10 gun icin oteli. Ayyyy ne guzellllll ben daha cevap bekliyorum bekir beyden sabirsizlikla.

Merhaba canim,

Bi sorum daha var : mutuel kesinlikle karsilamio demi ? Sigorta yani burnunda deviasion da varsa ?

Video izleyerek az cok ameliyat ve sonrasi hakkinda bilgileniyoruz :) ve sizler varsiniz tabi. Ama galiba herkesin korkusu o tanponlarin cikarilmasi :))))) simdi korkum o. Burnumdan nefes alamamak beni biraz tedirgin ediyor
Tamponlar cıkarken anlamadım bıle almıs gıdıklandım cok az o sırada cıkmıs bıle sılıkon oldugu ıcın zahmetsız bı ıslem sıfır acı agrı

Yakinda ameliyat olan biri varsa bana ozelden numarasini atabilirmi. Whatsapptan yazisip biraz birbirimizi cesaretlendirelim :))))

Back
X