kızlar ameliyattan sonra pansuman oluyoya bi arkadaşım tamponları çıkartıp başka tampon konulduğunu söylemişti o biraz korkuttu beni varmı böyle bişey pansuman işlemi kolay geliyodu bana bu ameliyatı olan arkadaşlar cevaplarsa eğer sorumu çok mutlu olurum..
bide fiyat olarak ortalama ne kadar acaba
slm canım.ole vakalar varmiş evet ama herkezin bunyesıı farklı.doktorunu iyi sec ben amelyat olalı 3.haftam herşey yolunda.olee dayanılmıcak agrılar falanda yok.benım hic agrım olmadı mesela.amelyattan cıktıgın gun sureklı buz koy gozlerine ozman hicbişeyy olmuo ben ole yaptım.umarım sonuctan memnun kalırsınkızlar 2 mayısta bende olucam hayırlısıyla ama sonradan burun düşüyo diye korkuttular benim moralimi düzeltenecek bişeyler söyleyin bu konuda düşermi gerçekten neden düşme oluyo ki
ben de olucam burun ameliyaatı kızlar :) ama karar veremedim burun şeklimi nasıl seçicem.bence bununla ilgili bi konu açmalıyız.Hangi yüze hangi burun diye :) nasıl fikir?
kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat..hatta doktor ameliyat sonrası ağrı kesici verdi.kullanmaya bile gerek duymadım.sadece yüzün şişmesinden dolayı hafif bir basınç hissediliyo. eokadarda normal tabi.. burnunu kendine dert etmiş değişim isteyen herkese ameliyatı öneririm. ama önemli olan doktor seçimi. doğru doktoru bulduğunuza inandığınız an gözleriniz kapalı ameliyat olabilirsiniz. insanın kendine olan güveni geliyor. mesela ben saçlarımı tamamen toplamayı sevmezdim.burnum ön plana çıkcak diye. ama şimdi topuzda yapıyorum at kuyruğuda :) darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına kızlar...
kızlarr.. bugün 37.günüm :)) ameliyat sonrasına ait fotolarımı koydum.. biraz korku filmi gibi hallerimle birlikte gelen değişimimi görebilirsinizayrıca rinoplasti ile merakı olanların elimden geldiğince merakını giderebilirim
suanki aklim olsa asla ameliyat olmazdim.yeni burnum beni dünya güzelide yapicak olsaydi,yinede olmazdim.resmen özgürlügünü kisitliyor insanin.aman biri vurdu vurucak diye kendimi korumaktan biktim.birde yanlislikla bir cocukla oynarken sana vurduysa..iste en kötüsü o.ölüyormussun gibi oluyosun ya.bir basketbol voleybol top oyunu oynayamiyorum top burnuma gelicek diye.
ben de yarın için randevu aldım , muayeneye gidicem. yazılanları okudukça hem cesaretleniyorum , hem korkuyorum. bu nasıl bi çelişkidir yardııımmmm
slm kızlar =) bende siizn gıbı dusundumm ve sızın aldıgınız tepkileri aldımm. ama ben karar wermiştım bıkeree ve amelyat oldumm.agrıı sızıı olmuoo yanı benımm olmadıı şişlik ve morlugumda olmadıı.cok ii dusununn derımm ben.bnmde burnumm kotuu degıldıı kavıslıı ve hafif uzunduu.ama pişman oldum galıbaa aynaya bakınca cok degısık birini goruyorumm cok degiştıı yuzumbantlarımı daha dunn actım alişıcam sanırımm yenı yuzume.ama olmasaydımm keşkee.yinee soluyorum agrıdan sızıdan deıll. gercekten olee agrı falan olmuoo hicbişeyy hıssetmıyosunuz bılee!! sadecee kendımıı yadırgadım biraz.
Selam emillyyy,
Bende ayni durumdayim. Param olunca yaptiricam demissin dr u sectin o zaman :) dogru mu anladim
katılıyorum sana agrı falan olmuo...ama yuz şeklın degiştımı merak edıyorum ya?benım yuzum degiştı sankı başka biriyimyadırgadım birazz.sanada ole bişey oldumu.amelyat olalı 3hafta oldu
isism kullanamıyomusumm özeldenn yazayımm ama nasıl yazılıo bılmıorumBen xxxxxxoldumm
isism kullanamıyomusumm özeldenn yazayımm ama nasıl yazılıo bılmıorum