Ben şikayeti olan arkadasa yazacaktım sana mi yazmışım :)))Ben yarın ameliyat olacagım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetigi, Bekir sivri
- Konu Sahibi Nosbled
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?EvetBen şikayeti olan arkadasa yazacaktım sana mi yazmışım :)))
Evet[/QUOTE o zaman senle konuşalım nasıl hissediyosun ne bilim benimde 1 haftam kaldı amelyat olmakdan deilde sonucdan korkuyorum
İnşallah yaa doktor beyi instagramdan takip ediyordum paylastigi resimleri kaldirdi neden anlamadim sen arastrdinmi canım bekir beyiBen de korkuyorum . Allah yardımcınız olsun inşallah sonuç çok güzel olur
Tabipler birliği hastaların öncesi sonrası Fotograflarının konmasını etik bulmadığı için yasaklamış o yüzden kaldırdıİnşallah yaa doktor beyi instagramdan takip ediyordum paylastigi resimleri kaldirdi neden anlamadim sen arastrdinmi canım bekir beyi
Yaaa ben bunu bilmiyodum bende olumsuz eleştiri falan oldu sandimTabipler birliği hastaların öncesi sonrası Fotograflarının konmasını etik bulmadığı için yasaklamış o yüzden kaldırdı
Hayır yasaklandığı için kaldırmışYaaa ben bunu bilmiyodum bende olumsuz eleştiri falan oldu sandim
Hmm anladimHayır yasaklandığı için kaldırmış
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
yokcnm korkma bak 15 ci gunumdeyim bugun pazartesi ye goreee cok cok iyi sisikler bayaa gitmis korkmaYa amelyatima 1 hafta kaldı korkuttun şimdi benii nasılsin suan peki daha iyi misin??
amelyat icinde hic korkma gozunu ac kapat amelyat bitiyor . ben sakinlestiri yapildiktan sonra hatirlamiorim . sonrasida aci yok . benim burnum cok islem gordu onun icin cok siskindi ve inmeye baslamis coksukur . sormakistedigin birsey olurssa yazarsin :)
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
fotolarin oncesi ve sonrasini birakmak yasak . uyari almislar onun icin kaldirildi fotolarİnşallah yaa doktor beyi instagramdan takip ediyordum paylastigi resimleri kaldirdi neden anlamadim sen arastrdinmi canım bekir beyi
Merhaba ben de bugün ameliyat oldum ağrım yok çok şükür burun deliklerim yukarda duruyor doktor bantlar gergin oldugu için dedi sizin de öylemiydiyokcnm korkma bak 15 ci gunumdeyim bugun pazartesi ye goreee cok cok iyi sisikler bayaa gitmis korkma
amelyat icinde hic korkma gozunu ac kapat amelyat bitiyor . ben sakinlestiri yapildiktan sonra hatirlamiorim . sonrasida aci yok . benim burnum cok islem gordu onun icin cok siskindi ve inmeye baslamis coksukur . sormakistedigin birsey olurssa yazarsin :)
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
Wallah cnm benim burnum ameliyat sonrası. Henüz yarı uyanıkken gözümü acar açmaz video ma bakmak istedim baktım ve cok ucu baya şişik idi . Doktor bey kendisi söyledi ucu cok sisti diye . Ve ondan bir buçuk haftaya kadar da aynada bakınca burnum büyük diordum ikinci hafta da değişiyor . Dün şişliklerim inmişti burun kemerinde bugün yine sisti . SAN'ırim sonuç icin baya beklemem gerek . Doktor bey benim diğer hastalara göre. İki uç günlük fazla şişliğim olduğunu söylemişti alçıyı çıkarıncaMerhaba ben de bugün ameliyat oldum ağrım yok çok şükür burun deliklerim yukarda duruyor doktor bantlar gergin oldugu için dedi sizin de öylemiydi
Ve gecmiş olsun :)
Tşk ederim sonuç çok güzel olur inşallahWallah cnm benim burnum ameliyat sonrası. Henüz yarı uyanıkken gözümü acar açmaz video ma bakmak istedim baktım ve cok ucu baya şişik idi . Doktor bey kendisi söyledi ucu cok sisti diye . Ve ondan bir buçuk haftaya kadar da aynada bakınca burnum büyük diordum ikinci hafta da değişiyor . Dün şişliklerim inmişti burun kemerinde bugün yine sisti . SAN'ırim sonuç icin baya beklemem gerek . Doktor bey benim diğer hastalara göre. İki uç günlük fazla şişliğim olduğunu söylemişti alçıyı çıkarınca
Ve gecmiş olsun :)
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
İnsallah istediğin gibi olur haber edersin değişimlerini :)Tşk ederim sonuç çok güzel olur inşallah
Cnm çok geçmiş olsun sana insaallah dilediğin gibi olur Allah hiç birimizi pişman etmesinMerhaba ben de bugün ameliyat oldum ağrım yok çok şükür burun deliklerim yukarda duruyor doktor bantlar gergin oldugu için dedi sizin de öylemiydi
Canim cok saol insaallah çok çok daha iyi olur darısı benim başıma yaa yaklaştıkça heyecan artıyor nasıl bişey çıkacağını da tahmin edemiyosunya..yokcnm korkma bak 15 ci gunumdeyim bugun pazartesi ye goreee cok cok iyi sisikler bayaa gitmis korkma
Amin Allah razı olsunCnm çok geçmiş olsun sana insaallah dilediğin gibi olur Allah hiç birimizi pişman etmesin
- 14 Aralık 2015
- 24
- 7
- 8
- 31
Aynen oyle cnm ama ben gerçekten amelyata girince bile heyecanlanmadım psikolojik olsa gerek ben sadece eskiden daha iyi olacak dedim oyle girdim amelyata :) sende oyle de ve ameliyattan sonra hemen kesin sonuç bekleme ben bandajları alındıktan sonra hokka gibi bir burun bekliyordum ama 1 -2 ay kadar beklemek gerek sekil alması icin :)Canim cok saol insaallah çok çok daha iyi olur darısı benim başıma yaa yaklaştıkça heyecan artıyor nasıl bişey çıkacağını da tahmin edemiyosunya..
Yazarsın Nasıl geçeceğini ve sorularini
Tamam canım haberlesiriz inşaallah resmini görebilme imkanım varmiiiAynen oyle cnm ama ben gerçekten amelyata girince bile heyecanlanmadım psikolojik olsa gerek ben sadece eskiden daha iyi olacak dedim oyle girdim amelyata :) sende oyle de ve ameliyattan sonra hemen kesin sonuç bekleme ben bandajları alındıktan sonra hokka gibi bir burun bekliyordum ama 1 -2 ay kadar beklemek gerek sekil alması icin :)
Yazarsın Nasıl geçeceğini ve sorularini