Bana da atabilir misiniz rica etsem. Benim de bugun 19. gunum burnum cok buyuk sanki.Bana atar mısınız?
Merhaba bende şuan aynı sorunu yaşıyorum 35 günlük ameliyatlıyım gülünce hafif düşüyor ve yan profilden uzun duruyor sizin de tamamen düzeldi miSiz Hakli çiktiniz. burun ucuna ödem indiğinden dolayi düşük görünmesine sebep olmuş..dün farkettim aslinda sonra bana öyle geliyordur belki diye düşündüm önemsemedim..ama buğün eşimde farketti..burun ucunda bi farklilik var sanki dedi..gerçektende tekrar çekilmiş burun ucu..Doktorlar demekki boşa demiyor en az 1 seneyi bekleyin ancak Burun oturuyor toparlaniyor diye..umarim 6 ay sonrasina kadar dahada toparlanir revizyona gerek kalmaz..hala ucu ödemli elledikce sizliyor..
Merhaba ..ne yazikki düzelmedi.icime sinmedi ..ve 1 ay önce 2 ci ameliyatimi oldum..Sağolsun doktorum kabul etti...sorun yapmadi .eski burnumun hali uzun olduğu için ve çok kemikli olduğu icin düşme durumu oluyormuş burun ucunun bunu bikac doktorda söylemişti daniştiğimda....ama doktorum bu sefer kendi burnunuzdan kikirdak ile destekledim artik burun ucu düsmez dedi...ve şu anki sonuçtan çok memnunum...2 amalyatda sadece hastane masraflarini ödedim..Merhaba bende şuan aynı sorunu yaşıyorum 35 günlük ameliyatlıyım gülünce hafif düşüyor ve yan profilden uzun duruyor sizin de tamamen düzeldi mi
Kaç ay oldu ameliyat olalıMerhaba ..ne yazikki düzelmedi.icime sinmedi ..ve 1 ay önce 2 ci ameliyatimi oldum..Sağolsun doktorum kabul etti...sorun yapmadi .eski burnumun hali uzun olduğu için ve çok kemikli olduğu icin düşme durumu oluyormuş burun ucunun bunu bikac doktorda söylemişti daniştiğimda....ama doktorum bu sefer kendi burnunuzdan kikirdak ile destekledim artik burun ucu düsmez dedi...ve şu anki sonuçtan çok memnunum...2 amalyatda sadece hastane masraflarini ödedim..
Ben 2 ci amelitarimi oldum tekrar ayni doktorumda..1 ay oluyoKaç ay oldu ameliyat olalı
Teşekkür ederim...yumuşar merak etmeyin..benim burun ucuda çok sertti..benimde 2 ay olacak 4 gün sonra..Geçmiş olsun
Ben burun ucunu sıkmadan dikkatlice sümkürüp siliyorum burnumu...sorun olmuyorArkadaşlar rinoplasty olalı 75 gün oldu, sümkürme işlemini nasıl yapabilirim? Hali hazırda havalarda soğudu, burun da sızlıyor ister istemez sümkürme durumuda oluşuyor. Yorumlarını bekliyorum
Sizinkisi kaç gün oldu? Dikkatlice nasıl yapıyorsunuz? Tarif etme imkanınız var mı?Ben burun ucunu sıkmadan dikkatlice sümkürüp siliyorum burnumu...sorun olmuyor
Bugün tam 62 gün olmuş...ben sümkürdükten sonra sadece burun altini siliyorum burun ucunu sıkmadan ...sonra cubuklu pamuklan temizliyorum burun deliklerini.. o yoksa mendilin ucunu sivriltip temizliyorum kimsenin göremeyeceği şekildeSizinkisi kaç gün oldu? Dikkatlice nasıl yapıyorsunuz? Tarif etme imkanınız var mı?
Teşekkür ederim
Merhaba, bende burun estetiği oldum ve 20. günün burnum büyük ve hacimli duruyor çok korkuyorum rica etsem bana atabilir misiniz foto :)İsteyene ikinci hafta ve 10. Ayı atabilirim. Resmen burnum iki kat küçüldü
Merhaba..20 gün çok erken daha ..bakin burda 1 .resimde 1 aylikti...2.resimde burnum 3,5 aylik.Merhaba, bende burun estetiği oldum ve 20. günün burnum büyük ve hacimli duruyor çok korkuyorum rica etsem bana atabilir misiniz foto :)
Bana da atabilir misiniz?İsteyene ikinci hafta ve 10. Ayı atabilirim. Resmen burnum iki kat küçüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?