Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bana teoman bey burun kenarlarını fazla törpileyeceğim ve bu yüzden biraz fazla morluk olabilir dedi.bir de içi dışından daha yamukmuş düzeltmek için biraz uğraş gerekli dedi..hatta tampon bile koyabilirim dedi...bakalım yarın da emre bey tarif edecek nasıl yapacağını....heyecanlıyım :)

bu arada seninki gerçekten güzel ve doğal teoman beyi düşünmem için iyi bir neden aslında :)

bu arada seninki gerçekten güzel ve doğal teoman beyi düşünmem için iyi bir neden aslında :)

canım hayırlısı olsun..emre beyle de görüş..haber ver bize de..bu arada tekrar teşekkür ederim, çok sevindim beğenmene..2 ay olmak üzere, yeni resimler de koyucam yakında..

britneyspears bende senın o tasarladıgın gıbı burun ıstıyorum hangı doktora yaptırcan bana ismını verırsen sewınırım bende o doktora yaptırcam cunku muhammed dilber dusunuyosun galıba ama o kalkık ve kavıslı yapmıyo sanırım bilmiorum ya off cok kararsızım cevaplarını beklıorum canım :)

kızlar ameliyatım biti, şimdi hastaneden yazıyorum size. 1-2 saat sonra taburcu olacağım. korkacak bişi yok. ağrı sızı yok. eve geçince yine yazarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

geçmiş olsunnnn :) darısı başımıza....umarım memnun ayrılırsın hastaneden....

o kadar mutlu oldum ki şu an :) mesajı okuduktan sonra nişanlımla paylaştım bu durumu destek oldu bana yaptıralım dedi çok mutluyum :) ama tek bi sorun var temmuzda nişanım ağustosta düğünüm var o zamana kadar şişlik ödem falan kalırmı ki ?

kızlar ameliyatım biti, şimdi hastaneden yazıyorum size. 1-2 saat sonra taburcu olacağım. korkacak bişi yok. ağrı sızı yok. eve geçince yine yazarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

çok geçmiş olsun deneyimlerini paylaşmanı heyecanla bekliyorum :)

nihayet bitti , darısı bütün olmak isteyenlerin başına. ameliyatım saat 10:00 daydı 3,5 saat sürmüş. girmeden bir iğne yaptılar gerisini hatırlamıyorum. kendime geldiğimde o kadar güzel nefes alabiliyordum ki şaşırdım. burnumun içindeki herşeyi almışlar sanki ,meğer hiç nefes almadan yaşamışım bu kadar sene. beni tek rahatsız eden tansiyonumun sürekli düşmesi idi. anesteziden dolayı olmuş. 3 kez baygınlık geçirdim. ilk gece çok rahattı burnum açıktı, tamponsuz oldu ameliyat. bugün de ğleden sonra eve geldim. şuan da çok tıkalı burnum hiç nefes alamıyorum ve sızıntı şeklide kanıyor. cuma günü içini temizleyecek.salı günü bandaj çıkacak dikişler alınacak. şimdilik bukadar yazabildim.sevgiler heinize.

çooook geçmiş olsun :) atlattın ne güzel, çok özendim sana..merak ettiğim burnundaki tıkanıklık seni çok rahatsız ediyor mu? ben sanki öle bir durumda nefes alamadığım için iyice panikleyeceğim ve nefes darlığı çekecekmişim gibi hissediyorum :S şimdi bile burnumu elimle tıkadığımda 1-2 dk ağzımdan nefes almayı deniyorum, çarpıntı tutuyor

hadi geçmiş olsun bakalım :) oh ne güzel kurtuldun . Sonucuda güzel olur inşallah deneyimlerini takip etmekteyim an be an. İlerki günlerde de yaşadıklarının hepsini yazarsan çok seviniriz :)

al benden de o kadar :)evde deneme yapıyorum burnumu kapatıyorum bi dk duramıyorum...nasıl olacak bu iş?????

canım ben m.dilbere olucam kesin .su an hemen olma şansım olsa olurdum beklemezdim ama zaman lazım aile açısından.. tasarımdaki burnumda tek degisiklik törpü ve hafif kavis verildi ama burun ucu cok kaldırılmıstı. yani cok kavisli bi burun degil o canım dikkat ettiysen burun ucu kalkık.. ayrıca m.dilber o tasarımdan daha güzel burunlar cıkarır eminim =) herkese yakısanı yapıo çnkü tek bi burun tipi yok adamın farklı tarzda yapıo yeter ki yüzüne yakışcagını bilsin fındık gibi bi burunda yapar ben görşmeye gittigimde kendi tasarımımı da götürücem eger begenirse yapar tabi

canım hemen olcaksan bu ay içerisinde geçer tabiiii =) fotolara baktıysan 1 2 aylık burunlar senin benim su anki normal burnumz gibi yani cok dogal duruota :S ben hatta estetk oldklarını bıle anlamamştm.. 1 aylık burunlarında bile cok az sis kalmıstı ol bence bir an önce dügününde de sıkılmadan foto çektirrsn =))

ama en erken haziranda olabilirim yaaa çok mu geç düğün ağustosun sonunda olcak inşallah :18:

maalesef tıkanıklık çok fena , dün gece nefes alamadığım için hiç uyuyamadım.şimdi de ara ara tek tarafım açılıyor ama sol taraf komple kapalı. dün gece ben de panik oldum grip olmuş gibi aslında ama sümkürememek en kötüsü. tuzlu su sıkıyorum ama o kadar tıkalı ki geri çıkıyor.bir an önce yarın olsun istiyorum.

merak etmeee olsun o sonucu istediği sonucu göreceksen biraz daha sık dişini :) en zor kısmını atlattın zaten

burnumun ucunu kaldırmadığını söyledi doktor ama çok kalkık duruyor bir de açık ameliyat olduğu için ucunda dikişler var. iz kalır mı acaba?

canım geçmiş olsun mesaj sayım dolmadığı için resimlerini göremiyorum .. nasıl memnun musun yeni burnundan..?? birde doktorunu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…