Umarim endişem boşa çikar..çok şükür toparlandiğini farkettim bugün..şişlikler burun ucuna indiğinden olmuş belliki.. durum onu gösteriyor..Neden dusmus peki
bencede şuan toparlanmış durumda çok iyi gözüküyor benim de atel alçı çıkalı gün oldu ve ucu çok şiş ve burun arasında ki ette öyle geçiyor mu ?Bugünķü hali ve 1 ay önceki arasindaki fark...6 ay ve 1 hafta oldu Burnum
Eki Görüntüle 2844951
Onu bilemicem benim burun arasindaki et inmedi..burun ucu indi ve uzamişti..ama oda düzelebilir hiç belli olmuyo..bencede şuan toparlanmış durumda çok iyi gözüküyor benim de atel alçı çıkalı gün oldu ve ucu çok şiş ve burun arasında ki ette öyle geçiyor mu ?
Suan kacinci ayiniz acabaSiz Hakli çiktiniz. burun ucuna ödem indiğinden dolayi düşük görünmesine sebep olmuş..dün farkettim aslinda sonra bana öyle geliyordur belki diye düşündüm önemsemedim..ama buğün eşimde farketti..burun ucunda bi farklilik var sanki dedi..gerçektende tekrar çekilmiş burun ucu..Doktorlar demekki boşa demiyor en az 1 seneyi bekleyin ancak Burun oturuyor toparlaniyor diye..umarim 6 ay sonrasina kadar dahada toparlanir revizyona gerek kalmaz..hala ucu ödemli elledikce sizliyor..
Merhba, foto atar mısınız? Hangi doktora oldunuzMerhaba rinoplasti olalı 20 gün oldu acayip bi pişmanlığım var hiç istediğim gibi olmadı açıkçası suan ki halinizi çok merak ediyorum , benim burnum yüzüme göre çok kısa ve kalkık duruyor . Yanaklarım da var
Özelden atıyorumI, foto atar mısınız? Hangi doktora oldunuz
Merhba, foto atar mısınız? Hangi doktora oldunuz
Kızlar lütfen olan var ise ve aynı problemleri yaşadıysa cevap verebilir mi çok kötüyğmMerhaba rinoplasti olalı 20 gün oldu acayip bi pişmanlığım var hiç istediğim gibi olmadı açıkçası suan ki halinizi çok merak ediyorum , benim burnum yüzüme göre çok kısa ve kalkık duruyor . Yanaklarım da var
Yok şu an ayni en son resimdeki gibi..benim ince derili o yüzden çabuk şekilini aldi..sizinki biraz uzun sürebilirMerhaba benim burnum da öyle doktorum kısaltıp küçültmek için aşırı kaldırmış ve kavisli yapmış burnumu 2 ay 6 gün oldu ameliyat olalı burun derim kalın o yüzden bekliyorum inip inmeyeceğini ama çok kötü hala domuz görüntüsü geçmiş değil ve kimse beğenmedi burnumu( sizde değişim var mı şuanda
7,5 ay olduSuan kacinci ayiniz acaba
Acele etmeyin bence...benim burnumda kalkikti...en geç 1,5 ay sonra inmeye başliyorMerhaba rinoplasti olalı 20 gün oldu acayip bi pişmanlığım var hiç istediğim gibi olmadı açıkçası suan ki halinizi çok merak ediyorum , benim burnum yüzüme göre çok kısa ve kalkık duruyor . Yanaklarım da var
Merhaba burnunuz düzeldi mi acabaMerhaba benim burnum da öyle doktorum kısaltıp küçültmek için aşırı kaldırmış ve kavisli yapmış burnumu 2 ay 6 gün oldu ameliyat olalı burun derim kalın o yüzden bekliyorum inip inmeyeceğini ama çok kötü hala domuz görüntüsü geçmiş değil ve kimse beğenmedi burnumu( sizde değişim var mı şuanda
Suan ne durumdasınız? Cok geçmiş olsunAcele etmeyin bence...benim burnumda kalkikti...en geç 1,5 ay sonra inmeye başliyor
Bana atar mısınız?İsteyene ikinci hafta ve 10. Ayı atabilirim. Resmen burnum iki kat küçüldü
Bana da atabilir misiniz??İsteyene ikinci hafta ve 10. Ayı atabilirim. Resmen burnum iki kat küçüldü
Lütfen banada atar mısınızİsteyene ikinci hafta ve 10. Ayı atabilirim. Resmen burnum iki kat küçüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?