• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi, Bekir sivri

Inşallah. Siz yeter ki doktora istediğiniz burnu anlatın o yapar.
Anlatmaya çalıştım ama biraz cisimden sonra kafa karışıklığı yarattı.düz bir sırt istiyorum sonra hafif kavisli nasıl olur dedik ama çizimde pek düzgün belli olmadı.en son sana yakışacak en güzel burunu yapıcam dedi bende tamam dedim inşallah guzel olur açık ameliyat yapacak çok fark edicek eski ile yeni hali dedi kemerli çünkü

Anlatmaya çalıştım ama biraz cisimden sonra kafa karışıklığı yarattı.düz bir sırt istiyorum sonra hafif kavisli nasıl olur dedik ama çizimde pek düzgün belli olmadı.en son sana yakışacak en güzel burunu yapıcam dedi bende tamam dedim inşallah guzel olur açık ameliyat yapacak çok fark edicek eski ile yeni hali dedi kemerli çünkü
Tasarım olmadan mı ameliyat olacaksınız ?

2 hafta, ama cok kararsizim. Burnu genis biraktigini dahi duyumlar aldim, tabi ben kemeri almasini ve burnu kisaltmasini da istiyorum, ama benim burnum cok genis, oraya da müdahale edilmesi lazim.. Simdi yapsam mi diye endiseleniyorum.

merhaba Bekir Bey'e ameliyat oldunuz mu acaba?

Burnunuz genise neden daraltmadi, kendiniz mi istemediniz yoksa? ve ne kusurlari var burnunuzda, bende yakin zamanda gidip ameliyat olmayi düsünüyorum, tecrübelerinizi anlatirsaniz cok faydasi olur.
Eren Taştan büyük harflerle belirtmişsiniz bakıyorumda. ama paragözün teki görüşmeye gittim küçücük bi operasyonu eviriyo çeviriyo ballandırıyo uçuk fiyat istiyo, hiçççççç sevmedim

Ameliyat oldunuz mu acaba? Benim de Bekir Beyle 2 Eylülde randevum var

Eren Taştan büyük harflerle belirtmişsiniz bakıyorumda. ama paragözün teki görüşmeye gittim küçücük bi operasyonu eviriyo çeviriyo ballandırıyo uçuk fiyat istiyo, hiçççççç sevmedim
siz eren taştanla görüştünüzmü..bende araştırma sürecindeyim...hata yapmak istemiyorum..

siz eren taştanla görüştünüzmü..bende araştırma sürecindeyim...hata yapmak istemiyorum..
görüştüm benim ucunda kıkırdak eğri sadece o, revizyon ama diğer taraflara dokunulmuycak. Korkunç durumdaymışım gibi davrandı ve 12 bin dedi bide 3-4 saat sürer dedi ben sevmedim.

görüştüm benim ucunda kıkırdak eğri sadece o, revizyon ama diğer taraflara dokunulmuycak. Korkunç durumdaymışım gibi davrandı ve 12 bin dedi bide 3-4 saat sürer dedi ben sevmedim.
anladım..peki sizce ankarada başka hangi doktorlar güvenilirdir..Eren taştan bulduğu yöntemden ötürü öyle davranıyor sanırm..size yaptığı burunlardan fotoğraf örnekleri gösterdimi..yada beklerken hastalarını gördünüzmü

hasta örneklerini gösterdi, iyi dr olabilir ama paragöz. diğer dr da aynı şeyi söyledi 4000 dedi uçtu eren taştan. ben ankara onepte ünal şahini de düşünüyorum fazla bilgi yok internette ama reklamı çok olan iyi olmuyo.
bide istanbulda bekir sivri var hacettepede haldun kamburoğlu şuan türkiyede değil ocakta gelicek. şimdilik 3 ü arasında karasızım ünal şahin , bekir sivri , haldun kamburoğlu

