• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi, Bekir sivri

Kendi burnum sivriydi bana yakisanda o sadece bi fotograf gosterdim oda cok yuvarlak bi burun degildi bilmiyorum ben mi anlatamadim kendi istedigimi yoksa duzelcek mi suan da cok uzgunum tecrubesi olanlar burdan yazarsa sevinirim

Kendi burnum sivriydi bana yakisanda o sadece bi fotograf gosterdim oda cok yuvarlak bi burun degildi bilmiyorum ben mi anlatamadim kendi istedigimi yoksa duzelcek mi suan da cok uzgunum tecrubesi olanlar burdan yazarsa sevinirim
Burun kalkıklığının zamanla düzeldiğini duydum ama ucunun uzadığını duymadım canım :( bilen birileri belki daha net cevap verebilir..

herkese merhaba, şuan ameliyat için anlaşma aşamasındayım. Yurtdışından geleceğim 9-10 şubat için randevu ve ameliyat tarihi belirledi bekir beyin asistanı sadece kesinleştirmem kaldı. Ama gerçekten çok korkuyorum. Yapacağım tercih ileriki hayatımı etkileyecek diye stres oluyorum sonra da şimdikinden daha kötü mü olacak sanki burnum diyorum kendime araftayım yani.. Merak edenler için ameliyat fiyatı 6bin lira dedi beşyüz lirada ameliyat için kapora yatırmam gerekiyormuş.
son olarak ameliyat fotoğraflarınızı önceki ve sonraki haliyle benimle de paylaşabilir misiniz acaba?

herkese merhaba, şuan ameliyat için anlaşma aşamasındayım. Yurtdışından geleceğim 9-10 şubat için randevu ve ameliyat tarihi belirledi bekir beyin asistanı sadece kesinleştirmem kaldı. Ama gerçekten çok korkuyorum. Yapacağım tercih ileriki hayatımı etkileyecek diye stres oluyorum sonra da şimdikinden daha kötü mü olacak sanki burnum diyorum kendime araftayım yani.. Merak edenler için ameliyat fiyatı 6bin lira dedi beşyüz lirada ameliyat için kapora yatırmam gerekiyormuş.
son olarak ameliyat fotoğraflarınızı önceki ve sonraki haliyle benimle de paylaşabilir misiniz acaba?
Canım o 500 lira kaporası 6 binin içinde mi? Yoksa 6 bine ekstra olarak 500 kapora mı?

Bende 16 şubat'a aldım ameliyat tarihi. Eski yaptığı burunları çok beğenmiştim ama son attığı fotolar biraz bilmiyorum benlik değil gibi. Ben fazla burnumla oynamasını istemiyorum. Burun kanatları ve ucu normal benim sadece kemiği düzeltmesini istiyorum. İnşaAllah anlatabilirim istediğimi ve istediğim gibi bir burun yapar. Aşırı gerginim daha bir ay var ama çoook stresli bir durum.

Arkadaşlar bende bugün en son attığı burnu hiç beğenmedim. Önden çok mu geniş duruyor sanki?

Arkadaşlar bende bugün en son attığı burnu hiç beğenmedim. Önden çok mu geniş duruyor sanki?
burnun alçıdan çıktığı ilk aylarla bir kaç ay sonrası çok değişiyor doktor beyin attığı fotoğraf yanıltmasın sizi bence çünkü o kişi yeni ameliyat olmuştur muhtemelen burun daha şiştir. benim tarihimde 10 şubata kesinleşti evet kolay bir karar değil ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum umarım herkes istediğine kavuşur

nasıl oluyor ya ameliyata , ameliyat önlüğü ile giriliyor sadece değil mi? ped , iç çamaşırı vs. izin veriyorlar mı hijyen açısından..kusura bakma şu ana kadar hiç ameliyat olmadığım için soruyorum..
Benim izin verdiler. Sütyen ve iç çamaşırımla girdim ameliyata yani(pedde vardı). Doktor herhangi bi sorun teşkil etmiceğini söylemişti öylede oldu çok şükür:nazar:
Ben o gün hastanede bile kalmadım 4 saat sonra taburcu oldum.

Benim izin verdiler. Sütyen ve iç çamaşırımla girdim ameliyata yani(pedde vardı). Doktor herhangi bi sorun teşkil etmiceğini söylemişti öylede oldu çok şükür:nazar:
Ben o gün hastanede bile kalmadım 4 saat sonra taburcu oldum.
burun fotonu görebilir miyim canım özelden de atabilirsin ?
ameliyat tarihimi netleştiricem ama içimde korku var..

Back
X