Merhaba bende senin gibi istagramdan bakarak karar wermek üzereyim bekir sivri ye yanlız ücret hakkında hiç bi fikrim yok çok pahalımı size ne dedi bana cevap yazarsan cok sevinirim sevgiler :)Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşünüyordum ve sonunda Bekir sivri ye ameliyat oluyorum. 22 aralık da burun estetiği için gün aldım çok heyecanlıyım ve burda yeniyim umarım doğru yere cevap yazıyorumdur. Sabırsızlıkla bekliyorum ameliyat gününü, ama çok korkuyorum ağrı ya da dayanamamaktan çok ya beğenmezsem istediğim gibi olmazsa diye korkum var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetigi, Bekir sivri
- Konu Sahibi Nosbled
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şu anda 5300 tl ocaktan sonra 6500 tl oluyorMerhaba bende senin gibi istagramdan bakarak karar wermek üzereyim bekir sivri ye yanlız ücret hakkında hiç bi fikrim yok çok pahalımı size ne dedi bana cevap yazarsan cok sevinirim sevgiler :)
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Evet Can'ım bende instagram da takip ediyorum hoşuma gitti yaptığı burunlar. Umarım Allah pişmanlık vermez Canım çok heycan yapıyorum ama Oray'a gidip herşeyi kendim görünce buradan size bilgi vericem tatlım :)
Kızlar lütfen ameliyatlarınızdan sonra beni bilgilendirin.. Bende Mayıs'da Bekir Sivriye olacağım.Bende 28 ine gün aldım ınsallah hersey gönlümuzce olur
Ç
Çoook teşekkür ediyorum :)Şu anda 5300 tl ocaktan sonra 6500 tl oluyor
Rica ederim :)Ç
Çoook teşekkür ediyorum :)
Insaallah hem amelyat olup hemde buraya hergün girip olanlardan bi yorum alabilir miyim diye perişan olan birisi olarak olduktan sonra yardimci olmayı çok isterim çünkü kimse bana olmadı sayılı günlerKızlar lütfen ameliyatlarınızdan sonra beni bilgilendirin.. Bende Mayıs'da Bekir Sivriye olacağım.
Insaallah canım sen benden öncesin mutlaka haberleselimMerhaba ben de 18 inde ameliyat olacağım Allah ın izniyle inşallah herşey çok güzel olur
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
Bekir sivri ye mi oldunuz ameliyatıcanlar bende burun estetigi oldum 13 gun oldu amelyattan sonraki videoma baktimburun ucu sisikti . bandajlari cikardim avatar gibiyim burun sirtim hic yok ve ucu buyuk ltfen normalmi aynaya bakinca agladim deliler gibi nasil olcak kizlarr
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
Évet aynen bugun hafif indi şişiklik ama çok değişik bir şeklı var ve ucu hala çok şişikBekir sivri ye mi oldunuz ameliyatı
Burnunuzun ucuna daha mı çok işlem yapıldı ondan ön kısmı çok Şişik olabilir Doktor bey bu konuda açıklama yapmadı mıÉvet aynen bugun hafif indi şişiklik ama çok değişik bir şeklı var ve ucu hala çok şişik
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
Burnum kemerli idi burun sirtinda cok törpü yapılmış ucu da yapıldı ama bilmiorum Nasıl olcak hafiften inmeye başlamış sankiBurnunuzun ucuna daha mı çok işlem yapıldı ondan ön kısmı çok Şişik olabilir Doktor bey bu konuda açıklama yapmadı mı
Sizde oyle oldumu
Ben cuma günü ameliyat olacagım Allahın izniyleBurnum kemerli idi burun sirtinda cok törpü yapılmış ucu da yapıldı ama bilmiorum Nasıl olcak hafiften inmeye başlamış sanki
Sizde oyle oldumu
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
Hmm Anladim hayırlısı ile inşallahBen cuma günü ameliyat olacagım Allahın izniyle
Aralık ayı full doluda bence ocağın sonlarına gün alabilirsin sanki cnmbekir sivrinin muayene ücreti var mı bir de yakın zamana ameliyat günü veriyor mu? bilen biri cevaplarsa çok sevinirim.
Ya amelyatima 1 hafta kaldı korkuttun şimdi benii nasılsin suan peki daha iyi misin??Ben cuma günü ameliyat olacagım Allahın izniyle
Ben yarın ameliyat olacagımYa amelyatima 1 hafta kaldı korkuttun şimdi benii nasılsin suan peki daha iyi misin??