Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ameliyattan sonra pansuman oluyoya bi arkadaşım tamponları çıkartıp başka tampon konulduğunu söylemişti o biraz korkuttu beni varmı böyle bişey pansuman işlemi kolay geliyodu bana bu ameliyatı olan arkadaşlar cevaplarsa eğer sorumu çok mutlu olurum..

tanpon derken burun icindekı tanpondan bahsetmıyoo.. burnun onune koyuyolarr sargıı bezi akıntı oluoo diee bişeyy degil yani o

kızlar 2 mayısta bende olucam hayırlısıyla ama sonradan burun düşüyo diye korkuttular benim moralimi düzeltenecek bişeyler söyleyin bu konuda düşermi gerçekten neden düşme oluyo ki :KK43:
slm canım.ole vakalar varmiş evet ama herkezin bunyesıı farklı.doktorunu iyi sec ben amelyat olalı 3.haftam herşey yolunda.olee dayanılmıcak agrılar falanda yok.benım hic agrım olmadı mesela.amelyattan cıktıgın gun sureklı buz koy gozlerine ozman hicbişeyy olmuo ben ole yaptım.umarım sonuctan memnun kalırsın

ben de olucam burun ameliyaatı kızlar :) ama karar veremedim burun şeklimi nasıl seçicem.bence bununla ilgili bi konu açmalıyız.Hangi yüze hangi burun diye :) nasıl fikir?

bence doktoruna bırak şeklı suratını en uygunn şeklı yapar.zaten oncede resımle gosterıyolarr

kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat..hatta doktor ameliyat sonrası ağrı kesici verdi.kullanmaya bile gerek duymadım.sadece yüzün şişmesinden dolayı hafif bir basınç hissediliyo. eokadarda normal tabi.. burnunu kendine dert etmiş değişim isteyen herkese ameliyatı öneririm. ama önemli olan doktor seçimi. doğru doktoru bulduğunuza inandığınız an gözleriniz kapalı ameliyat olabilirsiniz. insanın kendine olan güveni geliyor. mesela ben saçlarımı tamamen toplamayı sevmezdim.burnum ön plana çıkcak diye. ama şimdi topuzda yapıyorum at kuyruğuda :) darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına kızlar...

katılıyorum sana agrı falan olmuo...ama yuz şeklın degiştımı merak edıyorum ya?benım yuzum degiştı sankı başka biriyim:KK43: yadırgadım birazz.sanada ole bişey oldumu.amelyat olalı 3hafta oldu

kızlarr.. bugün 37.günüm :)) ameliyat sonrasına ait fotolarımı koydum.. biraz korku filmi gibi hallerimle birlikte gelen değişimimi görebilirsiniz :KK70: :p ayrıca rinoplasti ile merakı olanların elimden geldiğince merakını giderebilirim :KK34:

mrb:-) bnde rinoplasti oldum.yuzum cok degiştı:KK43: kendımı cok yadırgıyorum.sanada ole oldumu.bide ucu şişman olduu ıncek mı acaba şişlık 3hafta oldu amelyat olalı.resımlerını goremıorum ben daha 25 yazım olmadıgından ama merak edıyorum oncesı ve sonrası resımlerını

suanki aklim olsa asla ameliyat olmazdim.yeni burnum beni dünya güzelide yapicak olsaydi,yinede olmazdim.resmen özgürlügünü kisitliyor insanin.aman biri vurdu vurucak diye kendimi korumaktan biktim.birde yanlislikla bir cocukla oynarken sana vurduysa..iste en kötüsü o.ölüyormussun gibi oluyosun ya.bir basketbol voleybol top oyunu oynayamiyorum top burnuma gelicek diye.

bu hep mı bole oluyoo? nekadar oldu amelyat olalı?

ben de yarın için randevu aldım , muayeneye gidicem. yazılanları okudukça hem cesaretleniyorum , hem korkuyorum. bu nasıl bi çelişkidir yardııımmmm :KK43:

ben de yarın için randevu aldım , muayeneye gidicem. yazılanları okudukça hem cesaretleniyorum , hem korkuyorum. bu nasıl bi çelişkidir yardııımmmm :KK43:

korkma canım git muayneni ol tarih al sonra bekle ben 2 mayısı zor bekliyorum wallahii çok uzun geliyo zaman yaa :)

slm kızlar =) bende siizn gıbı dusundumm ve sızın aldıgınız tepkileri aldımm. ama ben karar wermiştım bıkeree ve amelyat oldumm.agrıı sızıı olmuoo yanı benımm olmadıı şişlik ve morlugumda olmadıı.cok ii dusununn derımm ben.bnmde burnumm kotuu degıldıı kavıslıı ve hafif uzunduu.ama pişman oldum galıbaa aynaya bakınca cok degısık birini goruyorumm cok degiştıı yuzum:KK43: bantlarımı daha dunn actım alişıcam sanırımm yenı yuzume.ama olmasaydımm keşkee.yinee soluyorum agrıdan sızıdan deıll. gercekten olee agrı falan olmuoo hicbişeyy hıssetmıyosunuz bılee!! sadecee kendımıı yadırgadım biraz.

Benim de kaygilarim var. Bi dr. Bana tasarim yapti , cok kucuk geldi burun.bi yabanci gibiydi kendimi yadirgadim o kadar kucuk istemiyorum dedim. Ama sorun acaba kucuk olmasinda diilmiydi bilemiyorum. Yarinda bi dr. La randevum var. Bu seferki kbb ci.ve tasarim falan yapmiyomus kendisi. Bakalim neler diycek bana. Ya hem istiyorum hem korkuyorum. Baya bi heyecanliyim , zor karar cok zor.

Ameliyat oncesi ve sonrasi foton var mi kime oldun sakincasi yoksa tabi :)

Selam emillyyy,

Bende ayni durumdayim. Param olunca yaptiricam demissin dr u sectin o zaman :) dogru mu anladim

canım ben kasım aralık aylarında çok ilgiliydim estetik konusunda. o zamanlar çok araştırdım Cemil Tugay (İZMİR) yaptırmaya karar vermiştim.
ama malesef yeterli param olmadığı için erteledim ve bir daha araştırmadım. ama para bulduğum ilk iş o doktora yaptırıcam öyle gözüküyor :KK16:

kızlar yorumları okuyunca , iyi ki tam rinoplasti yaptırmıyorum diyorum. bende ctesi den beri üzgündüm. benim özel sigortam karşılayacağı için deviasyonu düzeltecek doktor, bir de deviasyondan kaynaklı çıkıntıyı törpüleyecek. benim eğrilik dıştanda belli oluyor orayı açıp düzgün hale getirecek ama burun kemerim değişmeyecek kırma yok yani. üzülmüştüm aslında ama yazdıklarınızı okuyunca belki de böylesi daha hayırlı dedim.

kızlar ya benim kemikte bişey yok sadece hafif düşük ben sadece ucundan biraz kaldırtmak istiyorum o kadar
kemik ellenmeyecek yani benim gibi olupda merak edenler vardır muhakkak burun ucu biraz kaldırtmak ne kadara mal olur bilenler yazabilirmi lütfeen çok merak ediyorumm :2:

X