Burun estetigi, Bekir sivri

Ben ankara hastanesinde gurcan arslani oneririmm sana ankaradaysan eger

hangi şehirdesin acaba

bekir sivri ve oteller hakkında bilgi almak isterseniz bana özel mesajdan ulaşın... ne alaka diyenler olacak bekir sivriye ameliyat oldum hastane ve ofisine yakın otelde kaldım oteller pahalı yakında 3 veya 4 otel var bilginiz olsun isteyen bana ulaşabilir

Eren tastan belki daha kotu yapicakti ne biliyosun isinin ehli oldugunu. O ucuk fiyarlara ya fiyasko ciksa nolucak.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşünüyordum ve sonunda Bekir sivri ye ameliyat oluyorum. 22 aralık da burun estetiği için gün aldım çok heyecanlıyım ve burda yeniyim umarım doğru yere cevap yazıyorumdur. Sabırsızlıkla bekliyorum ameliyat gününü, ama çok korkuyorum ağrı ya da dayanamamaktan çok ya beğenmezsem istediğim gibi olmazsa diye korkum var.

Bende çok uzun zamandır araştırıyorum hem fiyat hemde instagramda ki yaptığı burunlara bakarak bekir beye karar verdim

Bende çok uzun zamandır araştırıyorum hem fiyat hemde instagramda ki yaptığı burunlara bakarak bekir beye karar verdim
Evet Can'ım bende instagram da takip ediyorum hoşuma gitti yaptığı burunlar. Umarım Allah pişmanlık vermez Canım çok heycan yapıyorum ama Oray'a gidip herşeyi kendim görünce buradan size bilgi vericem tatlım :)

Merhaba Denizarca sen ne zaman ameliyat oldun Can'ım ve memnun musun bende 22 aralık da gün aldım Bekir bey e ameliyat olucam. Ama tedirginlik var doktorumla ilgili değil ya kötü olursa diye huzursuz oluyorum senin ki Nasıl beğendin mi :)

Bende 28 ine gün aldım ınsallah hersey gönlümuzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…