anladım..peki sizce ankarada başka hangi doktorlar güvenilirdir..Eren taştan bulduğu yöntemden ötürü öyle davranıyor sanırm..size yaptığı burunlardan fotoğraf örnekleri gösterdimi..yada beklerken hastalarını gördünüzmü
Yeni hasta örneklerini gösterdi, iyi dr olabilir ama paragöz. diğer dr da aynı şeyi söyledi 4000 dedi uçtu eren taştan. ben ankara onepte ünal şahini de düşünüyorum fazla bilgi yok internette ama reklamı çok olan iyi olmuyo.
bide istanbulda bekir sivri var hacettepede haldun kamburoğlu şuan türkiyede değil ocakta gelicek. şimdilik 3 ü arasında karasızım ünal şahin , bekir sivri , haldun kamburoğlu. Eren taştan kötü diyemem mutlaka başarılıdır sadece bana itici geldi tavrı ve istediği fiyat. ilk ameliyatsa düşünebilirsin

Yeni hasta örneklerini gösterdi, iyi dr olabilir ama paragöz. diğer dr da aynı şeyi söyledi 4000 dedi uçtu eren taştan. ben ankara onepte ünal şahini de düşünüyorum fazla bilgi yok internette ama reklamı çok olan iyi olmuyo.
bide istanbulda bekir sivri var hacettepede haldun kamburoğlu şuan türkiyede değil ocakta gelicek. şimdilik 3 ü arasında karasızım ünal şahin , bekir sivri , haldun kamburoğlu. Eren taştan kötü diyemem mutlaka başarılıdır sadece bana itici geldi tavrı ve istediği fiyat. ilk ameliyatsa düşünebilirsin
peki teşekkür ederim cevap için.ben birde hacettepeden tevfik sözeni araştırıyorum..umarım hata yapmam

matemm matemm Kolay gelsin, ben de Ankaradayim ve doktor arastiriyorum. Muhittin eskiyle gorusmeyi dusunuyorm, Tevfik sozenin yaptigi burunlari gordum ama cok buyuk burunlar gibi geldi bana, emin olamadim. Senin gorustugun birileri var mi?
Ayrica Eren tastan hoca muayene ucreti ne kadar aliyor? Ankarada muayene ucreti almayan doktorlar kimler?

matemm matemm Kolay gelsin, ben de Ankaradayim ve doktor arastiriyorum. Muhittin eskiyle gorusmeyi dusunuyorm, Tevfik sozenin yaptigi burunlari gordum ama cok buyuk burunlar gibi geldi bana, emin olamadim. Senin gorustugun birileri var mi?
Ayrica Eren tastan hoca muayene ucreti ne kadar aliyor? Ankarada muayene ucreti almayan doktorlar kimler?
Ben ankarada yaşamıyorum henüz hiçbi doktorla görüşmedim..eren taştan ve tevfik sözeni araştırıyorum..tevfik sözende emre ilhanın tekniğini kullanmaya başlamışş birazda o sebepten aslında...çok kararsıızm

matemm matemm anladim, emre ilhan guzel burunlar yapiyor ama randevulari cok gec veriyormus diye duydum, fiyatida 10bin civari sanirim. bir seyler bulunca benimle de paylasirsaniz sevinirim.

Merhaba,

Ben de onu düşünüyordum ama tek gitmek istemediğim için bir türlü randevu almaya, uçak bileti rezerve etmeye cesaret edemedim. Instagramda hesabı var fotoğraf paylaşıyor bakmanınızı tavsiye ederim.
Bende yurt dışındanim ve burun ameliyatı düşünüyorum sen nerde kaliyorsun ?

Evet otelde kalıcam :) 1 gece hastane 7 gece otel toplam 8 gece[/QUOTE

Hangi hastane ve ona yakın bir otel mi buldunuz isim ve fiyat verebilir misiniz ?bende düşünüyorum gitmeyi fakat hastaneye yakin kalicak uygun bir otel bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Back
X