• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi, Bekir sivri

evet bekir sivriye olcam canm :) ya diğerlerinin hem fiyatı çok uçuk geldi bana hemde açıkcası içime sinmedi. sonuçta güzelliği hemen olsun istiyoruz. 1 yıl sonrasına randevu veren doktorlar vardı. artık çok az kaldı :)
bekir sivri muayene olunca hemen ertesi güne veya 2 gün sonrasına falan verebiliyor mu ameliyat tarihini? bende seneye nisan gibi olmayı düşünüyorumda bekir beye ama il dışından gelicem o yüzden soruyorum canım:)

bekir sivri muayene olunca hemen ertesi güne veya 2 gün sonrasına falan verebiliyor mu ameliyat tarihini? bende seneye nisan gibi olmayı düşünüyorumda bekir beye ama il dışından gelicem o yüzden soruyorum canım:)
canım seneye durum nasıl olur bilemem ama benim istediğim belirli bi tarih vardı özellikle bayram öncesi isteyip bayram iznimi kullandım işyerinden. ben 2 ay önce aldım ameliyat tarihimi. bi sormanda fayda var yinede :)

canım seneye durum nasıl olur bilemem ama benim istediğim belirli bi tarih vardı özellikle bayram öncesi isteyip bayram iznimi kullandım işyerinden. ben 2 ay önce aldım ameliyat tarihimi. bi sormanda fayda var yinede :)
Tamam canım teşekkür ederim ameliyatını olduktan sonra haberini bekliyorum paylaşırsın bizimle:)

Nasıl yani ? Size otel önermediler mi ?
istanbul büyük bi şehir sonuçta birçok alternatif var. herkes istediğiğ yerde kalabilir sonuçta. ben kendi otelimi kendim buldum. önerilen otelin fiyatından daha uygundu fiyatı. tabi onlarda ilgilenip o bölgedeki otelleri söylüyorlar. ama bi zorunluluk yok

yapacağı muayene orucunuzu etkilemez çekinmeyin :) elinde demir bi alet var onunla içine bakıyo kıkırdak faln var mı die o kadar

Kaldıran olmadı ben de üst üste aradım yine kaldıran olmadı. Adım tacizciye çıkacak :-)
Tamam, siz tekrar deneyin bir ara :)

henüz oteli gidip görmedim hiç bi bilgim yok otelle ilgili o yüzden sizi iyi veya kötü yönlendirmiş olmamak adına fiyat ve otel bilgisini otelden ayrıldıktan sonra paylaşıyım :)
kalacaiginiz oteli bulunca, buraya hotel hakkinda detajli bilgi verirseniz memnun olurum:)

Back
X