Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bugün 41.günüm ameliyat geçti bitti sanki o zorlukları yaşamammış gibiyim.korkulacak bişi yok sakinnnn
arkadaşlar bişey sormak istiyorum burun kırılarak estetik nasıl olunuyo yani sölemek istediğim burda bi kaç okuduğum yazıda gördüm bazıları benim burnum kırılmadan yapıldı törpülendi sadece diyo yani törpüleme ve kırarak yapma hangi durumlarda oluyo burnu çok kemerli olan kişilerdemi kırma işlemi yapılıyo ameliyat olan arkdaşlar yardımcı olun lütfennnn=(
Biri bana yardım edicek mii?Burunum ucu top gibii Palyonca burnuu gibi oldumm Kalkıkkk bide duzelcek mi buu durumm.. amelyat olanalrr yardımm lutfennn
sanırım burun şekline göre kırma ya da törpüleme işlemi yapılıyo..benimkini törpülemiş dr.um.."kırmadım ama bayaa törpüledim" dedi..ama bi kere ameliyat masasına yattın mı çok da farketmez bence törpü ya da kırma, sonuçta ikisinde de kemiğe müdahale var..önemli olan sonucun güzel olması diye düşünüyorum..
Senin burnun çok güzel oldu tabi rahatsın of of benimki de bir düzelseydi ama doktorların ameliyat için istedikleri para neredeyse araba fiyatına yakın olunca,bunun da benim üçüncü ameliyatım olacağını düşünürsek ailemden bunu istemek için yüzüm yok...
geçmiş olsun :) kime oldunuz ben de olmak istiyorum ama doktora karar vermek çok zor
canımmm..çok teşekkür ederim..benim de fazla doğal oldu sanki..bööle azıcık daha estetik görünseydi diyorum bazen..ya da buldum da bunuyorum :)) seninki de düzelicek inşallah, biliyorum revizyonlar daha pahalı oluyo ( umarım en yakın zamanda istediğin burna kavuşursun canım
aynen bende korkuyorum ama inşl. lokal le ii bi ameliyat geçiririz..sen ne aman olacaksın canım
çok çok şekerdir teoman doğan..iyi bi görüşme olacağına eminim..
:))))) hakkatten bu ne ya :).ben bile böle yapmamıştım :)
napalım msj sayısı diye bişey neden var kiiii...herkes fotoları görmek istiyor ve 25 msj çok fazla:)bir de benimki gibi yazdıklarıma kimse cvp vermiyorsa anlamlı bişeyler yazmak daha da zor oluyor :))))))))
benim de yarın teoman doğan ile görüşmem var..daha önce emre ilhan ile görüğştüm ikisi arasında karar vermem lazım yardımmmm....
zeyna_a kime ameliyat oldun acaba?anladığım kadarıyla memnunsun...
ben de burun ameliyatı olmayı çok istiyorum kemerli bir burnum var arkadaşlarım çevrem güzel olduğumu burnumun hiç göze batmadığını söylüyor ama ben küçüklüğümden beri takıntılıyım bi de dalga geçerler die çok korkuyorum .estetikle şimdi bi halta benzedin demelerinden , bu durumu suistimal etmelerinden korkuyorum akrabalarımdan beni sevmeyen bi kaç insan var da sürekli yüzyüzeyiz. o yüzden ucu kalkık falan istemiyorum kemeri gitsin yeter diyorum düz bi burun olsun yani.neredeyse çocukluk hayalim. Sonrasında yapmak istediğimse yan profilden bi foto çektirip çerçeveletmek olacak :) bi taraftan da korkuyorum Allah ya bana hesap sorarsa benim verdiğimi benden izinsiz nasıl alırssın die Belki duymuşsunuzdur insan yüzü yaratılırmış en son burnu koyarmış Allah(cc). Bi taraftan da diyorum bu tamamen bi özgüven eksikliğine neden oluyor dolayısıyla ruhsal olarak beni olumsuz etkiliyor diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum .İnşallah bi gün olurum ...
canım anlamışsın ama yine de cevaplamamış olmiyim..teoman beye ameliyat oldum, çok memnunum..ameliyat ve sonrası çok rahat geçti..tamponsuz, alçısız, morarmasız..sadece 2. ve 3. gün biraz göz altım ve yanaklarım şişti, o da olucak demişti zaten dr.um..sonra hemen indi şişlikler..şu an burnumda olması gerektiği kadar ödem var..geçen hafta kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür..