çok güzel olmuşsenin için burda da paylaşıyorum canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatı sonrası
- Konu Sahibi pinkyyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tşk ederim canımçok güzel olmuş
Merhaba arkadaşlar..benim bugün 8.günüm tamponlarım alındı.alçının yerine başka bi bant yapıştırdı dr..şişlik çok diye ama benim size sormak istediğim burnumun üst kısmı sanki ağırlaşıyo gibi bi uyşukluk hissi karıncalanma oluyo bu iyileştiğini mi gösyeriyor yoksa iyice ödem olup şiştiğini mi anlamadım.tecrübeli olan arkafaşlar cvp verebilir mi
- 23 Mayıs 2017
- 157
- 31
- 13
- 29
Canınız çok acıdı mı?Merhaba arkadaşlar..benim bugün 8.günüm tamponlarım alındı.alçının yerine başka bi bant yapıştırdı dr..şişlik çok diye ama benim size sormak istediğim burnumun üst kısmı sanki ağırlaşıyo gibi bi uyşukluk hissi karıncalanma oluyo bu iyileştiğini mi gösyeriyor yoksa iyice ödem olup şiştiğini mi anlamadım.tecrübeli olan arkafaşlar cvp verebilir mi
Canınız çok acıdı mı?
Hayır tampon alınırken acı olmuyor.bende acır diye düşünüp kendimi sıktım ama dr bitti deyince şaşırmıştım.korkmana gerek yok boşa stres yapma
- 23 Mayıs 2017
- 157
- 31
- 13
- 29
Peki genel olarak ameliyattan ciktiktan sonra bir acı oldu muHayır tampon alınırken acı olmuyor.bende acır diye düşünüp kendimi sıktım ama dr bitti deyince şaşırmıştım.korkmana gerek yok boşa stres yapma
Peki genel olarak ameliyattan ciktiktan sonra bir acı oldu mu
Benim hiç ağrım sızım olmadı.tek sıkıntım tampondu oda ağrı yapmıyodu ama su içerken bile yutkunmakta zorlanıyodum ama sonuç mükemmel buna değer yani ki benim kayınvalidem 3 gün kaldı bende küçük çocuğum olmasaydı eve gönderirdim.o kadar sıkıntılı değil
- 23 Mayıs 2017
- 157
- 31
- 13
- 29
Peki kbbciya mi yaptirdiniz yoksa estetik cerrahina mi? Çok soru sordum ama kusura bakmayınBenim hiç ağrım sızım olmadı.tek sıkıntım tampondu oda ağrı yapmıyodu ama su içerken bile yutkunmakta zorlanıyodum ama sonuç mükemmel buna değer yani ki benim kayınvalidem 3 gün kaldı bende küçük çocuğum olmasaydı eve gönderirdim.o kadar sıkıntılı değil
Peki kbbciya mi yaptirdiniz yoksa estetik cerrahina mi? Çok soru sordum ama kusura bakmayın
Kbb ekol izmirde fatih uygur yaptı az önce izmirde bırun estetiği diye bi başlık vardı oraya biri öneri istemişti az önce fotoğraf attım bakarsan görürsün
- 1 Mart 2013
- 151
- 146
- 313
Ameliyat oldunuz mu Trabzon'da doktor arıyorumMeraba trabzonda burun ameliyatı olan varsa bana tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı lütfen bana ulalın. Muhammet erkan ve Naci karaçal arası da kaldım.Daha önce iki ameliyat geçirdiğşm için çok tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba. Ameliyat oldunmu? Nefes konusunda korktugun kadar varmiymis? Benimde en cok korktugum 3 günde olsa burundan nefes alamamak :-/arkadaşlar, burun ameliyatı olduktan ne kadar süre sonra "burnunuzdan" nefes almaya başladınız? açıkçası benim narkozdan sonra en çok korktuğum durum o:1no2: netten araştırdığım kadarıyla, burun ameliyatı sonrası için; normal hayata dönme süresi, spor yapabilme süresi vs.. olarak yazılmış ama burundan nefes almaya başlama süresine rastlamadım. panik atak geçirmiş biri olarak burnumdan nefes alamamak bende tekrar panik yaratır mı diye korkuyorum malum. umarım bana da yardımcı olursun :a015: