Burun estetiği ameliyatindan sonra Aydan Aya değişim

bencede şuan toparlanmış durumda çok iyi gözüküyor benim de atel alçı çıkalı gün oldu ve ucu çok şiş ve burun arasında ki ette öyle geçiyor mu ?
Onu bilemicem benim burun arasindaki et inmedi..burun ucu indi ve uzamişti..ama oda düzelebilir hiç belli olmuyo..

Suan kacinci ayiniz acaba

Merhaba rinoplasti olalı 20 gün oldu acayip bi pişmanlığım var hiç istediğim gibi olmadı açıkçası suan ki halinizi çok merak ediyorum , benim burnum yüzüme göre çok kısa ve kalkık duruyor . Yanaklarım da var

Merhba, foto atar mısınız? Hangi doktora oldunuz

Kızlar lütfen olan var ise ve aynı problemleri yaşadıysa cevap verebilir mi çok kötüyğm

Merhaba benim burnum da öyle doktorum kısaltıp küçültmek için aşırı kaldırmış ve kavisli yapmış burnumu 2 ay 6 gün oldu ameliyat olalı burun derim kalın o yüzden bekliyorum inip inmeyeceğini ama çok kötü hala domuz görüntüsü geçmiş değil ve kimse beğenmedi burnumu( sizde değişim var mı şuanda

Reactions: gkq
Yok şu an ayni en son resimdeki gibi..benim ince derili o yüzden çabuk şekilini aldi..sizinki biraz uzun sürebilir

Acele etmeyin bence...benim burnumda kalkikti...en geç 1,5 ay sonra inmeye başliyor

Reactions: gkq
Merhaba burnunuz düzeldi mi acaba

İsteyene ikinci hafta ve 10. Ayı atabilirim. Resmen burnum iki kat küçüldü
Bana da atabilir misiniz??
Bir de nefes alirken burun delikelriniz kapaniyor mu acaba? 1.5 ay olacak ameliyay olali, nefes alirken burun deliklerim kapanmiyor. Odem kaynakli midir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…