- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sectiginiz otelin günlügü kac lira?Evet otelde kalıcam :) 1 gece hastane 7 gece otel toplam 8 gece
Neden alamadiniz randevu?Randevu alamayan tek engelli benim herhalde. şansmza kaldıran olmadı..
Kaldıran olmadı ben de üst üste aradım yine kaldıran olmadı. Adım tacizciye çıkacakNeden alamadiniz randevu?
bekir sivri muayene olunca hemen ertesi güne veya 2 gün sonrasına falan verebiliyor mu ameliyat tarihini? bende seneye nisan gibi olmayı düşünüyorumda bekir beye ama il dışından gelicem o yüzden soruyorum canım:)evet bekir sivriye olcam canm :) ya diğerlerinin hem fiyatı çok uçuk geldi bana hemde açıkcası içime sinmedi. sonuçta güzelliği hemen olsun istiyoruz. 1 yıl sonrasına randevu veren doktorlar vardı. artık çok az kaldı :)
canım seneye durum nasıl olur bilemem ama benim istediğim belirli bi tarih vardı özellikle bayram öncesi isteyip bayram iznimi kullandım işyerinden. ben 2 ay önce aldım ameliyat tarihimi. bi sormanda fayda var yinede :)bekir sivri muayene olunca hemen ertesi güne veya 2 gün sonrasına falan verebiliyor mu ameliyat tarihini? bende seneye nisan gibi olmayı düşünüyorumda bekir beye ama il dışından gelicem o yüzden soruyorum canım:)
Sectiginiz otelin günlügü kac lira?
Tamam canım teşekkür ederim ameliyatını olduktan sonra haberini bekliyorum paylaşırsın bizimle:)canım seneye durum nasıl olur bilemem ama benim istediğim belirli bi tarih vardı özellikle bayram öncesi isteyip bayram iznimi kullandım işyerinden. ben 2 ay önce aldım ameliyat tarihimi. bi sormanda fayda var yinede :)
Nasıl yani ? Size otel önermediler mi ?henüz oteli gidip görmedim hiç bi bilgim yok otelle ilgili o yüzden sizi iyi veya kötü yönlendirmiş olmamak adına fiyat ve otel bilgisini otelden ayrıldıktan sonra paylaşıyım :)
ücreti ne kadar bir de ilk randevu aldığınızda sadece nasıl yapacağı hakkında bilgi mi veiryormerhaba eğer 2 hafta beklerseniz ben size sonucu söylerim :) 10 gün sonra Bekir Sivri'ye ameliyatım var bnm :)
istanbul büyük bi şehir sonuçta birçok alternatif var. herkes istediğiğ yerde kalabilir sonuçta. ben kendi otelimi kendim buldum. önerilen otelin fiyatından daha uygundu fiyatı. tabi onlarda ilgilenip o bölgedeki otelleri söylüyorlar. ama bi zorunluluk yokNasıl yani ? Size otel önermediler mi ?
ücreti ne kadar bir de ilk randevu aldığınızda sadece nasıl yapacağı hakkında bilgi mi veiryor
muayene yapıyor mu peki oruçlu olucam randevum haftaya bi sorun olur muher şeyi söylüyor eski yeni resimler ameliyattan snraki süreç ve siizn soracağınız sorular
tamam teşekkür ederimm :)yapacağı muayene orucunuzu etkilemez çekinmeyin :) elinde demir bi alet var onunla içine bakıyo kıkırdak faln var mı die o kadar
Tamam, siz tekrar deneyin bir ara :)Kaldıran olmadı ben de üst üste aradım yine kaldıran olmadı. Adım tacizciye çıkacak
kalacaiginiz oteli bulunca, buraya hotel hakkinda detajli bilgi verirseniz memnun olurum:)henüz oteli gidip görmedim hiç bi bilgim yok otelle ilgili o yüzden sizi iyi veya kötü yönlendirmiş olmamak adına fiyat ve otel bilgisini otelden ayrıldıktan sonra paylaşıyım :)
kalacaiginiz oteli bulunca, buraya hotel hakkinda detajli bilgi verirseniz memnun olurum:)
tabi buradan hem ameliyat hem oradaki konaklamamı hepsini yazıcam :)[/QUOT hangi teknikle ameliyat olacaksiniz.