bendede aynı sorun var arkadaşlar malesef ameliyat olmayı çok istiyorum ama çokta korkuyorum... burnumla ilgili takıntım var .. çevremdekilere ameliyat olucağımı söylediğimde herkes çok şaşırıyor gerek yok sakın ameliyat olma diyorlar burnunda birşey yok gayet güzel diyorlar ama ben resimlerime baktığımda burnumu hiç beğenmiyorum aynaya baktığımda hiç mutlu olmuyorum( ama ameliyat olursam pişmanmı olurum diyede çok korkuyorum
Ben burun amaliyatı oldum yaklaşık 3,5 yıl kadar oldu..Kemik yapısı düzgün bi burnum oldu ama burun ucum etli olduğu için olsa gerek şekilsiz oldu.tekrar bi burun ucu amaliyatı geçiricem..Araştırdığım için biliyorum ki,Fiyat varkı var..Standart amaliyata oranla daha düşük..Fiyat aralığı da seçtiğin doktora göre değişiyor..
Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir burun olucak =)
ladycoco ben kavissiz istiyorum herkesin kavisli zaten :)
Düz burun istiyorum dicem zaten doktorumda öneriyor.Birde burun ne kadar büyük olursa olsun burun ucu küçülür mü arkadaşlar o kafama çok takılıyor?Hafif ucu kalkıklık istiyorum o kadar yani.Ama burun ucum kısalsın istiyorum yüzümden çok çıkık duruyor.Ameliyat öncesi konuşucağız son şeklini işte , proje tasarımı yapmıyor benim doktorum
yazın ekstra şişiyomuş burun canım..zaten şiş oluyo bayaa bi süre, yazın iyice şişebilir gerçekten..ama tek şansın buysa çok da takma kafana..eninde sonunda inicek ödemler..
merhabalar! burun estetiği başta olmak üzere bir çok kadınsal mevzuyu araştırırken bu forumlara baktım ve ortamı çok sıcak buldum ve dedim ki artk ben de üye olup aralarına katılmalıyım!! :)
şimdi direk konuya giriyim; burnum çok kemerli yada çok büyük bir burun değil, ama büyük bir burun. bir kemik çıkıntım var ufak ve deviasyon var.sanırım bundan dolayı da burun ucumda hafif bi asimetri var. gidip yaptırıcağım yerdeki doktorla konuştum. sadece törpülemek gerektiğini kırmaya gerek olmadığını, ucunu 3 mm küçültüp eşitleyeceğini ve açık teknik olucağını söyledi. bikere kırmıcam diyince bi heves ve cesaret geldi bana:)) ama çevremdeki çoğu insan delimisin ne gerek var, ne burunlar var seninki iyi, o eziyete değer mi, burnu mafediyolar sonra çok pişman olursun burnun düşer nefes alamazsın vs.. sen sanatçımısın estetikli burun normal hayatta çok gereksiz, kötü duruyo filann... caydırılmaya çalışıyorum yani. 25 yaşındayım, hoşuma gitmeyen bi profilim var ve daha muntazam bir burun istiyorum hepsi bu! ama cidden sağlık açısından yada estetik sonradan sıkıntı yaşarmıyım diye de çok korkuyorum( ve sizden fikir bekliyorummm
aynı duyguları yaşıyoruz sanırım içimden geçenleri yaşadıklarımı yazmışsın . önden çok güzel burnum minicik gözüküyo ama profilden hiç beğenmiyorum burnumu uzun geliyor ama herkes yok burnunda birşey diyor bilmiyorum napıcağımı ama hiç mutlu değilim böyleestetik olduğu belli olur kötü durur diye korkuyorum bende birde burun düşme filan varmış ben baya araştırıyordum bir ara. param olduğu an yaptırıcam hemen ama maleseff para yok
arkadaşlar merhaba;
bende burun ameliyatı olmak istiyorum asıl problemim 45 gün sonra düğünüm var ve şişliklerin geçmemesinden korkuyorum ama en güzel günümde fotoğraflara baktığımda da güzel görünmek istiyorum ve günler azalmaya devam ne yapıcağımı bilemiyorum.
Yanliz degilmisim hem sevindim hem uzuldum :) ben de ayni durumdan yakiniyorum. Bana da ayni seyler soyleniyo. Hatta ben mi yazdim bunu diycektim ama ben 31 yasindayim. Ama yaptirmak istiyorum artik bu yil bitsin istiyorum yillardir tamam diyip vazgeciyorum. Cok zor bi karar bu , ben de destek bekliyorum. Saglam tavsiyelere ihtiyacim var. Kizlaaar yardim lutfeeenn((