arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. ameliyata hazırlık sürecinden bahsedebilir misiniz biraz. en çok şunu merak ediyorum. ameliyathaneye girdikten sonra mı bayıltıyorlar yoksa odadayken bayıltıp ameliyathaneye öyle mi alıyorlar. ben göre göre giremem sanırım ameliyathaneye. ameliyat olmaktan korkmuyorum ama göz göre göre giremem . ödüm kopar. niye önceden bayıltmıyorlar ki
arkadaşlar, burun ameliyatı olduktan ne kadar süre sonra "burnunuzdan" nefes almaya başladınız? açıkçası benim narkozdan sonra en çok korktuğum durum o:1no2: netten araştırdığım kadarıyla, burun ameliyatı sonrası için; normal hayata dönme süresi, spor yapabilme süresi vs.. olarak yazılmış ama burundan nefes almaya başlama süresine rastlamadım. panik atak geçirmiş biri olarak burnumdan nefes alamamak bende tekrar panik yaratır mı diye korkuyorum malum. umarım bana da yardımcı olursun :a015:
Aquatha yazıların beni ameliyat öncesi çok rahatlatıyor üstelik daha önce burun ameliyatı olmama rağmen. Eylül sonunda revizyon ameliyatı olacağım, ilk ameliyatımda uyandıktan sonra çok susuzluk çekmiştim haklı olarak vermemişlerdi ama ağzımda da kurumuş kan falan vardı herhalde, nefes alamamış çok panik yapmıştım. Umarım aynı şeyi yaşamam. En azından ağzımı ıslatsalar bi bezle.
Canım ameliyattan gelir gelmez ben de ilk olarak su istemişim. Geceden aç ve susuz olmanın, ağızdan nefes almanın ve ameliyatın etkileriyle inanılmaz bir susuzluk hissi oluyor tabi. Bana da su vermemişlerdi ama bir mendili suyla ıslatıp emdirmişlerdi, nispeten anlık bir rahatlama sağlıyor. Doktorum izin verene kadar o şekilde ağzımı ıslatmıştım mendille, hiçbir şey yutmadan... Çünkü hala anestezinin etkisinde olduğumuz için bir yudum su bile kusmaya sebebiyet verebilir... İnşallah ameliyatın iyi gecer canım, bol şans...
çok saol canımmmm, artık ameliyata hazırım sayende:))) moralin ameliyat öncesi yüksek olması çok önemli. 19 günüm kaldıııııhihoyyyt
aquatha sen supersın valla okadar yardımcı oldunki bana bu surecde tecrubelerınle,alcım carsambaya cıkıcak ozamanda tecrubelerınden yararlanıp sana danışmak ısterım
açıkçası ben burdaki arkadaşlar sayesinde yendim diyebilirim ama tabi ne kadar yenip yenmediğimi ameliyat olunca görüceem heralde. sanırım buradaki çoğunluk ameliyattan ve sonrasındaki ağrı sızıdan çok narkoz olayından korkmuş ya da korkuyo o yüzden ameliyat olmuş arkadaşlar sağolsunlar burda bu konunun da korkulacak bi tarafı olmadığını vurguluyorlar. sanırım kadın dayanışması da bu olsa gerek :)))
ayrıca ameliyat olan herkes hala hayatta olduğuna göre endişelenecek çok bişi olmasa gerek narkoz konusunda. böyle bakarsak biraz daha cesaret geliyo :)))
tabi narkozu verenin de anstezi teknisyeni değil de anestezi uzmanı dr olması tercih ederim ve buna dikkat ederim muhakkak. bence herkes etmeli de!!!
Sadece benim çok fazla şişlik oldu gözümde herhalde.kimse bundan bahsetmemışzor açıyorum gözlerimi.alt da üst göz kapağımda şişti ikinci gün daha.ama bukadar olmasi normal mi ki.zaten tamponlardan nefeste alamıyorum.gözlerimde şiş göremiyorum da.infilak etmek üzereyim (
Merhaba kizlar,
Ben gecen hafta medipol hastanesinde prof dr Naci Karacaoğlan 'a ameliyat oldum sonuccc MUKEMMELLLLLL=)) ameliyattan ciktigim anda nefes alabiliyordum.bir damla bile kanamam olmadi.goz altlarim bile morarmadi.adamin eli inanilmaz hafif.silikon tamponlar kullaniyor.ve ameliyattan cikar cikmaz nefes aliyorsunuz.benim dogustan burun ucum düşüktü, cok buyuktu, burun kemeri cikmisti, bir deliginde kemik bir deliginde et vardi..hickimse yapmaya yanasmadi...Allahimmmm Naci Hoca mukemmelsinnn.Allahim senden razi olsun.inanilmaz ilgili nazik kibar biri.gidin görüşün harikaa bir insan Allah ondan razi olsun oksijen kulaklarimdan fiskiriyor nefes alinca:)))) bir de burada surekli belli doktorlari oven ve Naci Bey'i kotuleyen insanlara inanmayin.onlarin cogu fake sahte .......gu ye rwklam ajansi calisani ya onlarin elemanlari.ben kendim bizzat ispatladim bunu.sizi bagdat caddesinde ofisi olan 5-10 lik ameliyat yapan soyguncu doktorlara gitmeye yonlendiren insanlara kanmayin.kotulenen insanlari düşünün. Mesela Naci hoca, bi sorun kendinize kimdir bu adam? Bir kere profesör. .sonra en meshur hastanelerden birinin tibbi direktörü. ..sonra koskoca bir ozel universitenin dekani!.. ve basbakanin annesini bile o ameliyat etti.simdi düşünün bu kadar basarili bir insanin kotulenmesi nirmal mi? Hic mi isgillenmiyorsunuz??? Aklinizi basiniza alin basiniza keklenmeyinAllah Naci beyden ve inanilmaz ilgili medipol peraonelinden razi olsunnnn.herkes hayran burnuma cok mutluyummm:))
arkadaşlar, burun ameliyatı olduktan ne kadar süre sonra "burnunuzdan" nefes almaya başladınız? açıkçası benim narkozdan sonra en çok korktuğum durum o:1no2: netten araştırdığım kadarıyla, burun ameliyatı sonrası için; normal hayata dönme süresi, spor yapabilme süresi vs.. olarak yazılmış ama burundan nefes almaya başlama süresine rastlamadım. panik atak geçirmiş biri olarak burnumdan nefes alamamak bende tekrar panik yaratır mı diye korkuyorum malum. umarım bana da yardımcı olursun :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?