• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği ameliyatindan sonra Aydan Aya değişim

Kızlar, yaz ayındayız malum. Haftada iki kere duş alsak bır sıkıntı olur mu? Bugün 25. günüm bu arada

Siz Hakli çiktiniz. burun ucuna ödem indiğinden dolayi düşük görünmesine sebep olmuş..dün farkettim aslinda sonra bana öyle geliyordur belki diye düşündüm önemsemedim..ama buğün eşimde farketti..burun ucunda bi farklilik var sanki dedi..gerçektende tekrar çekilmiş burun ucu..Doktorlar demekki boşa demiyor en az 1 seneyi bekleyin ancak Burun oturuyor toparlaniyor diye..umarim 6 ay sonrasina kadar dahada toparlanir revizyona gerek kalmaz..hala ucu ödemli elledikce sizliyor..
Merhaba bende şuan aynı sorunu yaşıyorum 35 günlük ameliyatlıyım gülünce hafif düşüyor ve yan profilden uzun duruyor sizin de tamamen düzeldi mi

Merhaba bende şuan aynı sorunu yaşıyorum 35 günlük ameliyatlıyım gülünce hafif düşüyor ve yan profilden uzun duruyor sizin de tamamen düzeldi mi
Merhaba ..ne yazikki düzelmedi.icime sinmedi ..ve 1 ay önce 2 ci ameliyatimi oldum..Sağolsun doktorum kabul etti...sorun yapmadi .eski burnumun hali uzun olduğu için ve çok kemikli olduğu icin düşme durumu oluyormuş burun ucunun bunu bikac doktorda söylemişti daniştiğimda....ama doktorum bu sefer kendi burnunuzdan kikirdak ile destekledim artik burun ucu düsmez dedi...ve şu anki sonuçtan çok memnunum...2 amalyatda sadece hastane masraflarini ödedim..

Merhaba ..ne yazikki düzelmedi.icime sinmedi ..ve 1 ay önce 2 ci ameliyatimi oldum..Sağolsun doktorum kabul etti...sorun yapmadi .eski burnumun hali uzun olduğu için ve çok kemikli olduğu icin düşme durumu oluyormuş burun ucunun bunu bikac doktorda söylemişti daniştiğimda....ama doktorum bu sefer kendi burnunuzdan kikirdak ile destekledim artik burun ucu düsmez dedi...ve şu anki sonuçtan çok memnunum...2 amalyatda sadece hastane masraflarini ödedim..
Kaç ay oldu ameliyat olalı

Merhaba öncelikle geçmiş olsun tekrardan
Ben de operasyonu geçireli 2 ay oldu.
Burun ucum daha da küçülür mü merak ediyorum küçülecegini umut ediyorum ama hala burun ucum sert ve güldügümde asla hareket etmiyor 😅 biraz da yumusar mı emin olamıyorum

Selam kizlar...Revizyon sonrasi resmimi ilk kez paylaşiyorum...tekrar güvendim ve ayni doktorumda ameliyatimi oldum..doktorum 2 ci ameliyattan sonra artik burun ucu düşmez kikirdak yerleştirdim dedi..soldaki en son hali sağdaki yeni 1 aylik hali ..görüldüğü gibi burun altinda daha şişlik var ..gerçi şu an indi..2 aylik olacak 2 gün sonra

Eklentiler

• Screenshot_20211012-155221_Polish.webp
    Screenshot_20211012-155221_Polish.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 2.493
Arkadaşlar rinoplasty olalı 75 gün oldu, sümkürme işlemini nasıl yapabilirim? Hali hazırda havalarda soğudu, burun da sızlıyor ister istemez sümkürme durumuda oluşuyor. Yorumlarını bekliyorum

Arkadaşlar rinoplasty olalı 75 gün oldu, sümkürme işlemini nasıl yapabilirim? Hali hazırda havalarda soğudu, burun da sızlıyor ister istemez sümkürme durumuda oluşuyor. Yorumlarını bekliyorum
Ben burun ucunu sıkmadan dikkatlice sümkürüp siliyorum burnumu...sorun olmuyor

Sizinkisi kaç gün oldu? Dikkatlice nasıl yapıyorsunuz? Tarif etme imkanınız var mı?
Teşekkür ederim
Bugün tam 62 gün olmuş...ben sümkürdükten sonra sadece burun altini siliyorum burun ucunu sıkmadan ...sonra cubuklu pamuklan temizliyorum burun deliklerini.. o yoksa mendilin ucunu sivriltip temizliyorum kimsenin göremeyeceği şekilde 🙈

Merhaba, bende burun estetiği oldum ve 20. günün burnum büyük ve hacimli duruyor çok korkuyorum rica etsem bana atabilir misiniz foto :)
Merhaba..20 gün çok erken daha ..bakin burda 1 .resimde 1 aylikti...2.resimde burnum 3,5 aylik.
Polish_20211222_113847324.webp

Back
X