Canım narkozdan hiç korkma ameliyattan çıktıktan hemen sonra zaten uyanıyorsun ve ben pek bi yan etki görmedim . Bende burun ameliyat-ı oldum ve 16. Günümdeyim ve bi sıkıntım yok nefes almakla ilgili . Ilk 5 gün çok zor oluyor ağrılar çok Şiddetli . Ama tabi 1. Haftayı atlattıktan sonra bir sıkıntın kalmıyor yani benim şuan bi sıkıntım yok rahatlıkla nefes alabiliyorum . Tabi bazen hafif tıkanmalar olabiliyor onun için de doktor zaten sprey veriyor o hemen Açıyor . Burnumun İçi şuan yara dolu çünkü daha çok az bir zaman geçti . Benim de şekille ilgili biraz sıkıntım var bi taraf yamuk gibi hatta gibi değil gayet öyle doktor şiş dedi şeklini tam alması 6 Ay'ı bulur dedi umarım öyle olur . Şunu da söylemeden geçmeyim . Sağlık sıkıntın yoksa bence olma .arkadaşlar, burun ameliyatı olduktan ne kadar süre sonra "burnunuzdan" nefes almaya başladınız? açıkçası benim narkozdan sonra en çok korktuğum durum o:1no2: netten araştırdığım kadarıyla, burun ameliyatı sonrası için; normal hayata dönme süresi, spor yapabilme süresi vs.. olarak yazılmış ama burundan nefes almaya başlama süresine rastlamadım. panik atak geçirmiş biri olarak burnumdan nefes alamamak bende tekrar panik yaratır mı diye korkuyorum malum. umarım bana da yardımcı olursun :a015:
Morlukların zaten 1 haftada geçer ama tam burnunun şeklini alması 6 Ay'ı buluyor . Bende oldum 16. Günündeyim ve rahatsız edici bir şişliğim yok bence sende korkma gayet toparlanmış olursunkızlar merhaba on gün sonra ameliyat olacağım burun estetiği ayrıca burunda kemik var nefes almakta sıkıntım var ikisi bi arada hallolacak inşallah ama 7 ağustosda düğünm var düğünle ameliyat arasnra 37 gün var geçermi acaba doktor 15-20 ğün arası geçer dedi ama yinede korkuyorum
Morlukların zaten 1 haftada geçer ama tam burnunun şeklini alması 6 Ay'ı buluyor . Bende oldum 16. Günündeyim ve rahatsız edici bir şişliğim yok bence sende korkma gayet toparlanmış olursun
teşekkür ederim
evet denizcim.ilk günler şişlik var diye pek anlamadım iner dedim ama indiği yok yandan harika hiç sorun yok.ama önden bakınca eğrilik var biraz.doktorun dediği doku ekledim.inecek.günde 30 kez masaj yapacaksın oraya biraz baskı yapacaksın ve inecek.
bakalım yapıyorum .
bu arada benim burnum hep soruluyor .fondöten suruyorum üzerine burun cildim kabul etmiyor.sanırım cild daha hassaslaşıyor.
Merhaba , başka sıkıntılarım olsada nefes konusunda bi problemim yok şükür ilk günden beri nefes aldım arada tıkanıklık oldu tabi onda da deniz suyu sprayi iyi geldiarkadaşlar, burun ameliyatı olduktan ne kadar süre sonra "burnunuzdan" nefes almaya başladınız? açıkçası benim narkozdan sonra en çok korktuğum durum o:1no2: netten araştırdığım kadarıyla, burun ameliyatı sonrası için; normal hayata dönme süresi, spor yapabilme süresi vs.. olarak yazılmış ama burundan nefes almaya başlama süresine rastlamadım. panik atak geçirmiş biri olarak burnumdan nefes alamamak bende tekrar panik yaratır mı diye korkuyorum malum. umarım bana da yardımcı olursun :a015:
Merhaba bende pazartesi olmayı düşünüyorum ama olmayı düşündüğüm Dr tıpplastı yeterli dedı,sızde kemik kırıldı mı?3 kasım da burun esteteği oldum hiçte yazılanlar gibi rahat geçmiyor 2 gündür çok zorlular çekiyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum başım ağrıyordu bugün tamponlarım alındı biraz olsa da rahatladım doktorum çok iyi ama ameliyat hafife alınacak bir şey değil lütfen çok iyi düşünün ...
