• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi, Bekir sivri

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşünüyordum ve sonunda Bekir sivri ye ameliyat oluyorum. 22 aralık da burun estetiği için gün aldım çok heyecanlıyım ve burda yeniyim umarım doğru yere cevap yazıyorumdur. Sabırsızlıkla bekliyorum ameliyat gününü, ama çok korkuyorum ağrı ya da dayanamamaktan çok ya beğenmezsem istediğim gibi olmazsa diye korkum var.
Merhaba bende senin gibi istagramdan bakarak karar wermek üzereyim bekir sivri ye yanlız ücret hakkında hiç bi fikrim yok çok pahalımı size ne dedi bana cevap yazarsan cok sevinirim sevgiler :)

Evet Can'ım bende instagram da takip ediyorum hoşuma gitti yaptığı burunlar. Umarım Allah pişmanlık vermez Canım çok heycan yapıyorum ama Oray'a gidip herşeyi kendim görünce buradan size bilgi vericem tatlım :)
Bende 28 ine gün aldım ınsallah hersey gönlümuzce olur
Kızlar lütfen ameliyatlarınızdan sonra beni bilgilendirin.. Bende Mayıs'da Bekir Sivriye olacağım.

Kızlar lütfen ameliyatlarınızdan sonra beni bilgilendirin.. Bende Mayıs'da Bekir Sivriye olacağım.
Insaallah hem amelyat olup hemde buraya hergün girip olanlardan bi yorum alabilir miyim diye perişan olan birisi olarak olduktan sonra yardimci olmayı çok isterim çünkü kimse bana olmadı sayılı günler
Merhaba ben de 18 inde ameliyat olacağım Allah ın izniyle inşallah herşey çok güzel olur
Insaallah canım sen benden öncesin mutlaka haberleselim

canlar bende burun estetigi oldum 13 gun oldu amelyattan sonraki videoma baktimburun ucu sisikti . bandajlari cikardim avatar gibiyim burun sirtim hic yok ve ucu buyuk ltfen normalmi aynaya bakinca agladim deliler gibi nasil olcak kizlarr

canlar bende burun estetigi oldum 13 gun oldu amelyattan sonraki videoma baktimburun ucu sisikti . bandajlari cikardim avatar gibiyim burun sirtim hic yok ve ucu buyuk ltfen normalmi aynaya bakinca agladim deliler gibi nasil olcak kizlarr
Bekir sivri ye mi oldunuz ameliyatı

bekir sivrinin muayene ücreti var mı bir de yakın zamana ameliyat günü veriyor mu? bilen biri cevaplarsa çok sevinirim.

Burnunuzun ucuna daha mı çok işlem yapıldı ondan ön kısmı çok Şişik olabilir Doktor bey bu konuda açıklama yapmadı mı
Burnum kemerli idi burun sirtinda cok törpü yapılmış ucu da yapıldı ama bilmiorum Nasıl olcak hafiften inmeye başlamış sanki

Sizde oyle oldumu

Back