Sagdaki hali cok guzel olmus yaaaMerhaba..20 gün çok erken daha ..bakin burda 1 .resimde 1 aylikti...2.resimde burnum 3,5 aylik.Eki Görüntüle 2974468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagdaki hali cok guzel olmus yaaaMerhaba..20 gün çok erken daha ..bakin burda 1 .resimde 1 aylikti...2.resimde burnum 3,5 aylik.Eki Görüntüle 2974468
Masalah. Masaaja devam ediyor musunMerhaba..20 gün çok erken daha ..bakin burda 1 .resimde 1 aylikti...2.resimde burnum 3,5 aylik.Eki Görüntüle 2974468
Teşekkür ederimMasalah. Masaaja devam ediyor musun
Yağlanma ne durumda? Kullandığınız krem falan var mı?Merhaba..20 gün çok erken daha ..bakin burda 1 .resimde 1 aylikti...2.resimde burnum 3,5 aylik.Eki Görüntüle 2974468
Merhaba ha gi doktora ameliyat oldunuz..benimde dokuz ay oldu burnum yuzume cok kısa.. o kadar pismanimki anlatamamKızlar lütfen olan var ise ve aynı problemleri yaşadıysa cevap verebilir mi çok kötüyğm
Okuyacağım, teşekkürler
Bana da atar mısınız size zahmet burnum çok uzun ve öyle kalmasından korkuyorumİsteyene ikinci hafta ve 10. Ayı atabilirim. Resmen burnum iki kat küçüldü
merhaba bende de kavis var, önde de top bir burun. domuza benziyorum resmen , aynalara bakamıyorum, sizin en son durumunuz ne olduMerhaba benim burnum da öyle doktorum kısaltıp küçültmek için aşırı kaldırmış ve kavisli yapmış burnumu 2 ay 6 gün oldu ameliyat olalı burun derim kalın o yüzden bekliyorum inip inmeyeceğini ama çok kötü hala domuz görüntüsü geçmiş değil ve kimse beğenmedi burnumu( sizde değişim var mı şuanda
Benim de aynı durumda burnum resmen domuza benziyorum burun ortasını o kadar kısaltmış ki almış tepeye yapıştırmış psikolojim bozuldumerhaba bende de kavis var, önde de top bir burun. domuza benziyorum resmen , aynalara bakamıyorum, sizin en son durumunuz ne oldu
bende çok kötüyüm ya bilsem bu işlere hiç kalkışmazdım, zaman geriye dönse de vazgeçsem huzurumu hiç bozmasaymışım diyorum. çok çok geçmiş olsun size deBenim de aynı durumda burnum resmen domuza benziyorum burun ortasını o kadar kısaltmış ki almış tepeye yapıştırmış psikolojim bozuldu