Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım bide ameliyattan önce cesaret iğnesi mi varmış biliyomusun? valla şehir efsanesi gibi yayılılo ameliyatta olanlarr öle bişe varsa ben 2 tane vurulmak istiyorum:)

cesaret iğnesi mi:)) ilk defa duyuyorum öle bişey varsa bende aliim iki adet hatta üç bile olur çok korkuyorum

Arkadaşlar merhaba,

Burun estetigi olmak istiyorum. Siteyi yeni takip etmeye basladım. Burnum kemerli. Dogal bir burun olsun istiyorum. Kimi tavsiye edersiniz?

Simdiden tesekkurler!

bende araştırıyorum canım.. ama herkesin beklentisi yada zevki farklı.. ama ben kendi adıma bu sitede en çok emre ilhanın ismini duydum.. bunun yanı sıra nuri soysal var aklımda olan.. nuri soysal fox tv. de yer gök aşk dizisindeki bade karakterinin burnunu yaptı bi bak istersen... ismini duyduğum teoman doğan barış çakır var birde ebru yaşarın burnu bilge sezgin var bu doktor içinde çok başarılı diyorlar .. bunları bir araştır istersen.. ben dahil tüm burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşların Allah yardımcısı olsun.. doktor seçimi çok önemli ve en zor kısmıda bu zaten kanımca :)

Ankaradaysan kesinlikle doç. dr zühtü demiri araştır derim.. çok başarılı burunlar yaptığını duymuştum...

canım doç. dr zühtü demirin ismini çok duydum bence kesinlikle araştır .. özellikle burunları çok başarılı .. bu arada çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun umarun istediğn sonucu alırsın.. doktorunu öğrenebilir miyim ??

Ben yakin zamanda burun estetigi olacagim. Burnumu sadece törpületmek istiyorum. aceba cok agrili gecermi?

sanırım varmış :)bende çok korkuyorum nasıl girecem ben yaaa korkumdan lokal olmayı düşünüyorum (

ben de inanılmaz korkuyodum ameliyattan, narkozdan filan..günler öncesinden iştahım kesildi, zayıfladım..çocuğuma bile onu son gördüğüm günlermiş gibi filan bakıyodum..acayip bi ruh haline bürünmüştüm korkudan..ona rağmen oldum ameliyat ve çok güzel geçti..zaten bana sakinleştirici vericez dediler..damar yolumu açtılar..gerisini hatırlamıyorum inanın..ameliyathaneye gidişimi bile bilmiyorum..uyanırken de ameliyathanede değil, uyanmak için bi oda vardı hastanede, orda uyandım, çok üşüyeceğim uyanırken diye korkmuştum, ama hayır, beni güzelce sarmış sarmalamışlar ve uyanma odasına almışlar..sıcacık..hatta narkozun etkileri geçerken rüya görmeye başladım..rüyamın ortasında da uyandım :)) hiç korkmayın kızlar..işin en kolay tarafı bize düşüyo o sırada..uyuyoruz ve uyanıyoruz..o sırada neler neler yapıyo dr.umuz..en zor kısım onun...ameliyat sonrasında da ağrım filan hiç olmadı..sadece bir gece ağrır belki diye korkudan 1 tane ilaç içtim..ama gereksizmiş..genelde de çok ağrılı olan arkadaşlar yok bildiğim kadarıyla..1-2 istisna olabilir tabi..

bende öleyim canım ya narkoz alacam diye çok korkuyorum ve bu yuzden olamam diyorum lokal li düşünüyorum

slm ardaşlar adanadan en iyi burun estetiği yapan doktor hangisi.ersal kaya veya serkan bey diye duydum tavsiyesi olanları dinliyorum cvp yazarsanız çok sevinirim

merhaba arkadaşlar bnmde burnumun uç kısmı düşük ama çok fazla değilll bnm gözüme batıoo fazlasıylaaaa ama ameliyattan çook korkuyorum birde ameliyattan sonra tekrar burun düşmesi olabiliyomuş doğrumu?...

merhaba arkadaşlar bnmde burnumun uç kısmı düşük ama çok fazla değilll bnm gözüme batıoo fazlasıylaaaa ama ameliyattan çook korkuyorum birde ameliyattan sonra tekrar burun düşmesi olabiliyomuş doğrumu?...

evet ucunun düşmesi olabiliyor doktorunu çok iyi seçmelisin o sana olabilcek şeyleri iyice anlatmalıı

17nisanda ameliyat oluyorum,çok korkuyorum yaa,ameliyat snrası dikkat etmem gereken tavsiye ediceğiniz şeyler var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…