Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Amelyat olalı 3hafta olduu ve ben yenı halime alişamadım pişmanımmm yaa offffff Kendine alişamayanlarr war mii?

Biri bana yardım edicek mii?Burunum ucu top gibii Palyonca burnuu gibi oldumm Kalkıkkk bide duzelcek mi buu durumm.. amelyat olanalrr yardımm lutfennn

arkadaşlar bişey sormak istiyorum burun kırılarak estetik nasıl olunuyo yani sölemek istediğim burda bi kaç okuduğum yazıda gördüm bazıları benim burnum kırılmadan yapıldı törpülendi sadece diyo yani törpüleme ve kırarak yapma hangi durumlarda oluyo burnu çok kemerli olan kişilerdemi kırma işlemi yapılıyo ameliyat olan arkdaşlar yardımcı olun lütfennnn=(

ben de burun ameliyatı olmayı çok istiyorum kemerli bir burnum var arkadaşlarım çevrem güzel olduğumu burnumun hiç göze batmadığını söylüyor ama ben küçüklüğümden beri takıntılıyım bi de dalga geçerler die çok korkuyorum .estetikle şimdi bi halta benzedin demelerinden , bu durumu suistimal etmelerinden korkuyorum akrabalarımdan beni sevmeyen bi kaç insan var da sürekli yüzyüzeyiz. o yüzden ucu kalkık falan istemiyorum kemeri gitsin yeter diyorum düz bi burun olsun yani.neredeyse çocukluk hayalim. Sonrasında yapmak istediğimse yan profilden bi foto çektirip çerçeveletmek olacak :) bi taraftan da korkuyorum Allah ya bana hesap sorarsa benim verdiğimi benden izinsiz nasıl alırssın die Belki duymuşsunuzdur insan yüzü yaratılırmış en son burnu koyarmış Allah(cc). Bi taraftan da diyorum bu tamamen bi özgüven eksikliğine neden oluyor dolayısıyla ruhsal olarak beni olumsuz etkiliyor diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum .İnşallah bi gün olurum ...

sanırım burun şekline göre kırma ya da törpüleme işlemi yapılıyo..benimkini törpülemiş dr.um.."kırmadım ama bayaa törpüledim" dedi..ama bi kere ameliyat masasına yattın mı çok da farketmez bence törpü ya da kırma, sonuçta ikisinde de kemiğe müdahale var..önemli olan sonucun güzel olması diye düşünüyorum..

Biri bana yardım edicek mii?Burunum ucu top gibii Palyonca burnuu gibi oldumm Kalkıkkk bide duzelcek mi buu durumm.. amelyat olanalrr yardımm lutfennn

canım..benim de ameliyatımın ertesi günü ucu bayaa şişmişti..palyaço gibi olmasa da toparlak bi şekil alıyo kesinlikle..bi de kalkıklığı için mutlaka geçiyo diyo arkadaşlar..benim dr.um kalkıklığına pek dokunmadığı için bilemiyorum..ama o aşırı kalkıklık geçiyomuş..alçı var mı sende? alçı bayaa kaldırıyo diye biliyorum..çıkınca mutlaka iniyo burun biraz...

Senin burnun çok güzel oldu tabi rahatsın of of benimki de bir düzelseydi ama doktorların ameliyat için istedikleri para neredeyse araba fiyatına yakın olunca,bunun da benim üçüncü ameliyatım olacağını düşünürsek ailemden bunu istemek için yüzüm yok...

canımmm..çok teşekkür ederim..benim de fazla doğal oldu sanki..bööle azıcık daha estetik görünseydi diyorum bazen..ya da buldum da bunuyorum :)) seninki de düzelicek inşallah, biliyorum revizyonlar daha pahalı oluyo ( umarım en yakın zamanda istediğin burna kavuşursun canım

zeyna_a kime ameliyat oldun acaba?anladığım kadarıyla memnunsun...

benim de yarın teoman doğan ile görüşmem var..daha önce emre ilhan ile görüğştüm ikisi arasında karar vermem lazım yardımmmm....

teoman bey çok iyidir, ameliyat tarzı farklıdır..görüşünce sen de anliicaksın..emre bey de iyidir sanırım, ben görüşmedim kendisiyle ama çok memnun olan arkadaşlar var..düşüncelerini yaz mutlaka teoman beyle görüşünce, bekliyorum..

zeyna_a kime ameliyat oldun acaba?anladığım kadarıyla memnunsun...

canım anlamışsın ama yine de cevaplamamış olmiyim..teoman beye ameliyat oldum, çok memnunum..ameliyat ve sonrası çok rahat geçti..tamponsuz, alçısız, morarmasız..sadece 2. ve 3. gün biraz göz altım ve yanaklarım şişti, o da olucak demişti zaten dr.um..sonra hemen indi şişlikler..şu an burnumda olması gerektiği kadar ödem var..geçen hafta kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür..

Canım kücüklügünden beri takıntılıysan o ameliyatı ol derim.. çünkü insan aklında bir şey takılıyken kendisini tam anlamıyla mutlu ve kendinden emin hissedemiyo malesef.. etrafındakiler burnuna güzel der ama emin ol içlerinden öyle demezler ben bunu yaşamış biri olarak söylüorm. benim burnum önden sorunsuz yandan hafıf kemerlı ama bu halıyle bile yüzüme karşı aa burnun laz burnu burnun buyuk diyen patavatsız insanlar oldu ama yok burnun yüzüne uyumlu, bu burunun neresini estetik yaptırcaksın diyenler de oldu .onlara inanma .. çnkü bazıları cok açıksözlüyken bazıları da insancıldır karşılarındakini kırmak ya da yanlıs anlaşılmak istemezler... estetik oldugunda etrafındakiler ne diyecek diye düsünmen cok normal ben de öyle dusunuordum.. ama snra baktım ki bu amelyt gittikçe yaygınlaşıo ve doktorlar artık o kadr dogal burunlar yapıolar ki insanlar yüzüne baktgnda sende bi degisiklk var ama ne diolar ..yani ya saçını boyatırsın olmadı lens takarsın bi şekilde onlar daha cok dikat çeker anlaşılmamak istiorsan.. ayrıca anlarlarsa da anlasınlar evet bu tarz burunlar hosuma gidiodu ben de oldum dersin kime ne =) kim ne derse desn o zaman zten ayrı bi özgüveni oluo insanın yani bu lafları pek sallıycaını sanmıorm:) ben şayet hiç takmam milletin ne dedigini burnumdaki kemerden dolayı rahatsızdım be aldırmak istedim der geçerim :)

yarın saat 10:00 da ameliyatım var. dua edin de iyi geçsin , çok canım acımasın bir de azıcıkta olsa burnumun şekli düzelsin :)

ben burada yeniyim...cevapladığın için çok teşekkür ederim :) bi ara acaba yazdıklarım okunmuyormuki diye düşünmüştüm...bu akşam teoman beyle görüşeceğim.akşam muhakkak yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…