Benim bugün 21.günüm ve hala ara ara ağrılar oluyor. Bantlarımı 14.gün çıkarıcaktım normal de ama doktorum pazartesiye kdr kalmasını istedi evet ameliyat kolay ama sonrası hiçte kolay değil. İlk birkaç gün ağrısı çok,nefes almak problemli yüzün şiş ve mor oluyor.Halsizlik göz kararması da cabası ama sonuca değer inşAllah.. Şimdiden burnum gayet güzel duruyo ve şişlik burun ucum dışında ciddi anlamda indi ama hala burnum tıkalı ve uyanırken burnum sızlıyo, gece boyunca ağzımdan nefes aldığım için dişlerim acıo3 kasım da burun esteteği oldum hiçte yazılanlar gibi rahat geçmiyor 2 gündür çok zorlular çekiyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum başım ağrıyordu bugün tamponlarım alındı biraz olsa da rahatladım doktorum çok iyi ama ameliyat hafife alınacak bir şey değil lütfen çok iyi düşünün ...
Canım geçmiş olsun,kemiğe işlem yapıldımı?Benim bugün 21.günüm ve hala ara ara ağrılar oluyor. Bantlarımı 14.gün çıkarıcaktım normal de ama doktorum pazartesiye kdr kalmasını istedi evet ameliyat kolay ama sonrası hiçte kolay değil. İlk birkaç gün ağrısı çok,nefes almak problemli yüzün şiş ve mor oluyor.Halsizlik göz kararması da cabası ama sonuca değer inşAllah.. Şimdiden burnum gayet güzel duruyo ve şişlik burun ucum dışında ciddi anlamda indi ama hala burnum tıkalı ve uyanırken burnum sızlıyo, gece boyunca ağzımdan nefes aldığım için dişlerim acıo
tşk ederim canım evet kemer vardı burnum da törpülendiCanım geçmiş olsun,kemiğe işlem yapıldımı?
Benim duruma göre karar verecek drum ama tıpplastı olacak büyük ıhtımalle dedı,öyle olursa daha az sıkıntı olur sanırım.tşk ederim canım evet kemer vardı burnum da törpülendi
tıp plasti hakkında bilgim yoktu şimdi senin için netten baktım ama dr iyi karar ver tıp plasti olsa bile bu saydığım komplikasyonlar narkozlu her operasyon için söz konusu. Nerede ameliyat olucaksın canım?Benim duruma göre karar verecek drum ama tıpplastı olacak büyük ıhtımalle dedı,öyle olursa daha az sıkıntı olur sanırım.
evet canım kemiğe işlem yapıldı burumda kemer vardı o alındıCanım geçmiş olsun,kemiğe işlem yapıldımı?
çok geçmiş olsun canımevet canım kemiğe işlem yapıldı burumda kemer vardı o alındı
Bende oldum sonunda ameliyat burun ucu ve kemiğe torpu yapmış doktorum,agrım yok,cok iyiyim sımdılık:)tşk ederim canım evet kemer vardı burnum da törpülendi
Çok geçmiş olsun canım inşAllah istediğin gibi olur :) bnde şimdi öncesi sonrası foto paylaşıcam bak istersenBende oldum sonunda ameliyat burun ucu ve kemiğe torpu yapmış doktorum,agrım yok,cok iyiyim sımdılık:)
Canım goremıyorum resmını.Çok geçmiş olsun canım inşAllah istediğin gibi olur :) bnde şimdi öncesi sonrası foto paylaşıcam bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?