Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

her şeyin yolunda olmasına senin adına çok sevindim...bakalım darısı başıma :)

cnm kırma olunca daha çok şişme ve morarma oluyomuş öle duydum oyüzden merak ettim

cnm kırma olunca daha çok şişme ve morarma oluyomuş öle duydum oyüzden merak ettim

olabilir canım..ama aslında şunu demek istedim..morarsan şişsen bile 1-2 haftada toparlanıyo arkadaşlar genelde..yani mutlaka iyileşiceksin..önemli olan sonucu güzel olsun..şöyle de bişi var: benim dr.um henüz burnumu görmeden bana morluk ve şişliğin minimum derecede olacağını söylemişti..yani ameliyat yapma tarzım farklı demişti..dediği gibi de oldu..ama yine de burun kırılma durumunu bire bir yaşamadığım için yorum yapmam yanlış olabilir..sen dr.una güven, için rahat etsin, gerisi çok önemli değil..ameliyata güvenle ve rahat gir, sağlıkla çık..

Cok ilginc..bu yazinin uzerinden 8 ay gecmesine ragmen,gecen hafta bende emre beye mail atip burnumun durumunu sormustum neler yapilabilir vesaire..ve bende bu mailin aynisini aldim!!sanirim sekreteri fikir soran herkese ayni maili gonderiyor,cok sasirdim ve hayal kirikligina ugradim simdi!!!!

canım çok teşekkürler , senin ne zaman?

daha tarih almadım ben...teoman doğan ve emre ilhan ile görüştüm...aslında bakıldığında çok büyük bi çirkinlik yok burnunda 2 milim kalkması gerekiyor ve kanatlardan da biraz kalın..acaba daha kötü olma ihtimali var mı?çok korkuyorum.daha da güzel olmasıni dilerken daha kötü ihtimali beni çok korkutuyor....acaba napayım bana yardım edin olan arkadaşlarım.lütfen!!!!

kızlar ameliyatım biti, şimdi hastaneden yazıyorum size. 1-2 saat sonra taburcu olacağım. korkacak bişi yok. ağrı sızı yok. eve geçince yine yazarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

çok geçmiş olsun...

zeyn_a!!!!!daha tarih almadım ben...teoman doğan ve emre ilhan ile görüştüm...aslında bakıldığında çok büyük bi çirkinlik yok burnunda 2 milim kalkması gerekiyor ve kanatlardan da biraz kalın..acaba daha kötü olma ihtimali var mı?çok korkuyorum.daha da güzel olmasıni dilerken daha kötü ihtimali beni çok korkutuyor....acaba napayım bana yardım edin olan arkadaşlarım.lütfen!!!!

kızlar ameliyatım biti, şimdi hastaneden yazıyorum size. 1-2 saat sonra taburcu olacağım. korkacak bişi yok. ağrı sızı yok. eve geçince yine yazarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
canm geçmiş olsun ... ne güzel bitti atlattın:)

canım ne desem bilmem ki..teoman beyi tanıdığım için şunu diyebilirim: çok doğal yapmaya çalışıyo burunları..ama emre beyin yaptığı burunları da görüyorum, çok güzel..önemli olan sen hangisini kendine yakın buldun, hangisine daha çok güvendin..sana neler dediler?..bunları iyice düşün ve kararını ver canım..beni teoman beyde en çok etkileyen şey ameliyat yapma şekliydi, ben ameliyatımın ertesi günü çalıştım, izin bile almadım ööle sööliyim..bi de yaptığı bi burun resmini görmüştüm, beğenmiştim..o yüzden ona karar verdim..sen de iyi düşün canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…