- 30 Mart 2012
- 60
- 0
yarın saat 10:00 da ameliyatım var. dua edin de iyi geçsin , çok canım acımasın bir de azıcıkta olsa burnumun şekli düzelsin :)
yarın saat 10:00 da ameliyatım var. dua edin de iyi geçsin , çok canım acımasın bir de azıcıkta olsa burnumun şekli düzelsin :)
canım anlamışsın ama yine de cevaplamamış olmiyim..teoman beye ameliyat oldum, çok memnunum..ameliyat ve sonrası çok rahat geçti..tamponsuz, alçısız, morarmasız..sadece 2. ve 3. gün biraz göz altım ve yanaklarım şişti, o da olucak demişti zaten dr.um..sonra hemen indi şişlikler..şu an burnumda olması gerektiği kadar ödem var..geçen hafta kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür..
inşl. istetiğin gibi olurrr:))ve inşl. bende korkumu yenip girebilirim:)yarın saat 10:00 da ameliyatım var. dua edin de iyi geçsin , çok canım acımasın bir de azıcıkta olsa burnumun şekli düzelsin :)
her şeyin yolunda olmasına senin adına çok sevindim...bakalım darısı başıma :)
inşallah senin için de en iyisi olur canım
hangi dr.a ameliyat oluyorsun canım?
inşl. istetiğin gibi olurrr:))ve inşl. bende korkumu yenip girebilirim:)
allah yardımcın olsun :) dualarım seninle....benim daha var ama yine de ben bile çok heyecanlıyım...
canım ben teoman dal 'a karar verdim. kbb'ci , estetikten vazgeçmiştim zaten. iyi olur inşallah.
sanırım burun şekline göre kırma ya da törpüleme işlemi yapılıyo..benimkini törpülemiş dr.um.."kırmadım ama bayaa törpüledim" dedi..ama bi kere ameliyat masasına yattın mı çok da farketmez bence törpü ya da kırma, sonuçta ikisinde de kemiğe müdahale var..önemli olan sonucun güzel olması diye düşünüyorum..
cnm kırma olunca daha çok şişme ve morarma oluyomuş öle duydum oyüzden merak ettim
Önden olan fotografta: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük
Profil fotoğrafınızda: Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
Burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık
Burun ucu ile dudak üst kısmının yaptığı açının erkeklerde 90 derece / bayanlarda ise 95-100 derece arasında olmasını istiyoruz.Sizin burun ucu ile dudak üst kısmı arasındaki açınız..........93 derece civarında
Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.
valla emre beyin sitesine fotoğraflarımı yolladım bir sürü şey sıraladı gördüğünüz gibi:) ameliyat yaptırma ne gerek var diyenlere yanıt olarak basıp bunu göstercem:)))
canım çok teşekkürler , senin ne zaman?
kızlar ameliyatım biti, şimdi hastaneden yazıyorum size. 1-2 saat sonra taburcu olacağım. korkacak bişi yok. ağrı sızı yok. eve geçince yine yazarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
çok geçmiş olsun...
canm geçmiş olsun ... ne güzel bitti atlattın:)kızlar ameliyatım biti, şimdi hastaneden yazıyorum size. 1-2 saat sonra taburcu olacağım. korkacak bişi yok. ağrı sızı yok. eve geçince yine yazarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
zeyn_a!!!!!daha tarih almadım ben...teoman doğan ve emre ilhan ile görüştüm...aslında bakıldığında çok büyük bi çirkinlik yok burnunda 2 milim kalkması gerekiyor ve kanatlardan da biraz kalın..acaba daha kötü olma ihtimali var mı?çok korkuyorum.daha da güzel olmasıni dilerken daha kötü ihtimali beni çok korkutuyor....acaba napayım bana yardım edin olan arkadaşlarım.lütfen!!!!