Burun estetiği ameliyatindan sonra Aydan Aya değişim

Güncel foto atabilir misiniz? Değişim oldu mu merak ediyorum. Benim de 1. Ayım oldu. Burun sırtında ki ödemlerin azalmasını bekliyorum . Br de iki göz arası kısım :)
Tabiki..aslinda bu ay sonu resim atacaktim buraya ama sizin endişelerinizi anliyorum. Burun tam yerine oturmadan içimiz rahat etmicek. Bende ayni durumdayim..bu attiğim resim aralarinda tam 1 ay var..Burnum şu an 2 ay ve 1 haftalik oldu...
Aradaki fark Burun sırtindaki şişlik Ve ucu biraz daha indi..yani daha doğal duruyor şu an..sanki hiç ameliyat geçirmemişim gibi doğal duruyor..

Bence çok güzel duruyor umarım daha fazla ucunuz inmez çünkü tam 90° olmuş..benimki de inmez diye dua edip duruyorum 1.ayımı 2gün sonra dolduracağım sırtı ve yanları aynı sizinki gibi duruyor inşallah istediğim inceliğe ve kavisli görünüme ulaşırım kalın derili olmak hiç bu kadar sıkıcı olmamıştı

Bende umuyorumki daha fazla ucu inmez..bu şekilde kalirsa ne ala...benim Burun ince deriliydi sanirim..doktor 3 ay sonra ödem ve şişlikler iner dediğine göre öyle düşünüyorum..

Bende umuyorumki daha fazla ucu inmez..bu şekilde kalirsa ne ala...benim Burun ince deriliydi sanirim..doktor 3 ay sonra ödem ve şişlikler iner dediğine göre öyle düşünüyorum..
Hımm olabilir bana da 6 aydan önce inmez epey bekleyeceğiz dedi.. İşte şu çıkıntı meselem olmasa sorun etmeyeceğim ama bakalım binbir zahmetle oldum iyi olacağını düşünerek bekliyorum.. Ama ben sizinkini çok beğendim kibar duruyor

Harika bir burun

Çok sağolun.

Bugün resim atacaktim buraya ama 1 ay önceki resimlerle karşilaştirdim bugün çekindiğim resimleri hiç bir fark yok...ayni görünüyor...bugün Tam 3 aylik oldu Burnum.

Burnunuzun kemik kısmında sert şişlikler oldu mu acaba
Çok sert değil ama oldu şişlikler.iniyor sonra .hatta ilk başlarda sanki burun sirtinda hala kemer varmiş gibiydi..ama onun sebebi o eski kemerin boşluğu olduğu için orasi öyle görünüyormuş..zamanla yok oldu o görüntü..

Benim böyle engebeli gibi elimle sürünce parça parça şişlikler var 2 ay oldu

Benim böyle engebeli gibi elimle sürünce parça parça şişlikler var 2 ay oldu
Düzelir daha erken ..ince deriliyse burnunuz 3 ay sonra şeklini almaya başlar benim burun şimdiden bayaği şekli oturdu

Bugün Burnum tam 4 aylik oldu..2 gün öncede Doktoruma sordum Burun ucu daha inermi diye...3 ayda bayaği ödem inmiştir burun ucuda inmez artik dedi...

Bu resimde eski Burnumun önden ve en son hali ile aradaki fark..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…