- 25 Eylül 2015
- 73
- 4
- 18
Light of gold hangi otelde kaldiniz? Otellerde cok bahali. Ben yurtdisinda yasiyorum ama bazi doktorlari arastirdim hemen yurtdisini duyunca tlde euroya cikiyor. siz 4500tl yaptirdiniz?Evet otelde kalıcam :) 1 gece hastane 7 gece otel toplam 8 gece
Ben ankara hastanesinde gurcan arslani oneririmm sana ankaradaysan egerMerhaba
Ben burun estetigi düsünüyorum Uzun bir zamandir, ve artik olmak icin bir adim atmak istiyorum. Bekir Sivriye rastladim burda, ve simdi onunla bir görüsme gerceklesmek icin istanbula gitmeyi düsünüyorum. Burda bekir sivriye ameliyat olanlar varmi? yada bekir sivri hakinda bilgileri olan varsa paylasabilirmi. Benim arzum burnumun kemeri alinmasi, yanlari daraltilmasi ve burnu kisalmasi, yani kisacasi burnumu kücültmesini istiyorum. Bu konuda bekir sivriye önerebilirmisiniz.
Merhaba,
Ben de onu düşünüyordum ama tek gitmek istemediğim için bir türlü randevu almaya, uçak bileti rezerve etmeye cesaret edemedim. Instagramda hesabı var fotoğraf paylaşıyor bakmanınızı tavsiye ederim.
direk asistanını ya da ofisini arayın.Mail attim 2 gun once Dr Bekire hic bir cevap gelmedi
Yurtdışıhangi şehirdesin acaba
Facebooktan dr. Gurcan arslan plastik cerrah yaz cikiyoSitesi varmi bakmam icin Gulcan Aslana?
Eren tastan belki daha kotu yapicakti ne biliyosun isinin ehli oldugunu. O ucuk fiyarlara ya fiyasko ciksa nolucak.bu arada benimde burnum genişti kanat kısımları hiç daraltma yapmadı güldüğüm zaman kocaman oluyor burnum fiyat olarak ise bekir sivri bi çok doktora göre iyi ankaradan gidip ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem EREN TAŞTAN ile görüşün derim zaten bekir beye belli bir ücret vereceksiniz ee bide oteldi yol parasıydı kontroller için gidilecek bide bunları hesaba katınca ankarada eren taştana ameliyat olmak daha mantıklı bazen keşke eren taştana ameliyat olsaydım hem ankarada hem işinin ehli bi doktor. istanbula gidip ameliyat oldum. kontrol için 6 saat otobüsle yol çek sonra doktor 10 dakika muayene edip bakıp iyi iyi daha ne olsun desin hadi geri 6 saat yol dön zulüm cidden. kimse yanlış anlamasın burnum eski haline göre daha iyi ama bazı kusurlar var işte doktoruda kötülemek etik olmaz burda
cok tessekur ederim buldum :)Facebooktan dr. Gurcan arslan plastik cerrah yaz cikiyo
Bende çok uzun zamandır araştırıyorum hem fiyat hemde instagramda ki yaptığı burunlara bakarak bekir beye karar verdimMerhaba arkadaşlar uzun zamandır düşünüyordum ve sonunda Bekir sivri ye ameliyat oluyorum. 22 aralık da burun estetiği için gün aldım çok heyecanlıyım ve burda yeniyim umarım doğru yere cevap yazıyorumdur. Sabırsızlıkla bekliyorum ameliyat gününü, ama çok korkuyorum ağrı ya da dayanamamaktan çok ya beğenmezsem istediğim gibi olmazsa diye korkum var.
Evet Can'ım bende instagram da takip ediyorum hoşuma gitti yaptığı burunlar. Umarım Allah pişmanlık vermez Canım çok heycan yapıyorum ama Oray'a gidip herşeyi kendim görünce buradan size bilgi vericem tatlım :)Bende çok uzun zamandır araştırıyorum hem fiyat hemde instagramda ki yaptığı burunlara bakarak bekir beye karar verdim
Merhaba Denizarca sen ne zaman ameliyat oldun Can'ım ve memnun musun bende 22 aralık da gün aldım Bekir bey e ameliyat olucam. Ama tedirginlik var doktorumla ilgili değil ya kötü olursa diye huzursuz oluyorum senin ki Nasıl beğendin mi :)bekir sivri ve oteller hakkında bilgi almak isterseniz bana özel mesajdan ulaşın... ne alaka diyenler olacak bekir sivriye ameliyat oldum hastane ve ofisine yakın otelde kaldım oteller pahalı yakında 3 veya 4 otel var bilginiz olsun isteyen bana ulaşabilir
Bende 28 ine gün aldım ınsallah hersey gönlümuzce olurEvet Can'ım bende instagram da takip ediyorum hoşuma gitti yaptığı burunlar. Umarım Allah pişmanlık vermez Canım çok heycan yapıyorum ama Oray'a gidip herşeyi kendim görünce buradan size bilgi vericem tatlım :)
Merhaba ben de 18 inde ameliyat olacağım Allah ın izniyle inşallah herşey çok güzel olurBende 28 ine gün aldım ınsallah hersey gönlümuzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?