Şu an 1,5 aylik burnum..bir sonraki resimi 3 aylik olunca paylaşacağim..bende merak ediyorum değişimiMerhaba suan kaçıncı ayinizdasiniz acaba ? Evet biraz daha inmis gibi
Teşekkür ederimCok guzel olmuş yeni burnun. Geçmiş olsun...
Burdaki halimde önden.. ilk resim yine 2 haftalik .sonraki ise 1,5 aylik
Eki Görüntüle 2739555
Evet oldu dudak burun arasinda mesafe..lakin gittikce düzeliyor..ilk haftalarda bende korktum hatta Lip lift ameliyati düşünmeye başlamiştim..ama şu an daha iyi..Liplift ameliyatindan vazgeçtim .. yaptirsamda en fazla minnacik dudak dolgusu yaptiririm..ama ondanda vazgeçebilirim..Doktorum 6 ay bekleyin çok şey değişiyor zamanla dedi..Burnunuzun kalkikliği konusundada bence acele etmeyin en az 1 ay bekleyin..benim burun ucu 1,5 ay sonra indi..şu an çok memnunum sonuçtan çok doğal duruyor..umarim daha fazla inmez..bu haliyle kalirsa çok memnun olurum..dudakla burun arasındaki mesafede bi değişiklik oldu mu ??. şuan benimki çok geniş geliyor. burnum da çok kalkık domuza benziyorum çok korkuyorum . 10 günlük
rahatladım biraz şuan teşekkür edrimmEvet oldu dudak burun arasinda mesafe..lakin gittikce düzeliyor..ilk haftalarda bende korktum hatta Lip lift ameliyati düşünmeye başlamiştim..ama şu an daha iyi..Liplift ameliyatindan vazgeçtim .. yaptirsamda en fazla minnacik dudak dolgusu yaptiririm..ama ondanda vazgeçebilirim..Doktorum 6 ay bekleyin çok şey değişiyor zamanla dedi..Burnunuzun kalkikliği konusundada bence acele etmeyin en az 1 ay bekleyin..benim burun ucu 1,5 ay sonra indi..şu an çok memnunum sonuçtan çok doğal duruyor..umarim daha fazla inmez..bu haliyle kalirsa çok memnun olurum
Güzel dileğiniz için teşekkür ederimrahatladım biraz şuan teşekkür edrimmumarım sizinki de istediğiniz gibi olur
Karşıdan bakınca pek belli olmuyor ama burun sırtı ve sağlı sollu tarafları inceldi mi bende 21 gün oldu ameliyat olalı ama hala çok kaba ve kütük gibi duruyor masaj yap dedi doktorum ama incelme yok..Burdaki halimde önden.. ilk resim yine 2 haftalik .sonraki ise 1,5 aylik
Eki Görüntüle 2739555
O resimlerdekinden şu an biraz daha inceldi ..bu ay sonunda resim atacağim yine buraya hala ödem var..sizin ödemde iner zamanla ..takmayinKarşıdan bakınca pek belli olmuyor ama burun sırtı ve sağlı sollu tarafları inceldi mi bende 21 gün oldu ameliyat olalı ama hala çok kaba ve kütük gibi duruyor masaj yap dedi doktorum ama incelme yok..
Bugün 2 ay ve 7 gün oldu..Ne kadar olmuştu ameliyat olalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?