Aynen bencede sence ya olan oldu zaten artık :))Ya bence kafaya çok takiyoruz. Aradan biraz zaman geçsin. Morluklar gitsin, sislikler insin. Yavas yavas sonuç ortaya çikacaktir. moralimizi yuksek tutalim :))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetigi, Bekir sivri
- Konu Sahibi Nosbled
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim 16. Günüm aynı stresleri bende yaşadım ve halen yüzüm şiş ama yinede giderek güzelleşiyor kafanıza takmayın herşey Güzel olacak inşallahYa bence kafaya çok takiyoruz. Aradan biraz zaman geçsin. Morluklar gitsin, sislikler insin. Yavas yavas sonuç ortaya çikacaktir. moralimizi yuksek tutalim :))
- 22 Aralık 2015
- 71
- 19
- 88
- 36
- 22 Aralık 2015
- 71
- 19
- 88
- 36
canlar bende burun estetigi oldum 13 gun oldu amelyattan sonraki videoma baktimburun ucu sisikti . bandajlari cikardim avatar gibiyim burun sirtim hic yok ve ucu buyuk ltfen normalmi aynaya bakinca agladim deliler gibi nasil olcak kizlarr[/
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
gececek benim yapan arkadaslarim bana gececek diordu ama inanmiordum fakat cok sukur indi ve dahada inecekCanim benimde 10gunum yuz ifadem cok degisti senin yasadigin duygulari yasadim fotograf atabilir misin bana eski yeni olarak
gececek benim yapan arkadaslarim bana gececek diordu ama inanmiordum fakat cok sukur indi ve dahada inecek
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Bekir sivriye mi oldun canım?Canim benimde 10gunum yuz ifadem cok degisti senin yasadigin duygulari yasadim fotograf atabilir misin bana eski yeni olarak
Bekir sivriye mi oldun canım?
Yuzum o kadar degistiki kendimi taniyamiyorum kemerli ve ucu biraz dusuk bi burnum vardi simdi yuvarlak bi burnum patates gibi aynaya bakamiyorum zamanla gecicek diyolar sabirla bekliyorum umarim gecicek ..sizin burnunuz suan ki hali nasil
Bekir sivriye mi oldun canım?
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Yeni olduysanız normaldir sizin nasıl geçti ameliyatınız?Evet bekir beye oldum
Yeni olduysanız normaldir sizin nasıl geçti ameliyatınız?
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Yuvarlak derken daha sivri mi istiyordun ? Birde ameliyattan önce nasıl bi burun istediğini detaylı göstermiş miydin? Ona rağmen mi yuvarlak oldu?Ameliyatim guzel gecti agrim olmadi ama sonuc suanlik uzuyo beni daha erken mi uzulmem icin bilmiyorum 16.gunum burnum yuvarlak zamanla uzucak mi peki deneyimi olanlar paylasirsa sevinirim