- 30 Mart 2012
- 60
- 0
canım ne desem bilmem ki..teoman beyi tanıdığım için şunu diyebilirim: çok doğal yapmaya çalışıyo burunları..ama emre beyin yaptığı burunları da görüyorum, çok güzel..önemli olan sen hangisini kendine yakın buldun, hangisine daha çok güvendin..sana neler dediler?..bunları iyice düşün ve kararını ver canım..beni teoman beyde en çok etkileyen şey ameliyat yapma şekliydi, ben ameliyatımın ertesi günü çalıştım, izin bile almadım ööle sööliyim..bi de yaptığı bi burun resmini görmüştüm, beğenmiştim..o yüzden ona karar verdim..sen de iyi düşün canım..
bana teoman bey burun kenarlarını fazla törpileyeceğim ve bu yüzden biraz fazla morluk olabilir dedi.bir de içi dışından daha yamukmuş düzeltmek için biraz uğraş gerekli dedi..hatta tampon bile koyabilirim dedi...bakalım yarın da emre bey tarif edecek nasıl yapacağını....heyecanlıyım :)
bu arada seninki gerçekten güzel ve doğal teoman beyi düşünmem için iyi bir neden aslında :)
kızlar ameliyatım biti, şimdi hastaneden yazıyorum size. 1-2 saat sonra taburcu olacağım. korkacak bişi yok. ağrı sızı yok. eve geçince yine yazarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Canım kücüklügünden beri takıntılıysan o ameliyatı ol derim.. çünkü insan aklında bir şey takılıyken kendisini tam anlamıyla mutlu ve kendinden emin hissedemiyo malesef.. etrafındakiler burnuna güzel der ama emin ol içlerinden öyle demezler ben bunu yaşamış biri olarak söylüorm. benim burnum önden sorunsuz yandan hafıf kemerlı ama bu halıyle bile yüzüme karşı aa burnun laz burnu burnun buyuk diyen patavatsız insanlar oldu ama yok burnun yüzüne uyumlu, bu burunun neresini estetik yaptırcaksın diyenler de oldu .onlara inanma .. çnkü bazıları cok açıksözlüyken bazıları da insancıldır karşılarındakini kırmak ya da yanlıs anlaşılmak istemezler... estetik oldugunda etrafındakiler ne diyecek diye düsünmen cok normal ben de öyle dusunuordum.. ama snra baktım ki bu amelyt gittikçe yaygınlaşıo ve doktorlar artık o kadr dogal burunlar yapıolar ki insanlar yüzüne baktgnda sende bi degisiklk var ama ne diolar ..yani ya saçını boyatırsın olmadı lens takarsın bi şekilde onlar daha cok dikat çeker anlaşılmamak istiorsan.. ayrıca anlarlarsa da anlasınlar evet bu tarz burunlar hosuma gidiodu ben de oldum dersin kime ne =) kim ne derse desn o zaman zten ayrı bi özgüveni oluo insanın yani bu lafları pek sallıycaını sanmıorm:) ben şayet hiç takmam milletin ne dedigini burnumdaki kemerden dolayı rahatsızdım be aldırmak istedim der geçerim :)
kızlar ameliyatım biti, şimdi hastaneden yazıyorum size. 1-2 saat sonra taburcu olacağım. korkacak bişi yok. ağrı sızı yok. eve geçince yine yazarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
nihayet bitti , darısı bütün olmak isteyenlerin başına. ameliyatım saat 10:00 daydı 3,5 saat sürmüş. girmeden bir iğne yaptılar gerisini hatırlamıyorum. kendime geldiğimde o kadar güzel nefes alabiliyordum ki şaşırdım. burnumun içindeki herşeyi almışlar sanki ,meğer hiç nefes almadan yaşamışım bu kadar sene. beni tek rahatsız eden tansiyonumun sürekli düşmesi idi. anesteziden dolayı olmuş. 3 kez baygınlık geçirdim. ilk gece çok rahattı burnum açıktı, tamponsuz oldu ameliyat. bugün de ğleden sonra eve geldim. şuan da çok tıkalı burnum hiç nefes alamıyorum ve sızıntı şeklide kanıyor. cuma günü içini temizleyecek.salı günü bandaj çıkacak dikişler alınacak. şimdilik bukadar yazabildim.sevgiler heinize.
nihayet bitti , darısı bütün olmak isteyenlerin başına. ameliyatım saat 10:00 daydı 3,5 saat sürmüş. girmeden bir iğne yaptılar gerisini hatırlamıyorum. kendime geldiğimde o kadar güzel nefes alabiliyordum ki şaşırdım. burnumun içindeki herşeyi almışlar sanki ,meğer hiç nefes almadan yaşamışım bu kadar sene. beni tek rahatsız eden tansiyonumun sürekli düşmesi idi. anesteziden dolayı olmuş. 3 kez baygınlık geçirdim. ilk gece çok rahattı burnum açıktı, tamponsuz oldu ameliyat. bugün de ğleden sonra eve geldim. şuan da çok tıkalı burnum hiç nefes alamıyorum ve sızıntı şeklide kanıyor. cuma günü içini temizleyecek.salı günü bandaj çıkacak dikişler alınacak. şimdilik bukadar yazabildim.sevgiler heinize.
çooook geçmiş olsun :) atlattın ne güzel, çok özendim sana..merak ettiğim burnundaki tıkanıklık seni çok rahatsız ediyor mu? ben sanki öle bir durumda nefes alamadığım için iyice panikleyeceğim ve nefes darlığı çekecekmişim gibi hissediyorum :S şimdi bile burnumu elimle tıkadığımda 1-2 dk ağzımdan nefes almayı deniyorum, çarpıntı tutuyor
britneyspears bende senın o tasarladıgın gıbı burun ıstıyorum hangı doktora yaptırcan bana ismını verırsen sewınırım bende o doktora yaptırcam cunku muhammed dilber dusunuyosun galıba ama o kalkık ve kavıslı yapmıyo sanırım bilmiorum ya off cok kararsızım cevaplarını beklıorum canım :)
o kadar mutlu oldum ki şu an :) mesajı okuduktan sonra nişanlımla paylaştım bu durumu destek oldu bana yaptıralım dedi çok mutluyum :) ama tek bi sorun var temmuzda nişanım ağustosta düğünüm var o zamana kadar şişlik ödem falan kalırmı ki ?
canım hemen olcaksan bu ay içerisinde geçer tabiiii =) fotolara baktıysan 1 2 aylık burunlar senin benim su anki normal burnumz gibi yani cok dogal duruota :S ben hatta estetk oldklarını bıle anlamamştm.. 1 aylık burunlarında bile cok az sis kalmıstı ol bence bir an önce dügününde de sıkılmadan foto çektirrsn =))
al benden de o kadar :)evde deneme yapıyorum burnumu kapatıyorum bi dk duramıyorum...nasıl olacak bu iş?????
çooook geçmiş olsun :) atlattın ne güzel, çok özendim sana..merak ettiğim burnundaki tıkanıklık seni çok rahatsız ediyor mu? ben sanki öle bir durumda nefes alamadığım için iyice panikleyeceğim ve nefes darlığı çekecekmişim gibi hissediyorum :S şimdi bile burnumu elimle tıkadığımda 1-2 dk ağzımdan nefes almayı deniyorum, çarpıntı tutuyor
kızlarr.. bugün 37.günüm :)) ameliyat sonrasına ait fotolarımı koydum.. biraz korku filmi gibi hallerimle birlikte gelen değişimimi görebilirsinizayrıca rinoplasti ile merakı olanların elimden geldiğince merakını giderebilirim