- 23 Şubat 2013
- 178
- 20
- 298
açıkHangi teknikle ameliyat olacaksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıkHangi teknikle ameliyat olacaksiniz
Benimkide genis daraltiyirdur heralde.Bekir sivrinin yaptigi burunlar genelikle genis mi kaliyor? Yani burunlari daraltma konusunda iyi mi? Benim burnum zaten kalin büyük oldugu icin, daraltmayi , Ince olmasini ve Daha kücük olmasini da Arzu ediyorum.
bu arada benimde burnum genişti kanat kısımları hiç daraltma yapmadı güldüğüm zaman kocaman oluyor burnum fiyat olarak ise bekir sivri bi çok doktora göre iyi ankaradan gidip ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem EREN TAŞTAN ile görüşün derim zaten bekir beye belli bir ücret vereceksiniz ee bide oteldi yol parasıydı kontroller için gidilecek bide bunları hesaba katınca ankarada eren taştana ameliyat olmak daha mantıklı bazen keşke eren taştana ameliyat olsaydım hem ankarada hem işinin ehli bi doktor. istanbula gidip ameliyat oldum. kontrol için 6 saat otobüsle yol çek sonra doktor 10 dakika muayene edip bakıp iyi iyi daha ne olsun desin hadi geri 6 saat yol dön zulüm cidden. kimse yanlış anlamasın burnum eski haline göre daha iyi ama bazı kusurlar var işte doktoruda kötülemek etik olmaz burda
ne gibi kusurlar var aydınlatırsanız sewinirimbu arada benimde burnum genişti kanat kısımları hiç daraltma yapmadı güldüğüm zaman kocaman oluyor burnum fiyat olarak ise bekir sivri bi çok doktora göre iyi ankaradan gidip ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem EREN TAŞTAN ile görüşün derim zaten bekir beye belli bir ücret vereceksiniz ee bide oteldi yol parasıydı kontroller için gidilecek bide bunları hesaba katınca ankarada eren taştana ameliyat olmak daha mantıklı bazen keşke eren taştana ameliyat olsaydım hem ankarada hem işinin ehli bi doktor. istanbula gidip ameliyat oldum. kontrol için 6 saat otobüsle yol çek sonra doktor 10 dakika muayene edip bakıp iyi iyi daha ne olsun desin hadi geri 6 saat yol dön zulüm cidden. kimse yanlış anlamasın burnum eski haline göre daha iyi ama bazı kusurlar var işte doktoruda kötülemek etik olmaz burda
bu arada benimde burnum genişti kanat kısımları hiç daraltma yapmadı güldüğüm zaman kocaman oluyor burnum fiyat olarak ise bekir sivri bi çok doktora göre iyi ankaradan gidip ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem EREN TAŞTAN ile görüşün derim zaten bekir beye belli bir ücret vereceksiniz ee bide oteldi yol parasıydı kontroller için gidilecek bide bunları hesaba katınca ankarada eren taştana ameliyat olmak daha mantıklı bazen keşke eren taştana ameliyat olsaydım hem ankarada hem işinin ehli bi doktor. istanbula gidip ameliyat oldum. kontrol için 6 saat otobüsle yol çek sonra doktor 10 dakika muayene edip bakıp iyi iyi daha ne olsun desin hadi geri 6 saat yol dön zulüm cidden. kimse yanlış anlamasın burnum eski haline göre daha iyi ama bazı kusurlar var işte doktoruda kötülemek etik olmaz burda
Fotograf koyabilir misiniz?bu arada benimde burnum genişti kanat kısımları hiç daraltma yapmadı güldüğüm zaman kocaman oluyor burnum fiyat olarak ise bekir sivri bi çok doktora göre iyi ankaradan gidip ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem EREN TAŞTAN ile görüşün derim zaten bekir beye belli bir ücret vereceksiniz ee bide oteldi yol parasıydı kontroller için gidilecek bide bunları hesaba katınca ankarada eren taştana ameliyat olmak daha mantıklı bazen keşke eren taştana ameliyat olsaydım hem ankarada hem işinin ehli bi doktor. istanbula gidip ameliyat oldum. kontrol için 6 saat otobüsle yol çek sonra doktor 10 dakika muayene edip bakıp iyi iyi daha ne olsun desin hadi geri 6 saat yol dön zulüm cidden. kimse yanlış anlamasın burnum eski haline göre daha iyi ama bazı kusurlar var işte doktoruda kötülemek etik olmaz burda
Bana resim gonderebilir misiniz birde acik teknik te iz ne kadar belli oluyor kesi yerininde resmini gonderebilir misiniz?Bunu soylemek icin uye olmadim neden herkez her olayi yanlis anlayip farkli yorumluyor amacim yardimci olmak ama neyse kimsenin isine karismiyorum
Kusurlariniz nelerdi cevaplarsiniz memnum olurum, resimleriniz varsada paylasabilirmisiniz.Bunu soylemek icin uye olmadim neden herkez her olayi yanlis anlayip farkli yorumluyor amacim yardimci olmak ama neyse kimsenin isine karismiyorum
Oldu da tarih uygun değil.Tamam, siz tekrar deneyin bir ara :)
kalacaiginiz oteli bulunca, buraya hotel hakkinda detajli bilgi verirseniz memnun olurum:)
Instagram da ki fotoğraflara baktınız mı ? Bazı burunlar çok iyi bazıları da dediğiniz gibi geniş ama bunu kendisi mi yaptı yoksa hastaları mı istedi bilemiyoruz.2 hafta, ama cok kararsizim. Burnu genis biraktigini dahi duyumlar aldim, tabi ben kemeri almasini ve burnu kisaltmasini da istiyorum, ama benim burnum cok genis, oraya da müdahale edilmesi lazim.. Simdi yapsam mi diye endiseleniyorum.
Acik teknikle yapilinca, izler zaten zamanla gitmiyormu?Bende bekir sivriyi düşünmüştüm.vaz geçtim açık teknik olduğu için.kanatlarından küçültme yapılınca illa daralicaktir burun Dr gorusmemismiydin bu durumu.
Baktim instangrama, dediginiz gibi bazilari Kücük, bazilari da genis büyük, ama görüsmeye gittigimde orda kesin soracam. Siz ne icin emin olamadiniz.Instagram da ki fotoğraflara baktınız mı ? Bazı burunlar çok iyi bazıları da dediğiniz gibi geniş ama bunu kendisi mi yaptı yoksa hastaları mı istedi bilemiyoruz.
Ben de emin olamadığım için iptal etmiştim.
Bu geniş burun meselesinden dolayı emin olamadım. Yaptırıcaksak tam yaptıralım o kadar pare veriyoruz insanın istediği gibi olmasa yazık olur.Acik teknikle yapilinca, izler zaten zamanla gitmiyormu?
Baktim instangrama, dediginiz gibi bazilari Kücük, bazilari da genis büyük, ama görüsmeye gittigimde orda kesin soracam. Siz ne icin emin olamadiniz.
Ben bugün saat 4 de Tamer yavaşa miyane olacağım. 2. Muayene büyük ihtimalle ameliyat gününü alicam.Bu geniş burun meselesinden dolayı emin olamadım. Yaptırıcaksak tam yaptıralım o kadar pare veriyoruz insanın istediği gibi olmasa yazık olur.
Sizin için hayırlısı olur inşallah. Doktor size güven verirse ameliyat için tarih alırsınız böylece fazla beklemenize gerek kalmaz.Ben bugün saat 4 de Tamer yavaşa miyane olacağım. 2. Muayene büyük ihtimalle ameliyat gününü alicam.