Burun ameliyatı sonrası

Merhaba arkadaşlar..benim bugün 8.günüm tamponlarım alındı.alçının yerine başka bi bant yapıştırdı dr..şişlik çok diye ama benim size sormak istediğim burnumun üst kısmı sanki ağırlaşıyo gibi bi uyşukluk hissi karıncalanma oluyo bu iyileştiğini mi gösyeriyor yoksa iyice ödem olup şiştiğini mi anlamadım.tecrübeli olan arkafaşlar cvp verebilir mi

Canınız çok acıdı mı?

Hayır tampon alınırken acı olmuyor.bende acır diye düşünüp kendimi sıktım ama dr bitti deyince şaşırmıştım.korkmana gerek yok boşa stres yapma
Peki genel olarak ameliyattan ciktiktan sonra bir acı oldu mu

Peki genel olarak ameliyattan ciktiktan sonra bir acı oldu mu

Benim hiç ağrım sızım olmadı.tek sıkıntım tampondu oda ağrı yapmıyodu ama su içerken bile yutkunmakta zorlanıyodum ama sonuç mükemmel buna değer yani ki benim kayınvalidem 3 gün kaldı bende küçük çocuğum olmasaydı eve gönderirdim.o kadar sıkıntılı değil

Peki kbbciya mi yaptirdiniz yoksa estetik cerrahina mi? Çok soru sordum ama kusura bakmayın

Peki kbbciya mi yaptirdiniz yoksa estetik cerrahina mi? Çok soru sordum ama kusura bakmayın

Kbb ekol izmirde fatih uygur yaptı az önce izmirde bırun estetiği diye bi başlık vardı oraya biri öneri istemişti az önce fotoğraf attım bakarsan görürsün

Ameliyat oldunuz mu Trabzon'da doktor arıyorum

Merhaba. Ameliyat oldunmu? Nefes konusunda korktugun kadar varmiymis? Benimde en cok korktugum 3 günde olsa burundan nefes alamamak :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…