Burun estetiği ameliyatindan sonra Aydan Aya değişim

Merhaba arkadaşlar...korktuğum başimd geldi, malesef Revizyon ameliyatina karar verdim. Burun ucu dahada düştü birde eski halini almaya başladi.Burun sirti tamam çirkin görünümlü kemik çikintisi vardi eski halinde.sadece o yönden iyi oldu ama uzunluğu nerdeyse ayni şu an..git gidede uzayacak gibi görünüyo...aslinda benim istediğim hafif kalkik burundu..asistana öyle belirtmiştim..doktorumda benimle tek bi kelime etmeden ameliyathaneye almişti..nerden bilecektim böyle olacağini..göya ben doğal kalsin doğal görünümlü olsun demişim..halbuki ben hafif kalkik olsun cok abartili kalkik olupta yapay ve önden bakinca Burun deliklerim görünsün istemiyorum demiştim asistana...1 ay sonra hizli bir şekilde Burun ucu düşmüştü zaten..kendi kendime telkin ediyordum kabullenmeye çalişiyordum.hafif kalkik olsa daha iyi olurdu ama böylede doğal diyotdum.ama dahada düştü arti uzadi.kendime kabul ettirecek bir durumda değil şu an burnum.
Ne anladimki bu işten sadece kemik cikinti görüntüsü yok..ama uzunluğu ayni

Özelden resim atar mısınız benim burnum da sizinkini benziyor danışmak istiyorum size atıp

Burdaki gibi yan profilden bilinçli resim çekindiğim zaman Resimde pek belli olmuyor ama aynaya baktiğim zaman resimdekinden uzun duruyor.ve normal resimlerdede çok uzun duruyor..bunun farkinada eşim benden habersiz resmimi çekmiş o günden sonra farkettim Burnumun daha düştüğünü ve uzadiğini

Sadece burun ucuna müdahale ettirirsiniz çok büyük bir operasyon olmaz sanırım.

Kime oldunuz ameliyat benımde düştü ve deliklerim çok küçük sızde delık küçültüldü mu

Çok doğal duruyo burnunuz dediğiniz gibi resimde belli olmuyodur heralde. Ne zaman olmayı planlıyosunuz ameliyatı

Burunlarımız çok benziyor birbirine, sanırım sizin doktorunuz da burun ucunuzu kaldırıp küçültme işlemi yapmamış ama kötü durmuyor fazla, en iyisini istediğimiz için memnum olmuyoruz sanırım.Beni görenler sen bu buruna para verip yaptırdın mı diye dalga geçiyor.

Kime oldunuz ameliyat benımde düştü ve deliklerim çok küçük sızde delık küçültüldü mu
Evet benimde küçültüldü biraz ama çok değil..dr.Ismini özelde yazdim size

Çok doğal duruyo burnunuz dediğiniz gibi resimde belli olmuyodur heralde. Ne zaman olmayı planlıyosunuz ameliyatı
Evet Resimde pek belli olmuyor .. biçak altina yapmişken biraz farklilik olsun istemiştim kalkik burun bana daha çok yakişmişti şimdi o halinden eser kalmadi...bu resimde 2-3 haftalikti..

Son düzenleme:
Yillardir uzun burunla yaşadiğim için sanirim kaldiramiyorum daha küçük kibar bir burnum olsun istiyorum artik..sizdemi revizyon düşünüyorsunuz

Yillardir uzun burunla yaşadiğim için sanirim kaldiramiyorum daha küçük kibar bir burnum olsun istiyorum artik..sizdemi revizyon düşünüyorsunuz
evet düşünüyorum fakat 2.ameliyatı hem maddi hem de psikolojik açıdan kaldırabilir miyim bilmiyorum açıkcası.

Güzel iş kesinlikle , ne yazık ki malesef her doktor iyi yapamıyor güle güle kullanin

Neden dusmus peki

Burun ucunuz düsmemis. Şişlikler uca inmiş açık ve net
Siz Hakli çiktiniz. burun ucuna ödem indiğinden dolayi düşük görünmesine sebep olmuş..dün farkettim aslinda sonra bana öyle geliyordur belki diye düşündüm önemsemedim..ama buğün eşimde farketti..burun ucunda bi farklilik var sanki dedi..gerçektende tekrar çekilmiş burun ucu..Doktorlar demekki boşa demiyor en az 1 seneyi bekleyin ancak Burun oturuyor toparlaniyor diye..umarim 6 ay sonrasina kadar dahada toparlanir revizyona gerek kalmaz..hala ucu ödemli elledikce sizliyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…