Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetigi, Bekir sivri
- Konu Sahibi Nosbled
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yeni olduysanız normaldir sizin nasıl geçti ameliyatınız?
Yuvarlak derken daha sivri mi istiyordun ? Birde ameliyattan önce nasıl bi burun istediğini detaylı göstermiş miydin? Ona rağmen mi yuvarlak oldu?
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Burun kalkıklığının zamanla düzeldiğini duydum ama ucunun uzadığını duymadım canım bilen birileri belki daha net cevap verebilir..Kendi burnum sivriydi bana yakisanda o sadece bi fotograf gosterdim oda cok yuvarlak bi burun degildi bilmiyorum ben mi anlatamadim kendi istedigimi yoksa duzelcek mi suan da cok uzgunum tecrubesi olanlar burdan yazarsa sevinirim
Siz ameliyat oldunuz mu
Burun kalkıklığının zamanla düzeldiğini duydum ama ucunun uzadığını duymadım canım bilen birileri belki daha net cevap verebilir..
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Hayır ben Mayıs,Haziran arası olucamSiz ameliyat oldunuz mu
Tesekkurler canim
Hayır ben Mayıs,Haziran arası olucam
- 22 Kasım 2014
- 7
- 6
- 36
herkese merhaba, şuan ameliyat için anlaşma aşamasındayım. Yurtdışından geleceğim 9-10 şubat için randevu ve ameliyat tarihi belirledi bekir beyin asistanı sadece kesinleştirmem kaldı. Ama gerçekten çok korkuyorum. Yapacağım tercih ileriki hayatımı etkileyecek diye stres oluyorum sonra da şimdikinden daha kötü mü olacak sanki burnum diyorum kendime araftayım yani.. Merak edenler için ameliyat fiyatı 6bin lira dedi beşyüz lirada ameliyat için kapora yatırmam gerekiyormuş.
son olarak ameliyat fotoğraflarınızı önceki ve sonraki haliyle benimle de paylaşabilir misiniz acaba?
son olarak ameliyat fotoğraflarınızı önceki ve sonraki haliyle benimle de paylaşabilir misiniz acaba?
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Canım o 500 lira kaporası 6 binin içinde mi? Yoksa 6 bine ekstra olarak 500 kapora mı?herkese merhaba, şuan ameliyat için anlaşma aşamasındayım. Yurtdışından geleceğim 9-10 şubat için randevu ve ameliyat tarihi belirledi bekir beyin asistanı sadece kesinleştirmem kaldı. Ama gerçekten çok korkuyorum. Yapacağım tercih ileriki hayatımı etkileyecek diye stres oluyorum sonra da şimdikinden daha kötü mü olacak sanki burnum diyorum kendime araftayım yani.. Merak edenler için ameliyat fiyatı 6bin lira dedi beşyüz lirada ameliyat için kapora yatırmam gerekiyormuş.
- 22 Kasım 2014
- 7
- 6
- 36
ekstra ücret olarak ödenecekCanım o 500 lira kaporası 6 binin içinde mi? Yoksa 6 bine ekstra olarak 500 kapora mı?
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Tamam teşekkür ederin:)ekstra ücret olarak ödenecek
Bende 16 şubat'a aldım ameliyat tarihi. Eski yaptığı burunları çok beğenmiştim ama son attığı fotolar biraz bilmiyorum benlik değil gibi. Ben fazla burnumla oynamasını istemiyorum. Burun kanatları ve ucu normal benim sadece kemiği düzeltmesini istiyorum. İnşaAllah anlatabilirim istediğimi ve istediğim gibi bir burun yapar. Aşırı gerginim daha bir ay var ama çoook stresli bir durum.
- 22 Kasım 2014
- 7
- 6
- 36
burnun alçıdan çıktığı ilk aylarla bir kaç ay sonrası çok değişiyor doktor beyin attığı fotoğraf yanıltmasın sizi bence çünkü o kişi yeni ameliyat olmuştur muhtemelen burun daha şiştir. benim tarihimde 10 şubata kesinleşti evet kolay bir karar değil ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum umarım herkes istediğine kavuşurArkadaşlar bende bugün en son attığı burnu hiç beğenmedim. Önden çok mu geniş duruyor sanki?
çenede ve dudakta da birşey var mı canım senin ? sanki ilk ve son foton farklı..Bu site bana karar vermemde çok yardimci oldu. Bende baska kizlara yardimci olmak isterim. Oncesi ve sonrasi fotosu.
:))Eki Görüntüle 1735260
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Hiçbir sorun olmaz ben reglimin 3.gününde oldum ameliyat.bayanlar ameliyat olacağım gün reglimin son günü olucak gibi görünüyor takvime göre..sizce bir sakıncası vs olur mu ?nasıl olur?
nasıl oluyor ya ameliyata , ameliyat önlüğü ile giriliyor sadece değil mi? ped , iç çamaşırı vs. izin veriyorlar mı hijyen açısından..kusura bakma şu ana kadar hiç ameliyat olmadığım için soruyorum..Hiçbir sorun olmaz ben reglimin 3.gününde oldum ameliyat.
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Benim izin verdiler. Sütyen ve iç çamaşırımla girdim ameliyata yani(pedde vardı). Doktor herhangi bi sorun teşkil etmiceğini söylemişti öylede oldu çok şükürnasıl oluyor ya ameliyata , ameliyat önlüğü ile giriliyor sadece değil mi? ped , iç çamaşırı vs. izin veriyorlar mı hijyen açısından..kusura bakma şu ana kadar hiç ameliyat olmadığım için soruyorum..
Ben o gün hastanede bile kalmadım 4 saat sonra taburcu oldum.
burun fotonu görebilir miyim canım özelden de atabilirsin ?Benim izin verdiler. Sütyen ve iç çamaşırımla girdim ameliyata yani(pedde vardı). Doktor herhangi bi sorun teşkil etmiceğini söylemişti öylede oldu çok şükür
Ben o gün hastanede bile kalmadım 4 saat sonra taburcu oldum.
ameliyat tarihimi netleştiricem ama içimde korku var..