• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi, Bekir sivri

Merhaba

Ben burun estetigi düsünüyorum Uzun bir zamandir, ve artik olmak icin bir adim atmak istiyorum. Bekir Sivriye rastladim burda, ve simdi onunla bir görüsme gerceklesmek icin istanbula gitmeyi düsünüyorum. Burda bekir sivriye ameliyat olanlar varmi? yada bekir sivri hakinda bilgileri olan varsa paylasabilirmi. Benim arzum burnumun kemeri alinmasi, yanlari daraltilmasi ve burnu kisalmasi, yani kisacasi burnumu kücültmesini istiyorum. Bu konuda bekir sivriye önerebilirmisiniz.
Ben ankara hastanesinde gurcan arslani oneririmm sana ankaradaysan eger

bekir sivri ve oteller hakkında bilgi almak isterseniz bana özel mesajdan ulaşın... ne alaka diyenler olacak bekir sivriye ameliyat oldum hastane ve ofisine yakın otelde kaldım oteller pahalı yakında 3 veya 4 otel var bilginiz olsun isteyen bana ulaşabilir

11219586_10153625516959030_1667160691364735591_n.jpg 12027680_10153625516669030_3960967723299268673_n.jpg 12042866_10153625516824030_4771690420028929034_n.jpg bekir sivriye temmuz 15te ameliyat oldum bi sıkıntım yok gayet memnunum:)

bu arada benimde burnum genişti kanat kısımları hiç daraltma yapmadı güldüğüm zaman kocaman oluyor burnum fiyat olarak ise bekir sivri bi çok doktora göre iyi ankaradan gidip ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem EREN TAŞTAN ile görüşün derim zaten bekir beye belli bir ücret vereceksiniz ee bide oteldi yol parasıydı kontroller için gidilecek bide bunları hesaba katınca ankarada eren taştana ameliyat olmak daha mantıklı bazen keşke eren taştana ameliyat olsaydım hem ankarada hem işinin ehli bi doktor. istanbula gidip ameliyat oldum. kontrol için 6 saat otobüsle yol çek sonra doktor 10 dakika muayene edip bakıp iyi iyi daha ne olsun desin hadi geri 6 saat yol dön zulüm cidden. kimse yanlış anlamasın burnum eski haline göre daha iyi ama bazı kusurlar var işte doktoruda kötülemek etik olmaz burda
Eren tastan belki daha kotu yapicakti ne biliyosun isinin ehli oldugunu. O ucuk fiyarlara ya fiyasko ciksa nolucak.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşünüyordum ve sonunda Bekir sivri ye ameliyat oluyorum. 22 aralık da burun estetiği için gün aldım çok heyecanlıyım ve burda yeniyim umarım doğru yere cevap yazıyorumdur. Sabırsızlıkla bekliyorum ameliyat gününü, ama çok korkuyorum ağrı ya da dayanamamaktan çok ya beğenmezsem istediğim gibi olmazsa diye korkum var.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşünüyordum ve sonunda Bekir sivri ye ameliyat oluyorum. 22 aralık da burun estetiği için gün aldım çok heyecanlıyım ve burda yeniyim umarım doğru yere cevap yazıyorumdur. Sabırsızlıkla bekliyorum ameliyat gününü, ama çok korkuyorum ağrı ya da dayanamamaktan çok ya beğenmezsem istediğim gibi olmazsa diye korkum var.
Bende çok uzun zamandır araştırıyorum hem fiyat hemde instagramda ki yaptığı burunlara bakarak bekir beye karar verdim

Bende çok uzun zamandır araştırıyorum hem fiyat hemde instagramda ki yaptığı burunlara bakarak bekir beye karar verdim
Evet Can'ım bende instagram da takip ediyorum hoşuma gitti yaptığı burunlar. Umarım Allah pişmanlık vermez Canım çok heycan yapıyorum ama Oray'a gidip herşeyi kendim görünce buradan size bilgi vericem tatlım :)

bekir sivri ve oteller hakkında bilgi almak isterseniz bana özel mesajdan ulaşın... ne alaka diyenler olacak bekir sivriye ameliyat oldum hastane ve ofisine yakın otelde kaldım oteller pahalı yakında 3 veya 4 otel var bilginiz olsun isteyen bana ulaşabilir
Merhaba Denizarca sen ne zaman ameliyat oldun Can'ım ve memnun musun bende 22 aralık da gün aldım Bekir bey e ameliyat olucam. Ama tedirginlik var doktorumla ilgili değil ya kötü olursa diye huzursuz oluyorum senin ki Nasıl beğendin mi :)

Evet Can'ım bende instagram da takip ediyorum hoşuma gitti yaptığı burunlar. Umarım Allah pişmanlık vermez Canım çok heycan yapıyorum ama Oray'a gidip herşeyi kendim görünce buradan size bilgi vericem tatlım :)
Bende 28 ine gün aldım ınsallah hersey gönlümuzce olur

Back
X